ikinci evlilikte ???

Benim kuzenim 4 yil içinde 2 kez ayrılıp boşanıp tekrar evlendiler ve suanda dul bir kadın bir kızı var gül gibi geçiniyor boşanmak isteyen herkese vakit kaybetmeyin çocuk için diyip şans vermeyin diyor dillere destan aşkları kavusamadilar aileleri anlaşamadı o kadar badire atlatıp evlendiler sonuç hüsran ve kuzenimin düğününü unutamıyorum hayatımda gördüğüm en güzel dugundu 4 yil öncesinde bile hala bahseden var ....

Turk kadınlarının çoğunluğu resmen
"yuva freak"
aman Yuvam bozulmasın
aman yuvaya dışı kuş yapar

sırf yuva bozulma psikolojisini kaldiramiyorsun diye dayak yediğin yere geri dönülür mu
Ohh ne güzel kurtulmussun
kendini ve çocuğunu hiç mi sevmiyorsun

herkese selamlar ;
hanımlar 2.kere aynı eşiyle evlenen yada boşanmanın yani mahkemelerin eşiğinden dönen dönüpte mutluluğu yakalayan yada pişman olanlar varmı bu konuda her görüşe açıgım en ufak birşey de olsa yazın yakınlarınızdan da olabilr .çok merak ediyorum yardmcı olanlara şimdiden tesekkürler .iyi akşamlar .

Benim var oldukça yakın
Annemle babam olur kendileri:KK200:
İlk yıllarında gerkesiz onca sebepten resmen ayrılmışlar
Bir yıl geçmeden yeniden evlenmişler 40 yıldır beraberler:nazar:

Biz eşimle resmen Boşandık ve senelerce öyle kaldık hiç görüşmedik herkes kendi hayatını yaşamaya başladı . Sonra tekrar görüşmeye başladık. Şimdi evliyim.
Bence iyiki Boşandık diyorum ve şimdi evlendik.
Eskiden alakali alakasız konular hakkında birbirimizi kırardik. Çok yiprandik ama şimdi duracagimiz noktayı biliyoruz başkası için hiç tartismiyoruz

herkese selamlar ;
hanımlar 2.kere aynı eşiyle evlenen yada boşanmanın yani mahkemelerin eşiğinden dönen dönüpte mutluluğu yakalayan yada pişman olanlar varmı bu konuda her görüşe açıgım en ufak birşey de olsa yazın yakınlarınızdan da olabilr .çok merak ediyorum yardmcı olanlara şimdiden tesekkürler .iyi akşamlar .
mahkemeden dönüştüm
2 sene daha evli kaldık ve boşandık

Var. Annem ve babam. Sebep babamın agresif tavırları, nobran kişiliğiydi mahkemeden döndüler, babam eh işte biraz değişti annem zaten çok aşıktı mutlu mesut yaşıyorlar. Ama sizde şiddet, evden kovma varmış bu adam ikinci şansı hak ediyor mu sizce ?

Var. Annem ve babam. Sebep babamın agresif tavırları, nobran kişiliğiydi mahkemeden döndüler, babam eh işte biraz değişti annem zaten çok aşıktı mutlu mesut yaşıyorlar. Ama sizde şiddet, evden kovma varmış bu adam ikinci şansı hak ediyor mu sizce ?

etmiyo hemde hiç .ama üzgünüm nedense .

Kuzenim hemşire eşi öğretmendi boşandılar çocuk için daha sonra yeniden evlendiler kız bu yuzunden ailesiyle arada tartısma yasadı ama çok geçmeden yine boşandılar bi kere o noktoya geldikten sonra olmaz eskisi gibi canım:KK43:

Bir arkadaşımn başına geldi arkadaşımın ısrarı ile 2.kez evlendi ama yine ayrıldı.olamadı üstelik 2 çocuğu var bence olmayınca olmuyor zorlamaya gerek yok. Belki her 2 taraf ta hatalarını anlar kendilerine çeki düzen verir o zaman belki olabilir.

Bir arkadaşımn başına geldi arkadaşımın ısrarı ile 2.kez evlendi ama yine ayrıldı.olamadı üstelik 2 çocuğu var bence olmayınca olmuyor zorlamaya gerek yok. Belki her 2 taraf ta hatalarını anlar kendilerine çeki düzen verir o zaman belki olabilir.

arkadasın yani ısrar eden taraf bay bayanmı .kadının ısrarı ile olmuyo zaten

Back
X