İkinci kadını tanıyorum. Vicdan yapıyorum !! ne yapmalıyım ?

Burada Ayşeyi de anlamaya çalışıyor konu sahibesi kıskanmıyor ;
böyle de değil aslında cok fazla acı çekti ve cookk yalnız kaldı.
yaptığı inanılmaz fena bir durum farkındayım. onu bu yoldan ceviremeyince bana vicdan yükü olarak kaldı bu mesele.

bu mevzu sadece ayşeyi kapsamiyor ama bi de o Kadıncagız var.
biz kadınlar her şeye gözümüzü kulağımızı tıkayıp ses çıkarmazsak eger;
yarın başına geldiğinde, zamanında sende onaylamış susmuştun diyebilirler. bugün canı yanan alinin karısı gibiler. Burada susulmaması gerektiğini çünkü toplumun hep banane diyenler yüzünden bu hale geldiğini anlatmaya çalışıyor.

sana ne ? seni ne ilgilendirir diyenler var. onlara sözüm yok kendi düşünceleri ama;

ya benim başıma da geldiğinde, alinin karısı gibi canı yanmış kadınlar, zamanında sende biliyordun ve susmuştun ve onaylamıştın derseler.

sizi yargılamıyorum ama ben böyle bir durumda olsam ve yarın bir gün arkadaşımla eşi ayrılsalar;
ikinci çocuğun vebalini ben kendi üzerimde hissederdim. söyleseydim eger bir cocuk daha yapmayacaktı, doğurmayacaktı ve parçalanmış bir aileye, bir çocuk daha benim yüzümden dahil olmayacaktı" diye kendimi yer bitirirdim.

İkinci çocuk yapılmamış ya yapılırsa benim yüzümden diye vicdan yapıyor konu sahibesi.

Bu sayede belki adam yasak ilişkiden vazgeçer ve evliliğine sahip çıkardı. diye düşündüm. Ama ya tam tersi olursa ve adam yuvasını karısını çocuğunu bırakırsa. AYŞEnin istediği olmuş olacak.!!!!! böyle bir şey olmamalı.

Konu sahibesi ile hem fikirim çünkü Ayşe gibiler kazanmamalı, ne yaşamış olursa olsun başka bir kadının kocasına göz dikmemeli , ayşe mutlu mesut yaşarken , adamın eşi acı içinde yaşamamalı ! Kıskançlık diil bu , olsa olsa adalet olur. Ali gibi onursuz adamlarda orta kalmalı. Ali bugün ayşe'ye araba almış , peki alinin karısı bin bir emekle evini yuva yapmış . a
Alinin kazandığı her kuruşta çocuğunun ve karısının hakkı var. Yarın bir gün ali ve ayşe kadını beş parasız ortada bırakırsa nolcak en azından konu sahibi somut delilerle ile kadına sunarsa kadın adamı boşar malların yarısını alır . Ayşe de aliyi tepe tepe kullansın.

Berbatsiniz çünkü sırf kadının kim olduğunu öğrenmek için iletişimde kalmissiniz. Ayşe size göre değilse konuyu öğrenir öğrenmez uzak durursunuz bu kadar basit. Gerisi sizi alakadar etmez.
Metres övücülük de yeni moda herhalde.
Ya napsaydi? Sirtini mi sivazlasaydi?
Bi gun o kadinin yerinde olsaniz hala bunlari dusunurdunuz degil mi, ben de oyle dusunmustum.

Olan çocuklara olur, karısı durumu hazmeder bir süre sonra ya boşanır ya boşanmaz bilemem ama
1. İhtimal: anında boşanır. Çocuklar çok ani ve ciddi bir bunalıma girerler
2.ihtimal: boşanmaz ama sindiremez her seferinde kafasına kakar evde tartışmalar büyür olan çocuklar şiddetli bunalım yaşarlar
3. İhtimal: Ali karısının öğrenmesinden cesaret alır karıyı boşar Ayşe'yi alı Ayşe genç çocuk ister çocukların daha da psikolojileri bozulur
4. İhtimal: Ali karısının öğrenmesinden son derece utanç duyar yaptığından pişman olur Ayşe'yi unutur karısı da durumu hazmetmiş gibi yapar öyle sallantıda bir evlilik mutsuz çocuklar..
5.ihtimal: sen çeneni kapatırsın Ali Ayşe'yle takılır bir süre baktı sıkıldı atar bir köşeye.. Ayşe gider söyler.. Sonrasını Ali düşünsün bize ne Canım..

Ne zamandan beri neme laxımcı olduk biz nerdeyse Birçoğunuz konu sahibini suçlamış sanane diye, bakıyorumda ahlaksızlığı yapandan çok söyleyen suçlanıyor, hemde burası bir kadın sitesi Allah Allah ..

HELAL OLSUN. Başkada soze gerek yok lafi gedigine oturtmusun. Terbiyesiz kadinlar. Baslarina hic gelmicek sanip konusuyorlar.

