- 20 Kasım 2015
- 1.395
- 1.244
- 83
- Konu Sahibi kumda_oyna
-
Şimdi topa tutulucam ama. Ayseye üzüldüm ya. İçten içe aliyle bile olsa mutlu olmasını istedim. Doğru mu değil.
Karışma bence.
O zaman aynı mantıkla kocanız sizi öksüz yetim biriyle aldatsa "Ay yazık git o kızı mutlu et " diyeceksiniz öyle mi ?
İnsan gerçekten hayret ediyor bazen
İlişkinin dinamiğine bağlı.
Bunu öksüz ya da yetim olmayan biri için de söyleyebilirim.
Hayat bu.
Bunda ufuk açacak, hayret edecek bir şey yok.
Böyle kadinlarinda adamlarinda seylerini kızgın demirle daglamak gerek
Okudum bir kaç yorum insanlık ne hale gelmiş işte Rabbim sonumuzu Hayır etsinAdamlar zaten sopalık, gerizekalı şeref yoksunları
Ama şu konuyu baştan bir oku
Kocasını ikinci kadına elleriyle sunan mı ararsın, ikinci kadın üzülmesin diye asıl karısını aldatmasını meşru kılmaya çalışan mı ararsın, sakın karışma ayşeyi üzme diyen mi ararsın.
Eskiden erkekler çok kötüydü bu konuda, şimdi daha da kötüler, çünkü bu kez kadınlar da metres olayını destekliyor farkında olmadan. Kadınlardan da korkulur.
karışma insanların işine demek metres savunmak oldu
hatta böyle denildiği için bu kadınlar da metres oldu bazı yorumlarda
yuhh diyorum başka bir şey demiyorum
demek ki siz aldatılan kadın olsanız yabancı bir kadın gelse kocan seni aldatıyor dese fake hesaptan size yorum atsa he canım muhteşem insan iyi ki söyledin derhal yarın boşanma davasını açıyorum diyeceksiniz öyle mi
buraya biri böyle bir konu açsa canım mutluluğunu kıskananlar varinanma her şeye falan dersiniz
bir de siz kocişkolorunuzu savunmaya devam ettikçe asıl bu ikinci kadın mevzuları devam ettikçe edecek istiyorsunuz ki hiç bir kadın kocanıza yan gözle bakmasın hiç bir kadın kocanıza cevap vermesin
ama öyle bir dünya yok ayşe olmasa Fatma sizin kocanız ş.... olduktan sonra
siz hep böyle ikinci kadına saldırıp kocanız da suç görmedikten sonra
hiç bir kadın cevap vermediği için size sadık kalan adam da sadık mı tartışılır
ha bu arada ayşe de belasını bulur elbet kimsenin ahı kimse de kalmaz
yaptığının savunulur yanı yok
ama bu yazımdan metresleri savunduğu çıkaracaklar var onlara da bir şey diyemiyorum
konu sahibi daha söylemedin mi sen yaptığının doğruluğundan bu kadar eminsin niye fake hesaptan bile kadına yorum atamıyorsun
tabi canım tabiiBen şahsım adına kocişkomu savunmam çünkü kocişkom yok. İleride bir eşim olacak sadece. Ve beni aldatırsa önce onu mahvederim, ama bazıları gibi metresi savunmam. Ve evet sorunuzun cevabı biri vana eşin aldatıyor dese ispat sunduğu dahilde ay iyiki söyledin hemen yarın boşuyorum derim. Henüz aksini yapacak ya da kocama git metresini mutlu et diyecek kadar mezhebi geniş olmadım olmayı da düşünmüyorum:)[/QUOTE
aaa olur mu canım öyle demeKadının hiçbir günahının olmadığını,
Adamın kesin boşayacağını
Nerden biliyorsunuz.
Nasıl bu kadar eminsiniz.
Ayşe alinin ilk zamanlarda biliyor muydu evli olduğunu?
Genel olarak konunuza cevabim ise, sizene olacak.
Karışmayın.
aaa olur mu canım öyle deme
bak şimdi metres savunucusu oldun
hatta kendin metres oldun yorumlara göre
aynen öyle resmen b.ku çıktı sıvama aşamasına gelindiİnanır mısın yorumları hic okumadım.
Okuma gereği duymadım.
Çünkü bazen konu uzadıkça b.ku çıkıyor afedersin.
Bazen hepimiz sacmalayabiliyoruz.
Yine onlardan bir tanesi demek!
Bu ilk metresli konu değil ki.
Aşsak artık bunu
O zaman aynı mantıkla kocanız sizi öksüz yetim biriyle aldatsa "Ay yazık git o kızı mutlu et " diyeceksiniz öyle mi ?
İnsan gerçekten hayret ediyor bazen
İlişkinin dinamiğine bağlı değil
Çok aşık olduğunuz kocanıza demezsiniz, ama kocanızı sevmiyorsanız git o kızı mutlu et dersiniz öyle mi? Aşık olmadığınız insanla neden evli kalırsınız ki, ya da aşık olduğunuz adamı nasıl başka kadınla paylaşıp aaa olur mu hayatım ayşe mutlu olsun diyebilirsiniz
İnanmazsınız ama yine hayret ettim.
aynen öyle resmen b.ku çıktı sıvama aşamasına gelindi
ben kendimi aldatılan kadın yerine koydum biri gelip kocan seni aldatıyor derse kocamdan önce gelen yabancı kişinin niyetini anlamaya çalışır ve sanane derim ondan sonra kocamla hesaplaşırım
konu sahibi burada türlü türlü açıklaması gerektiğini ısrarla savunuyor vicdandan diyor ama fake hesap açıpta kadına söyleyemiyor demek ki her şey yazıldığı kadar kolay olmuyor
aslında herkes bundan bahsediyorduUnuttugumuz bir sey varsa herkesin her olay karşısında vereceği tepkilerin başka başka olabileceği.
Belki kadın biliyor aldatıldığını.
Belki kocasına ölür derecede aşık ve söylendiğinde iftira deyip geçecek.
Belki burada konu açan bir cok kadın gibi sırf cocuk için adama katlanıyor ogrense de bir sey olmayacak.
Bu belkileri çoğaltılabilir.
Ayşe de anlatılan karakterle nasıl bu hale gelmiş orası da muamma.
O kadar çile, çaresizlik, yalnızlık, sonra evli adamla ilişki. Kaderinin testini yaşıyor belki.
Ya da aysenin namus kavramı çok genismis fırsat bulamamış, simdi de fırsatı tepmek istemiyor.
Tahminler, tahminler..
Konu sahibinin üzerine vazife mi değil mi bir sey diyemem ama soylese ne olacak söylemese ne olacak sonucunu bilemediğin bir şeyi en fazla nasıl uygulamaya koyarsın ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?