İkinci kadını tanıyorum. Vicdan yapıyorum !! ne yapmalıyım ?

çok komıksın yaa,sen etrafta öle haskızlıklar olurkende böle vicdan yapıyormusunuz,sanmıyorum,bence sen savunmasız hayvanlara çocuklara fılan yapılanlara vicdan yap tatlım,hiç ınandırıcı gelmedı bu hıkaye,bence sen ayşeyı kıskanmışın adam araba fılan almışya,[/QUOTE]

E endulus34 Ne o kıskanılacak bir şey gibi mi duruyor sizin gözünüzde ? Demek ki sizde potansiyellerdensiniz . Bakın nasıl önyargılı yazdım size aynı sizin mesajınız gibi.
Böyle bilip bilmeden yargılamak , tıpkı sizin ki gibi yani hiç etik değil.

Ayrıca mümkün değil haberi olmasından demenize yine bir zandır.
Bazen ters giden bir şeyler olduğunu sezersin ama aldatma aklına gelmez.
Aldatıldığını öğrendikten sonra hayatına devam eder etmez o kendi bileceği iştir, ancak hiç bir kadın öğrenirse susmaz.
En azından olay çıkarır.

Bu kadının hicbirseyden haberi yokmuş. Olsaydı Ayşe metresine duyururdu o kanı bozuk s.siz adamcik

E endulus34 Ne o kıskanılacak bir şey gibi mi duruyor sizin gözünüzde ? Demek ki sizde potansiyellerdensiniz . Bakın nasıl önyargılı yazdım size aynı sizin mesajınız gibi.
Böyle bilip bilmeden yargılamak , tıpkı sizin ki gibi yani hiç etik değil.

Ayrıca mümkün değil haberi olmasından demenize yine bir zandır.
Bazen ters giden bir şeyler olduğunu sezersin ama aldatma aklına gelmez.
Aldatıldığını öğrendikten sonra hayatına devam eder etmez o kendi bileceği iştir, ancak hiç bir kadın öğrenirse susmaz.
En azından olay çıkarır.

Bu kadının hicbirseyden haberi yokmuş. Olsaydı Ayşe metresine duyururdu o kanı bozuk s.siz adamcik[/QUOTE]
benim için kıskanılcak bırşey değiş
zaten devamında yazacaktım merak etme,oda görür anyayı konyayı,o sefa sürüdüğü araba bır gun cefası olur dıye,ama konuyu uzatmak istemedım,herkes ektiğini biçer,adalet var,ayrıca geçmişten tecrubem var söleyipte mors durumuna düştüğüm oldu,her kadın bilir yuzleşmez,işine gelmez,güçlü kadınlar keser atar,ama karıkoca durumu başka,herkes bir bakıyorsun ıyı oluyor,sen kötü oluyorsun,beddua yıyorsun,tanıdığım bır kadın kocasının onu aldattığını söyleyen kadına her gün beddua edıyor,evımın huzurunu bozdu dıye,amannn banane,isteyen istediğin yapsın,

günahları örtme de gece gibi olunuz... belki br felakete sebep olucaksın..... sen niye bu kadar irdeledin ki alemin hayatını.... görüşmezsin olur biter... yetişkin insnalar... evli olan kadın hiç bir şeyin farkında olmaz olur mu... hatun kişisi doğuştan işkillidir... sezer de susar bence... kendine göre sebepleri vardır. sen ortaya dökersen oyunları bozulur.....

kadın zaten biliyordur falan denmiş ama bilmiyor olabilir. Memur olan bir adamın ya da çalışma saatleri belli olan adamların aldatması rahat anlaşılabilir. Ama yoğun iş temposunda olan ve sık sık yurt dışı iş gezileri yapan, toplantıdan toplantıya koşturan iş adamlarının aldatıp aldatmadığını anlamak oldukça zor. Her adam da bir değil. Çok iyi saklayacak zekaya sahip olan erkekler olduğu gibi ilk falsosunda yakalananlar da olabilir. Ama şurası da bir gerçek konu sahibi sen kadına anlatırsan kadın hazmedemeyip boşanırsa ayşe daha kazançlı çıkar. Arabanın yanında evi yazlığı falan da olur.

benim için kıskanılcak bırşey değiş
zaten devamında yazacaktım merak etme,oda görür anyayı konyayı,o sefa sürüdüğü araba bır gun cefası olur dıye,ama konuyu uzatmak istemedım,herkes ektiğini biçer,adalet var,ayrıca geçmişten tecrubem var söleyipte mors durumuna düştüğüm oldu,her kadın bilir yuzleşmez,işine gelmez,güçlü kadınlar keser atar,ama karıkoca durumu başka,herkes bir bakıyorsun ıyı oluyor,sen kötü oluyorsun,beddua yıyorsun,tanıdığım bır kadın kocasının onu aldattığını söyleyen kadına her gün beddua edıyor,evımın huzurunu bozdu dıye,amannn banane,isteyen istediğin yapsın,[/QUOTE]

O zaman devamını yazsaydiniz konu sahibini yargilayacaginiza.