Bende ayni durumda sayilirim kuzenimin esi kuzenimi aldatiyor ve ben bunu duydum ama yuvasi yikilir sonra benim basima patlar olay diye soylemedim uc aydr vicdan azabi cekiyorum kuzenmle karsi karsya geldgmzde ama olay benm.basima patlar diye hc karsmadim bn duyduysam.mutlaka kuzenmde duyar dedim sustum sende sus bnce kimsenin isine burnunu sokma olay doner dolasr sana patlar hep oyle oluyr cnku canm

Kocamin ne halt yediğini başkalarından öğrenmeyi bekleyecek kadar saf değilim. Adam bir iş karıştırıyorsa açık verir zaten.
Öyle büyük konusmussunuzki başınıza kesin gelecek ve anlamayacaksiniz zerre kadar bu ne tepki yahuuu sanki o aldatmış adamla kadını iyiden iyiye metresleri onaylar olmuş milletimiz hepimiz evliyim hanımlar dikkat edinde başınıza gelmesin !!!!!!

Yahu bu isim sonunda konu sahibinn basina patlayacak.olay niye soylesin ki

Korkak insani cok aciz bulurum.
Konu sahibi söyleyince yanlis bir sey yapmis olmicak terbiyesizlik degil ahlaksizlik değil.
Zaten şu aman sus başına kalir demeleri anlamiyorum. Sizin basiniza gelse bilen birileri olsa ve siz aptal yerine koyulup bilmeseniz. Ne kadar aci bir sey.

Öyle büyük konusmussunuzki başınıza kesin gelecek ve anlamayacaksiniz zerre kadar bu ne tepki yahuuu sanki o aldatmış adamla kadını iyiden iyiye metresleri onaylar olmuş milletimiz hepimiz evliyim hanımlar dikkat edinde başınıza gelmesin !!!!!!

Sizde ayrı bir buyuk konusmusunuz. Basiniza kesin gelecek ve anlamicaksiniz demek kucuk konuşmak mi oluyor.
Yani akli selim bir insan hisseder bir seylerin ters gittigini.

bende sizin gibi düşünüyorum. bizim yaptığımız ince düşünmek de degil üstelik bana göre. olmasi gereken bu.

sana ne ? seni ne ilgilendirir diyenler var. onlara sözüm yok kendi düşünceleri ama;

ya benim başıma da geldiğinde, alinin karısı gibi canı yanmış kadınlar, zamanında sende biliyordun ve susmuştun ve onaylamıştın derseler.
Ben böyle bir şeyi 3. bir ağızdan öğrenmek istemezdim, kendimi daha çok salak gibi hissederdim...
Çoğu kişinin dediği gibi kadın da biliyor olabilir... Ama işine böyle geliyordur, adam Ayşe'ye araba alırken kadına da alıyordur, kadının da birşeyi eksik değildir belki umursamıyordur. Siz söylediğinizde "size ne ben biliyorum zaten, beni ne diye salak yerine koyuyorsunuz" diyebilir... 2 sene uzun bir süre gerçekten bence kadın da biliyordur, bilmese de hissediyordur... Çok vicdan yaptıysan, kendini gizleyerek kulağına su kaçırabilirsin kadının. ama bilemeyiz o evin içinde yaşananları... Kendine dert etme bence...

Hic derdinin olmaması ne guzel, milletin derdi seni mi gerdi. Sen mi kocani aldatiyosun ki vicdandan bahsediyorsun. Adamin ayseye araba almasina bende gicik olmadim degil, o yüzden haber vericem dersen anlarım, ama bu devirde kimse bana hiç tanımadığım bir insan için vicdan yapiyorum demesin.

Canım sen o bayana gidip, kocan seni aldatıyo dediğinde,
sana inanacağını nereden çıkardın? Bence inanmayacaktır..
Hatta inanmadığı gibi, iftira filan diyebilir..
Ayrıca kanıt delil gibi şeyler isteyecektir,
artı belki bu evliliklerinde ilk vakada olmayabilir..

Ikinci dedigin kadin arkadasin olsa gerek.bence arkadasinla gorusmeyi kes gerisine karisma.belki kadin biliyo umursamiyor.dertsiz basina dert acma sonra buraya vicdansiz olmak gerekmis baslikli konu acmak zorunda kalirsin

Ayrıca bu metreslik savunuluyor bilmem ne diye zirvalayan hanimlar, elin kızı kocanizlayken metres oluyorda kocalariniz kaldırılmış birer melek mi. Allah aşkına kocamın metresi olmasın diye baska kadinlara bu kadar kin kusacaginiza kocalariniza net olarak söyleyin uckuruna sahip olsun. Kocam beni aldatsa ha ayseyle aldatmış ha fatmayla. Kocam aldatmış sonuçta.

Herkes sanki eşinin haberi varmış gibi konuşuyor. Ya yoksa,çoğumuzun yaptığı gibi eşine konduramiyorsa? Burada hatalı kişileri karıştırıyoruz ve evet bu da Metresi savunmak oluyor .ayşe adamın evli olduğunu biliyor, şimdi bu ayseye kandirilmis vah vah demeyin. Adam da metres de bal gibi suçlu. .

Yorumlara baya şaşırdım konuya gelecek olursak,
Bence söylemeyin 2 yıllık bir ilişkiyse kadın mutlaka hissetmiştir.
Sadece konduramıyor ya da rahat biri de olabilir.
O yüzden karışmamanızı tavsiye ederim konuşursanız tüm oklar üzerinize dönebilir.

Back
X