İkinci kadın olmak...

Geçen gün yaşını küçük söyleyip kimlik bilgilerinden araştırınca adamın büyük olduğunu öğrenen bir kadın vardı burada sanırım o sizsiniz ki o zaman da demiştim acaba kimliğini neden saklıyor diye O.o ben olsam bir şekilde karısına ulaşır herşeyi anlatır dünyasını başına yıkardım adamın e karısı da o adamdan çekmesin daha fazla boşasın malı mülkü varsa onları da alsın kalsın dımdızlak ortada

Evet o benim canım. O almazsa da benim ona yapabileceğim çok şey var. Avukatla görüşmeyi düşünüyorum yarın, bugün yoktu aradığım avukat bey. İş yerini kapattırabilecek şeyler biliyorum hakkında o derece süründürebilirim onu :14:

karısına ulaşmak istemezdim burada ne konular okuyoruz kocalarına toz kondurmuyorlar ama diğer kadına neler diyorlar

nereden biliyorsunuz karısının benim kocam yapmaz kesin siz yanaşmışsınızdır demeyeceğini

sizin bu konuda hiç bi suçunuz yok aranızda ki ilişkiyi bitirdiniz şükredin ve hayatınıza devam edin

bu tip adamlar kendini aklamak için size bile çamur atarlar ee karısı da ona güveneceğinden

yine üzüleceksiniz boşverin bence

karısına ulaşmak istemezdim burada ne konular okuyoruz kocalarına toz kondurmuyorlar ama diğer kadına neler diyorlar

nereden biliyorsunuz karısının benim kocam yapmaz kesin siz yanaşmışsınızdır demeyeceğini

sizin bu konuda hiç bi suçunuz yok aranızda ki ilişkiyi bitirdiniz şükredin ve hayatınıza devam edin

bu tip adamlar kendini aklamak için size bile çamur atarlar ee karısı da ona güveneceğinden

yine üzüleceksiniz boşverin bence

İşte bu yüzden öncelikle avukatla görüşmek istiyorum. Haklıyken haksız konuma düşmek istemiyorum :5: Hakkında bildiklerimi söylesem hem işini hem eşini kaybeder zaten :5:

Evet o benim canım. O almazsa da benim ona yapabileceğim çok şey var. Avukatla görüşmeyi düşünüyorum yarın, bugün yoktu aradığım avukat bey. İş yerini kapattırabilecek şeyler biliyorum hakkında o derece süründürebilirim onu :14:

Bence uğraşmaya değmez böyle insanlar için, sonuçta üzülen yine sen olabilirsin, böyle insanlara hiç bişey olmuyor, ne yapar ederler kendilerini her daim haklı çıkartmayı başarırlar.

Canım kızmaktan çok haklısın pislik adam seni aldatmış ama bence birde belki eşiyle arası iyidir belki çocukları vardır işyerini kapatırmadan karısına ulaşıp herşeyi anlatmalısınki karısıda kocasının gerçek yüzünü öğrensin
tabi yanlış işlele uğraşıyorsada cezasınıda çekmeli offf çok kötü bir durum neden bu erkekler böyle saçmalıklarla uğraşırlarki amaçları nedir

eğer haddini hukuki yoldan bildirmezseniz durmaz bu adam... karısı inanmazsa keyfi bilir kaldı ki her kadın biraz da olsa gurur taşır kimi fazla kimi az. umarım içinizi soğutur yapacaklarınız başımıza gelen çoğu zor durum olgunlaşmamıza vesile oluyor böyle düşünüp devam edin hayatınıza hakkınızda hayırlısı

Bence uğraşmaya değmez böyle insanlar için, sonuçta üzülen yine sen olabilirsin, böyle insanlara hiç bişey olmuyor, ne yapar ederler kendilerini her daim haklı çıkartmayı başarırlar.

Canım ama bu kadarı da tacize giriyor. Mesaj atıp, arayıp duruyor sürekli telefonu kapatmak zorunda kaldım daha dün öğrendim ve yeni bir hat da alamadım. Sırf bu yüzden bile haklı bulunurum :5:

Neler biliyorsun mesela ?

Canım burada söyleyemem ama özelden mesaj atarım istiyorsan. Kesin yani.

eğer haddini hukuki yoldan bildirmezseniz durmaz bu adam... karısı inanmazsa keyfi bilir kaldı ki her kadın biraz da olsa gurur taşır kimi fazla kimi az. umarım içinizi soğutur yapacaklarınız başımıza gelen çoğu zor durum olgunlaşmamıza vesile oluyor böyle düşünüp devam edin hayatınıza hakkınızda hayırlısı

Sen yanaştın derse dedikleri gibi beni de rezil ederler. Adinin teki çünkü o :5: Benimle akşamlara kadar otururdu, geceleri bile mesajlaşırdık. Nasıl yaptı, anlamadım hiç neredeyse tüm vaktini bana ayırırdı :14:

Canım ama bu kadarı da tacize giriyor. Mesaj atıp, arayıp duruyor sürekli telefonu kapatmak zorunda kaldım daha dün öğrendim ve yeni bir hat da alamadım. Sırf bu yüzden bile haklı bulunurum :5:

Anladım canım, bi daha ararsa yada mesaj atarsa eğer, savcılığa vericem numaranı, şikayette bulunucam, rahatsız etme beni de bakalım, o zaman da rahatsız edebilecek mi ?

Sen yanaştın derse dedikleri gibi beni de rezil ederler. Adinin teki çünkü o :5: Benimle akşamlara kadar otururdu, geceleri bile mesajlaşırdık. Nasıl yaptı, anlamadım hiç neredeyse tüm vaktini bana ayırırdı :14:

At canım at, çok merak ettim valla, anlamaman için elinden geleni yapmış demek ki, off ne insanlar var yaa, milleti kandırınca ellerine ne geçiyor anlamadım ki.

