- 16 Temmuz 2016
- 894
- 562
- 33
- Konu Sahibi Askihafizhafza
-
Sen bilirsinde baristiktan sonra devam ederse ya?şiddet hakaret evden kovma vs .
Dayak hazımsızlık yapmıyor sanırımçok kötü bi insandı .aldatma hariç .ama yuvamın yıkılmasını hazmedemiyorum çok ağır geliyo işte .sevdiğimden değil .
herkese selamlar ;
hanımlar 2.kere aynı eşiyle evlenen yada boşanmanın yani mahkemelerin eşiğinden dönen dönüpte mutluluğu yakalayan yada pişman olanlar varmı bu konuda her görüşe açıgım en ufak birşey de olsa yazın yakınlarınızdan da olabilr .çok merak ediyorum yardmcı olanlara şimdiden tesekkürler .iyi akşamlar .
Düzelmez..şiddet hakaret evden kovma vs .
mahkemeden dönüştümherkese selamlar ;
hanımlar 2.kere aynı eşiyle evlenen yada boşanmanın yani mahkemelerin eşiğinden dönen dönüpte mutluluğu yakalayan yada pişman olanlar varmı bu konuda her görüşe açıgım en ufak birşey de olsa yazın yakınlarınızdan da olabilr .çok merak ediyorum yardmcı olanlara şimdiden tesekkürler .iyi akşamlar .
Var. Annem ve babam. Sebep babamın agresif tavırları, nobran kişiliğiydi mahkemeden döndüler, babam eh işte biraz değişti annem zaten çok aşıktı mutlu mesut yaşıyorlar. Ama sizde şiddet, evden kovma varmış bu adam ikinci şansı hak ediyor mu sizce ?
şiddet hakaret evden kovma vs .
çok kötü bi insandı .aldatma hariç .ama yuvamın yıkılmasını hazmedemiyorum çok ağır geliyo işte .sevdiğimden değil .
tövbe estağfurullah sebebe bak.çok kötü bi insandı .aldatma hariç .ama yuvamın yıkılmasını hazmedemiyorum çok ağır geliyo işte .sevdiğimden değil .
Bir arkadaşımn başına geldi arkadaşımın ısrarı ile 2.kez evlendi ama yine ayrıldı.olamadı üstelik 2 çocuğu var bence olmayınca olmuyor zorlamaya gerek yok. Belki her 2 taraf ta hatalarını anlar kendilerine çeki düzen verir o zaman belki olabilir.
çok kötü bi insandı .aldatma hariç .ama yuvamın yıkılmasını hazmedemiyorum çok ağır geliyo işte .sevdiğimden değil .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?