İkinci kadın olmak...

Lyudka

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2011
1.614
12
0
Diğer
Zaten sevgilisi/eşi olan bir adamla sevgilisi/eşi olduğundan haberi olmadan ilişki yaşayıp öğrendiğinde başından aşağı kaynar sular dökülenler var mı acaba aranızda benim gibi?

Bunun sancısı nasıl geçer? Nasıl hazmedilir?

Ben çok zorlanıyorum. Belki de acım taze diye ama ağır geliyor bu yük bana

zamanın unutturamayacağı şey yok canım. sabret sadece. başka şeylere odaklan. olumlu şeyler düşün. beterin beteri var hem. ne kadar sürmüştü ilişkiniz?

Başıma böyle bir şey hiç gelmedi ki zaten ben araştırırım, sorurum, soruştururum o yüzden öyle bir kandırmacaya kanmam eğer benim duygularımla oynarsa evli bir adam hiç acımam karısına durumu bildiririm.

kimliğini göstermişyordu sanırım o konuydu seninki?
şok oldum şu an evli miymiş

Nasıl öğrendin, şükret ki işler daha fazla ilerlemeden öğrenmişsin, ya ileri gidince öğrenmiş olsaydın, bol bol dua et, daha neler çıkacaktır karşına, hiç üzülme, hatta sevin bi an önce öğrendim, kurtuldum diye, zamanla neler unutuluyor, neler neler oluyor, Allah'ından bulsun.

Ben de araştırıp soruşturarak öğrendim zaten

Konu başlığım da "Başıma hiç gelmez sanmıştım." dı canım

h0ly evet evliymiş...

Şüphelendim yaşından sonra onu öğrenmeye çalışırken yaşın yalan olduğunu öğrendim tc no.su ile. Nüfus cüzdanı istedim. Göstermeyince medeni halinden şüphelendim ve sağ olsun buradan muhasebeci bir arkadaş yardımcı oldu cilt no, aile sıra no her şeyini öğrendik. Sonra sorgulatınca acı gerçekle karşılaştım...

Ben de araştırıp soruşturarak öğrendim zaten

Konu başlığım da "Başıma hiç gelmez sanmıştım." dı canım

h0ly evet evliymiş...

O zaman daha ilişkinin başlarındaydınız öyle mi? neden sorun yapıyorsun ki paçayı kolay kurtarmışsın... karısına söyle valla, görsün, bilsin nasıl bir adamla birlikte olduğunu.

O zaman daha ilişkinin başlarındaydınız öyle mi? neden sorun yapıyorsun ki paçayı kolay kurtarmışsın... karısına söyle valla, görsün, bilsin nasıl bir adamla birlikte olduğunu.

Kadın benimle işbirliği yapmazsa ne olacak canım suçlu konuma düşmüş olmam mı? Bir de diyor ki 3 yıldır ayrı yaşıyoruz, mal paylaşımı yapamadık. Söyle karıma, boşanma sürecini hızlandırırsın demişti. Doğru ise umursamaz kadın Ama bir avukatla görüşmeyi düşünüyorum

Eeee nasıl öğrendin bunu kimliğindemi gördün, yoksa kendimi söyledi?

Şüphelendim yaşından sonra onu öğrenmeye çalışırken yaşın yalan olduğunu öğrendim tc no.su ile. Nüfus cüzdanı istedim. Göstermeyince medeni halinden şüphelendim ve sağ olsun buradan muhasebeci bir arkadaş yardımcı oldu cilt no, aile sıra no her şeyini öğrendik. Sonra sorgulatınca acı gerçekle karşılaştım...

Önceki konunu okudum şimdi canım, belliymiş zaten bişeyler karıştırdığı.

Ya sende adam sana evli olduğunu söylemememiş sen kendin öğrenmişsin, kalkmış adamın sözüne inanıyorsun... bence karısıyla iletişime geç, bakalım o doğru mu?

Ben varım bu duruma örnek.
Eski erkek arkadaşım olacak aşağılık, benle beraberken başka bir kadınla hem de bana 'abla gibi seviyorum' diye tanıştırdığı kadınla beraber yasıyormuş. Benim ruhum bile duymadı bu durumu.
Daha sonra ben kendisinden ayrılmak istedim. Tamamen kendi sebeplerimden ötürü. Ayrıldıktan sonra bu iliskinin varlığını öğrendim, hatta bu insanla evlendiler
Simdi gülerek anlattığım igrenc bir adet anım oldu... Seni anlıyorum kalbin acıyor, acıyacak da...
Ama geçecek... Hem de geriye bakıp vay be ben de bunu yasamıştım diyerek.
Unutma; öldürmeyen acı güçlendirir!

Son düzenleyen: Moderatör:

Hayatı yalandır o zaman bu herifin.

evli olmuş olmasaydı da yalancıydı zaten, şimdi 1 değil iki kadını aldatmış oldu.

Geçen gün yaşını küçük söyleyip kimlik bilgilerinden araştırınca adamın büyük olduğunu öğrenen bir kadın vardı burada sanırım o sizsiniz ki o zaman da demiştim acaba kimliğini neden saklıyor diye ben olsam bir şekilde karısına ulaşır herşeyi anlatır dünyasını başına yıkardım adamın e karısı da o adamdan çekmesin daha fazla boşasın malı mülkü varsa onları da alsın kalsın dımdızlak ortada

Ya sende adam sana evli olduğunu söylemememiş sen kendin öğrenmişsin, kalkmış adamın sözüne inanıyorsun... bence karısıyla iletişime geç, bakalım o doğru mu?

Karısının numarasını nasıl öğrenebilirim onu da bilmiyorum ki :44: Ama önce avukatla konuşmaktan yanayım bir hata yapmaktansa. Gerçi bu kadarını nasıl öğrendiysem gerisi de gelir...

Sizin kaç ay sürmüştü canım? Kalbimin acıması sevgiden, aşktan değil. Şu saatten sonra olamaz da zaten. Böyle bir şey yaşamış olmak dokunuyor bana Herhalde artık insanlara güvenme konusunda büyük problemler yaşayacak biriyim, ilk iş kimliğe bakmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…