seninle düğün yapan,balayına giden adamın evli ve iki çocuklu olduğunu öğrensen peki??
bu hikayedeki erkek müsveddesi ne yazıkki benim bir akrabam :-/
kadının ilkin haberi var mıydı evli olduğundan ya da düğünden sonra mı öğrendi kandırıldığını bilmiyorum tam hikayeyi ama 15 yılı aşkın süredir bu şekilde bir ilişki yürütüyor,ailesi de hala çocuklarının olmamasını biricik damatlarının sorunu olduğunu sanıp üzülüyorlar :-/
zararın neresinden dönersen kardır,allah kurtarmış ki erkenden farketmişsin
Canım sorma düşündükçe fena oluyorum kıyısından döndüm felaketin belki de. Kim bilir neler planlıyordu ne amaçları vardı üzerimde. Bir de söylediği yaşından büyük çıktı, 21 yaş büyük çıktıNeredeyse annem yaşında, genç de gösteriyordu anlamadım ben de kendimi çok kurnaz sanırdım bir de
3,5 senelik erkek arkadasım yapmıştı bunu... Bırak ayı
Üzülmene değmez bence...
Oyle acılar yaşayanlar var ki seninki yanında ufacık kalır.
Ben gülüyorum artık yaşadığım seye
Aldatılmak feci birsey ama hayatın sonu degil... Bunun farkına var önce...
Tamam büyük bir travma ama geçici...
İnsan dediğin neleri atlatmiyor ki...
Zaman en güzel ilaç.. Geçecek bunlar merak etme. yaşadığın kolay sindirilecek bir şey değil..
21 yaş küçük tanıtmış kendini vay be..Adamın hayatı yalan iğrenç mide kaldırmaz böylelerini
Allah iyi insanlarla karşılaştırsın.
evli değiller ki :))
bahsettiğim kadın 2. kadın,sahte nikah sahte takı törenleri sahte balayı....
Gerçek karısının kulağına gitmiştir herhalde bu olaylar,ama insan duymak istemeyince ondan sağır kimse olamaz Lyudka
evli değiller ki :))
bahsettiğim kadın 2. kadın,sahte nikah sahte takı törenleri sahte balayı....
Gerçek karısının kulağına gitmiştir herhalde bu olaylar,ama insan duymak istemeyince ondan sağır kimse olamaz Lyudka
Duruyor canım, silmedim özellikle mesajlarını. O seni bırakmıcam, benden sonra başkasıyla olamazsın, oraya gelir kafanı kopartırım vs. diyor, bu erkekler kendini ne sanıyor bilmiyorum ki karın var işte git ona benimsin de benimle ne uğraşıyorsunBir de benim başkasıyla olmama izin vermeyecek ya yüzsüzlüğe bakar mısınız Bir de tehdit ediyor aklınca cevap atmazsan gider başka kadınlara bakarım diyor
genç kızlar sevgili oldukları adama evet demeden önce kimlik bilgilerini araşıtırıp nüfus cüzdanlarını sorsunlar artık bari..
canım herşeyin ilacı zaman.yaran kapanacak ama şimdi çok acıyor biliyorum..
ve sen çok şanlısın,ben o adamın eşine acıyorum aslında..kim bilir kaçıncı kez aldatılacak..
bi adamın hamurunda ş.........sizlik varsa yapılacak birşey yok..
güzel günaleirn olacak İnşallah
Eğer geçmişi hakkında bildiklerim doğruysa çok kez çünkü ben zaten çok fazla kadınla birlikte oldum ki olacağım da dedi hani karımla ilişiğim yok dercesine ama konuştukça battı. Bunun neresinden bakıp da iyi olduğunu düşüneyim ben, allah ıslah etsin diyorumBen iyi ki izin vermemişim bir şeyler yaşamamıza bir aşk masalına kapılıp da diyorum şu an bir de bunu sunuyor önüme senden bir şey istedim mi 4 ay boyunca tek derdim sanki sana tecavüz etmekmiş gibi davrandın istesem bu gece bulurum ben birini sevgiden, aşktan anlamayan ben oldum suçlanan yani neyse çok döküldüm... Ben artık bakarım ablacım nüfusa falan, güven diye bir şey kalmadı bende ama çok sağ ol desteklerini esirgemedin benden :)
Zaten sen olmasan başkaları olacaktı dediO bunu kendince iyi niyetle söyledi, karımla bitti gibisinden ama karısını çok defa aldatmış olduğunu ve aldatacağını da buradan çıkartabiliyoruz Aldatmayan erkek yok mudur acaba Size de çok geçmiş olsun
Tek suçu beni sevmek, bana aşık olmakmışVicdan azabından öldüm(!) kızlar...
Öyle insanların aşkı sevgisi de yasak. Sakın inanma canım. Bu söylediği seni hislendirmesin.
Sağol teşekkür ediyorum.
Yani şöyle, sen olmasan başkası olurdu ama tek suçum seni sevmek, sana aşık olmak. Bu iki cümle aslında çelişkili :)
Yani başkasına da aşık olurdum, başkasını da severdim.
Yok canım ne hislenmesi, içim alev alev çünkü nefret ediyorum ve onun içi rahat olabilir ama ben evli bir adama sarılmış, öpmüş olmaktan dolayı vicdan azabı duyuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?