Canım verilmiş sadakan varmış derler ya..ucuz kurtulmuşsun.

Bence bırak bulaşma..Karısına kim bilir ne yalanlar söylüyordur..Sen arasan senin arkandan da söyler,karısı da ona inanmak isteyebilir sen kötü olursun daha fazla zarar görme.. Allah'ından bulsun karaktersiz yaratık :47: :47:

3yıldır ayrı yaşıyormuş da boşanacakmış da ne klasik ucuz yalanlar.. :ssz:

mailleri, mesajları durmuyor mu? hukuk konusunda çok bilgili değilim ama elbet vardır kanıt hatta en önemli kanıt sürekli arayıp rahatsız etmesi ver savcılığa numarasını anlat durumu zaten avukat illa ki bulur bir çözüm yolu...

En son konuştuğumuzda, her şey tamamen bittiğinde, bana hayatında biri olduğunu , "hayatının kadınını bulduğunu" söylemişti. Sonradan öğrendim , o kız 1 yıldır varmış !
İnan bana, üstüne birinin gelmesi daha acı. Biz 2 yıl boyunca birlikteydik ve eminim 2 yıl boyunca hep birileri vardır.
Hazmetmek zor oldu. Ama böyle insanları sorunlu,hastalıklı insanlar. Sen olmasan bir başkasına sarılırlardı, bir başkasını aldatırlardı.
Onlar aldatırrr ! Hep aldatır.
Sorun bizde değil.

Canım verilmiş sadakan varmış derler ya..ucuz kurtulmuşsun.

Bence bırak bulaşma..Karısına kim bilir ne yalanlar söylüyordur..Sen arasan senin arkandan da söyler,karısı da ona inanmak isteyebilir sen kötü olursun daha fazla zarar görme.. Allah'ından bulsun karaktersiz yaratık :47: :47:

3yıldır ayrı yaşıyormuş da boşanacakmış da ne klasik ucuz yalanlar.. :ssz:

Canım sorma düşündükçe fena oluyorum kıyısından döndüm felaketin belki de. Kim bilir neler planlıyordu ne amaçları vardı üzerimde. Bir de söylediği yaşından büyük çıktı, 21 yaş büyük çıktı :14: Neredeyse annem yaşında, genç de gösteriyordu anlamadım ben de kendimi çok kurnaz sanırdım bir de :14:

Bi cok erkek geç saatlere kdr arkadaslarimlaydim, kahvedeyfim diyerek dışarda takılıyor.
Seninleyken esine böyle söylemiş olabilir . Geceleri de eşi erken yatiyrdur , küçük cocugu vardır ancak onunla ilgileniyordur; o da sana rahat rahat mj atiyordur.
Yapmak isteyen icin her tür yol var.
Bence hic uğraşma intikam işine de girme. Karısı abuk subuk laflar eder onları hic sindiremezsin.
Kısa sürede kurtulduğuna sevin.

mailleri, mesajları durmuyor mu? hukuk konusunda çok bilgili değilim ama elbet vardır kanıt hatta en önemli kanıt sürekli arayıp rahatsız etmesi ver savcılığa numarasını anlat durumu zaten avukat illa ki bulur bir çözüm yolu...

Duruyor canım, silmedim özellikle mesajlarını. O seni bırakmıcam, benden sonra başkasıyla olamazsın, oraya gelir kafanı kopartırım vs. diyor, bu erkekler kendini ne sanıyor bilmiyorum ki karın var işte git ona benimsin de benimle ne uğraşıyorsun :14: Bir de benim başkasıyla olmama izin vermeyecek ya yüzsüzlüğe bakar mısınız :14: Bir de tehdit ediyor aklınca cevap atmazsan gider başka kadınlara bakarım diyor :14:

Son düzenleme:
En son konuştuğumuzda, her şey tamamen bittiğinde, bana hayatında biri olduğunu , "hayatının kadınını bulduğunu" söylemişti. Sonradan öğrendim , o kız 1 yıldır varmış !
İnan bana, üstüne birinin gelmesi daha acı. Biz 2 yıl boyunca birlikteydik ve eminim 2 yıl boyunca hep birileri vardır.
Hazmetmek zor oldu. Ama böyle insanları sorunlu,hastalıklı insanlar. Sen olmasan bir başkasına sarılırlardı, bir başkasını aldatırlardı.
Onlar aldatırrr ! Hep aldatır.
Sorun bizde değil.

Zaten sen olmasan başkaları olacaktı dedi :14: O bunu kendince iyi niyetle söyledi, karımla bitti gibisinden ama karısını çok defa aldatmış olduğunu ve aldatacağını da buradan çıkartabiliyoruz :14: Aldatmayan erkek yok mudur acaba :14: Size de çok geçmiş olsun :14:

Tek suçu beni sevmek, bana aşık olmakmış :14: Vicdan azabından öldüm(!) kızlar...

Sizin kaç ay sürmüştü canım? Kalbimin acıması sevgiden, aşktan değil. Şu saatten sonra olamaz da zaten. Böyle bir şey yaşamış olmak dokunuyor bana :14: Herhalde artık insanlara güvenme konusunda büyük problemler yaşayacak biriyim, ilk iş kimliğe bakmak :14:

3,5 senelik erkek arkadasım yapmıştı bunu... Bırak ayı :1:
Üzülmene değmez bence...
Oyle acılar yaşayanlar var ki seninki yanında ufacık kalır.
Ben gülüyorum artık yaşadığım seye :1:
Aldatılmak feci birsey ama hayatın sonu degil... Bunun farkına var önce...
Tamam büyük bir travma ama geçici...
İnsan dediğin neleri atlatmiyor ki...

Back
X