İkinci kadın olmak...

seninle düğün yapan,balayına giden adamın evli ve iki çocuklu olduğunu öğrensen peki??
bu hikayedeki erkek müsveddesi ne yazıkki benim bir akrabam :-/
kadının ilkin haberi var mıydı evli olduğundan ya da düğünden sonra mı öğrendi kandırıldığını bilmiyorum tam hikayeyi ama 15 yılı aşkın süredir bu şekilde bir ilişki yürütüyor,ailesi de hala çocuklarının olmamasını biricik damatlarının sorunu olduğunu sanıp üzülüyorlar :-/
zararın neresinden dönersen kardır,allah kurtarmış ki erkenden farketmişsin

Bu benimkinden de kötüymüş Peki neden boşanmıyorlar?

Zaman en güzel ilaç.. Geçecek bunlar merak etme. yaşadığın kolay sindirilecek bir şey değil..

21 yaş küçük tanıtmış kendini vay be..Adamın hayatı yalan iğrenç mide kaldırmaz böylelerini

Allah iyi insanlarla karşılaştırsın.

Adınıza çok sevindim... Umarım ben de sizin gibi olabilirim. Bunu yaşadıktan sonra geçmişteki ayrılıklarım ve yaptığım kaprisler, beni sevmiyor tripleri o kadar komik göründü ki gözüme...

genç kızlar sevgili oldukları adama evet demeden önce kimlik bilgilerini araşıtırıp nüfus cüzdanlarını sorsunlar artık bari..

canım herşeyin ilacı zaman.yaran kapanacak ama şimdi çok acıyor biliyorum..

ve sen çok şanlısın,ben o adamın eşine acıyorum aslında..kim bilir kaçıncı kez aldatılacak..

bi adamın hamurunda ş.........sizlik varsa yapılacak birşey yok..

güzel günlerin olacak İnşallah

Son düzenleme:
evli değiller ki :))
bahsettiğim kadın 2. kadın,sahte nikah sahte takı törenleri sahte balayı....
Gerçek karısının kulağına gitmiştir herhalde bu olaylar,ama insan duymak istemeyince ondan sağır kimse olamaz Lyudka

Yok canım o kadar olsa anlardım yine yaş farkı vardı aramızda zaten ama 21 olduğunu bilmiyordum... Sağ ol canım...

Haklısınız... Kafa mı kaldı, nasıl evlenecekler zaten evli adam, hay allah kusura bakmayın. Karısı da seziyordur bence bu kadar çok ceviz kırdıysa ki ben biliyorum geçmişini ama nasıl kabul ediyorlar anlamıyorum

Yuuhh tezgaha bak..bu kadar uğraşacak kadar istiyorsa gerçekten evlenseymiş ya..aldatmada abartma sınırını mı ölçüyor anlamadım!!!

aaa terbiyesiz bunun haddini bildirmek farz olmuş ne sanıyor kendini hem eşine söyleyin hem de elinizden geleni yapın utanmasa tehditle ilişkiyi devam ettirecek... yüzsüzlüğe bak... demiştim bu adam durmaz diye haddini bildirmeden. Allah'tan önce kulundan bulsun... sinir oldum bak burada :/

Eğer geçmişi hakkında bildiklerim doğruysa çok kez çünkü ben zaten çok fazla kadınla birlikte oldum ki olacağım da dedi hani karımla ilişiğim yok dercesine ama konuştukça battı. Bunun neresinden bakıp da iyi olduğunu düşüneyim ben, allah ıslah etsin diyorum Ben iyi ki izin vermemişim bir şeyler yaşamamıza bir aşk masalına kapılıp da diyorum şu an bir de bunu sunuyor önüme senden bir şey istedim mi 4 ay boyunca, tek derdim sanki sana tecavüz etmekmiş gibi davranıyorsun istesem bu gece bulurum ben birini dedi sevgiden, aşktan anlamayan ben oldum suçlanan yani neyse çok döküldüm... Ben artık bakarım ablacım nüfusa falan, güven diye bir şey kalmadı bende ama çok sağ ol desteklerini esirgemedin benden :)

Son düzenleme:
Tebrik ederim kurtulmuşsun.
Daha da kurcalama istersen böyle insanların ne yapacağı belli olmaz.
Felaket senaryoları yazmak istemiyorum ama eşini, işini kaybeder diyorsun sen bunları yaptığında sana daha da kin bağlayacaktır
Bunları kendi adın altında yapmamanı öneririm
Daha gencecik kızsın.
Uzun bir ilişkide değil atlatırsın üzülme.
Dediği gibi ilk veya son olmayacaksın onun için...

biliyorsun her zaman yanındayım..bırak konuşsun..saldırsın..istediğini elde edememenin verdiği hazımsızlığı yaşıyor o şimdi!

Öyle insanların aşkı sevgisi de yasak. Sakın inanma canım. Bu söylediği seni hislendirmesin.
Sağol teşekkür ediyorum.
Yani şöyle, sen olmasan başkası olurdu ama tek suçum seni sevmek, sana aşık olmak. Bu iki cümle aslında çelişkili :)
Yani başkasına da aşık olurdum, başkasını da severdim.

Yok canım ne hislenmesi, içim alev alev çünkü nefret ediyorum ve onun içi rahat olabilir ama ben evli bir adama sarılmış, öpmüş olmaktan dolayı vicdan azabı duyuyorum

Canım az daha sabret, durulmayacak gibi olursa resmi işlemlere başla bence. Adamı mahvedeceğim derken kendi başına daha çok sardırma şu pisliği.

Zararın neresinden dönersen kardır.
ya onunla evli olan kadındın yerine koy kendini.
Beterin beteri bu olsa gerek.haline şükret.

Geçmiş olsun,kk sayesinde ucuz kurtuldun sanırım :)

Ben de bulaşmaman taraftarıyım.
Savcılık gibi işlere girersen,hoş olmayan durumlar yaşanabilir.
Hatta adamın eşi,sana farklı suçlamalar getirebilir.Seni kandıran adam,kendi karısını havada karada kandırır.Başıma bela oldu der vs...
En iyisi boşverip Allah'a havale etmek.

Bundan sonra hiç cevap vermemen daha iyi olur diye düşünüyorum.

Yok canım ne hislenmesi, içim alev alev çünkü nefret ediyorum ve onun içi rahat olabilir ama ben evli bir adama sarılmış, öpmüş olmaktan dolayı vicdan azabı duyuyorum

Çok iyi birisin canım. Ama bu günah değil inan bana ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…