Geçen gün yaşını küçük söyleyip kimlik bilgilerinden araştırınca adamın büyük olduğunu öğrenen bir kadın vardı burada sanırım o sizsiniz ki o zaman da demiştim acaba kimliğini neden saklıyor diyeben olsam bir şekilde karısına ulaşır herşeyi anlatır dünyasını başına yıkardım adamın e karısı da o adamdan çekmesin daha fazla boşasın malı mülkü varsa onları da alsın kalsın dımdızlak ortada
karısına ulaşmak istemezdim burada ne konular okuyoruz kocalarına toz kondurmuyorlar ama diğer kadına neler diyorlar
nereden biliyorsunuz karısının benim kocam yapmaz kesin siz yanaşmışsınızdır demeyeceğini
sizin bu konuda hiç bi suçunuz yok aranızda ki ilişkiyi bitirdiniz şükredin ve hayatınıza devam edin
bu tip adamlar kendini aklamak için size bile çamur atarlar ee karısı da ona güveneceğinden
yine üzüleceksiniz boşverin bence
Evet o benim canım. O almazsa da benim ona yapabileceğim çok şey var. Avukatla görüşmeyi düşünüyorum yarın, bugün yoktu aradığım avukat bey. İş yerini kapattırabilecek şeyler biliyorum hakkında o derece süründürebilirim onu
Evet o benim canım. O almazsa da benim ona yapabileceğim çok şey var. Avukatla görüşmeyi düşünüyorum yarın, bugün yoktu aradığım avukat bey. İş yerini kapattırabilecek şeyler biliyorum hakkında o derece süründürebilirim onu
İşte bu yüzden öncelikle avukatla görüşmek istiyorum. Haklıyken haksız konuma düşmek istemiyorumHakkında bildiklerimi söylesem hem işini hem eşini kaybeder zaten
Bence uğraşmaya değmez böyle insanlar için, sonuçta üzülen yine sen olabilirsin, böyle insanlara hiç bişey olmuyor, ne yapar ederler kendilerini her daim haklı çıkartmayı başarırlar.
Neler biliyorsun mesela ?
eğer haddini hukuki yoldan bildirmezseniz durmaz bu adam... karısı inanmazsa keyfi bilir kaldı ki her kadın biraz da olsa gurur taşır kimi fazla kimi az. umarım içinizi soğutur yapacaklarınız başımıza gelen çoğu zor durum olgunlaşmamıza vesile oluyor böyle düşünüp devam edin hayatınıza hakkınızda hayırlısı
Canım ama bu kadarı da tacize giriyor. Mesaj atıp, arayıp duruyor sürekli telefonu kapatmak zorunda kaldım daha dün öğrendim ve yeni bir hat da alamadım. Sırf bu yüzden bile haklı bulunurum
Canım burada söyleyemem ama özelden mesaj atarım istiyorsan. Kesin yani.
Sen yanaştın derse dedikleri gibi beni de rezil ederler. Adinin teki çünkü oBenimle akşamlara kadar otururdu, geceleri bile mesajlaşırdık. Nasıl yaptı, anlamadım hiç neredeyse tüm vaktini bana ayırırdı
Canım burada söyleyemem ama özelden mesaj atarım istiyorsan. Kesin yani.
Sen yanaştın derse dedikleri gibi beni de rezil ederler. Adinin teki çünkü oBenimle akşamlara kadar otururdu, geceleri bile mesajlaşırdık. Nasıl yaptı, anlamadım hiç neredeyse tüm vaktini bana ayırırdı
Canım verilmiş sadakan varmış derler ya..ucuz kurtulmuşsun.
Bence bırak bulaşma..Karısına kim bilir ne yalanlar söylüyordur..Sen arasan senin arkandan da söyler,karısı da ona inanmak isteyebilir sen kötü olursun daha fazla zarar görme.. Allah'ından bulsun karaktersiz yaratık
3yıldır ayrı yaşıyormuş da boşanacakmış da ne klasik ucuz yalanlar..
mailleri, mesajları durmuyor mu? hukuk konusunda çok bilgili değilim ama elbet vardır kanıt hatta en önemli kanıt sürekli arayıp rahatsız etmesi ver savcılığa numarasını anlat durumu zaten avukat illa ki bulur bir çözüm yolu...
En son konuştuğumuzda, her şey tamamen bittiğinde, bana hayatında biri olduğunu , "hayatının kadınını bulduğunu" söylemişti. Sonradan öğrendim , o kız 1 yıldır varmış !
İnan bana, üstüne birinin gelmesi daha acı. Biz 2 yıl boyunca birlikteydik ve eminim 2 yıl boyunca hep birileri vardır.
Hazmetmek zor oldu. Ama böyle insanları sorunlu,hastalıklı insanlar. Sen olmasan bir başkasına sarılırlardı, bir başkasını aldatırlardı.
Onlar aldatırrr ! Hep aldatır.
Sorun bizde değil.
Sizin kaç ay sürmüştü canım? Kalbimin acıması sevgiden, aşktan değil. Şu saatten sonra olamaz da zaten. Böyle bir şey yaşamış olmak dokunuyor banaHerhalde artık insanlara güvenme konusunda büyük problemler yaşayacak biriyim, ilk iş kimliğe bakmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?