- 19 Ocak 2016
- 647
- 245
- 23
- 36
- Konu Sahibi kumda_oyna
karisma bencede
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Metres övücülük de yeni moda herhalde.Berbatsiniz çünkü sırf kadının kim olduğunu öğrenmek için iletişimde kalmissiniz. Ayşe size göre değilse konuyu öğrenir öğrenmez uzak durursunuz bu kadar basit. Gerisi sizi alakadar etmez.
Ne zamandan beri neme laxımcı olduk biz nerdeyse Birçoğunuz konu sahibini suçlamış sanane diye, bakıyorumda ahlaksızlığı yapandan çok söyleyen suçlanıyor, hemde burası bir kadın sitesi Allah Allah ..
Yahu bu isim sonunda konu sahibinn basina patlayacak.olay niye soylesin kiHELAL OLSUN. Başkada soze gerek yok lafi gedigine oturtmusun. Terbiyesiz kadinlar. Baslarina hic gelmicek sanip konusuyorlar.
Öyle büyük konusmussunuzki başınıza kesin gelecek ve anlamayacaksiniz zerre kadar bu ne tepki yahuuu sanki o aldatmış adamla kadını iyiden iyiye metresleri onaylar olmuş milletimiz hepimiz evliyim hanımlar dikkat edinde başınıza gelmesin !!!!!!Kocamin ne halt yediğini başkalarından öğrenmeyi bekleyecek kadar saf değilim. Adam bir iş karıştırıyorsa açık verir zaten.
Yahu bu isim sonunda konu sahibinn basina patlayacak.olay niye soylesin ki
Öyle büyük konusmussunuzki başınıza kesin gelecek ve anlamayacaksiniz zerre kadar bu ne tepki yahuuu sanki o aldatmış adamla kadını iyiden iyiye metresleri onaylar olmuş milletimiz hepimiz evliyim hanımlar dikkat edinde başınıza gelmesin !!!!!!
Ben böyle bir şeyi 3. bir ağızdan öğrenmek istemezdim, kendimi daha çok salak gibi hissederdim...bende sizin gibi düşünüyorum. bizim yaptığımız ince düşünmek de degil üstelik bana göre. olmasi gereken bu.
sana ne ? seni ne ilgilendirir diyenler var. onlara sözüm yok kendi düşünceleri ama;
ya benim başıma da geldiğinde, alinin karısı gibi canı yanmış kadınlar, zamanında sende biliyordun ve susmuştun ve onaylamıştın derseler.