Karşıdakini yerden yere vurarak fikir beyan etmek moda oldu.

Benimde tam tersi bir tecrübem var. Kadın bana hep dua eder, gözünü açtın diye.

Her hayat şartı aynı değildir. Bazıları mecburdur bazıları değil.

Sizi ilgilendirmez ki nedense sizin bunu iyi niyetle yapacağınızdan emin olamadım. Yanii ya Ayşe'nin istediği olursa ya adam karısından ayrılırsa demeniz bana bunu düşündürdü acaba adamın durumunun iyi olması araba almış olması falan mı sizi bu kadar kıskandırdı.

Tabii ki çok kötü bir şey ama söyleme amacınız bence bunun yanlış olması değil ayrıca anlamadım arkadaşınızın kuzenin sevgilisinin karısını neden merak edip de sosyal medyadan göster dediniz daha bunu isterken zaten bunu yapmak için istemişsiniz hem hadi kuzeniyle görüşmüyorsun arkadaşınla niye görüşmüyorsun hem bağlarını kopardıysan seni hiç alakadar etmez gelip sana ne derlerse ne diyeceksin herkesin özel hayatı hiç iyi niyetli gelmediniz bana.

ben susun diyenlere hala hayret ediyorum şaka gibi....
kendileri bilmek istemezdi galiba
sussunlar isterdi

Bildiği halde susan o kadar kadın var ki... Anlattınız diyelim kadın sizi tanımıyor etmiyor inanacak mı? İnandı araştırdı buldu diyelim ya bi felakete yol açarsanız? O kadar haber okuyoruz cinnet geçirip öldüren. Kaş yapayım derken göz çıkarmayın

bende sürekli söylemelisin diyenlere hayret ediyorum ,bu konu farklı, konu sahibi dıdısının dıdısı yani akraba değil bişey değil ,neye istinaden gidip söyleyecek,sanki ''sanane karışma'' diyenler bu konuyu onaylıyormu hayır, huyunu suyunu bilmediği insanlara neyi itiraf edecek?illa söyle diyenleride yanına al konu sahibi sonuçta onlarıda kimse tanımıyor bir fark yok sizinle aralarında birlikte itiraf edersiniz,biz çok geniş oluyoruz söyleme dediğimiz için ,neden söyleme,karışma dediğimizi anlatamıyoruz.

Son düzenleme:
böyle konulara karışmak başınıza dert açar, zaten 2 yıldır devam eden bir ilişkiyi adamın eşi bence biliyordur kadınlar hisseder yani bilmese bile er yada geç bilecek öğrenecektir...şu hayatta hiçbirşey gizli kalmaz.
size ters gelen bu durumdan dolayı zaten mesafe koyup görüşmüyormuşunuz

2senedir devam eden bir ilişki var ise bence adamın eşi biliyor bilmiyormuş gibi yapıyordur, bence karışma herkes kendi pisliğinde boğulsun.

Karismayin sizin basiniza kalır sonra iftira atiyo olur ayse de inkar eder kocasida inkar eder o iş öyle nereye kadar devam edicekki mutlaka biyerde patlak verir siz ayse dende uzak durun herkesin kendi hayatı sonra pişman olurda is işten geçer adam zengin parasini yiyor Belli ki boşan sin benle evlensin derdinde değil olan size olur boşverin uğraşmayin derim

Öyle birsey olsa kesinlikle ogrenmek isterdim kimden duyduğum onemli degil ...
neden kadinin aptal yerine konmasina göz yumuyorsunuz? Kadin ogrenmeli adamla yuzzlesmeli ve devam edip etmeme kararını vermeli..
Soylemelisin...

yani sen şimdi buradaki yorumlara göre kuzeninin aldattığı kızı kıskanıyor olman lazımmiş anlatmak istediğin için. dumur oldum. ne vicdanı diyenler var.

ben anlatırdım ama doğru olan bu deil bunu bilirdim o zaman sana susmak duşer yanlış olan neyse bıgun zaten açığa çıkar...

yani sen şimdi buradaki yorumlara göre kuzeninin aldattığı kızı kıskanıyor olman lazımmiş anlatmak istediğin için. dumur oldum. ne vicdanı diyenler var.

Evet öyle maalesef araba almış ya ondan dolayı hemde. Herkesin bir rengi var işte sanırım kendileri kıskanırdı Ohh zengini buldu adamın işini görüyor oda kadının diye...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…