- 24 Ocak 2011
- 21.772
- 35.595
- 798
- Konu Sahibi kumda_oyna
-
çok komıksın yaa,sen etrafta öle haskızlıklar olurkende böle vicdan yapıyormusunuz,sanmıyorum,bence sen savunmasız hayvanlara çocuklara fılan yapılanlara vicdan yap tatlım,hiç ınandırıcı gelmedı bu hıkaye,bence sen ayşeyı kıskanmışın adam araba fılan almışya,
benim için kıskanılcak bırşey değişE endulus34 Ne o kıskanılacak bir şey gibi mi duruyor sizin gözünüzde ? Demek ki sizde potansiyellerdensiniz . Bakın nasıl önyargılı yazdım size aynı sizin mesajınız gibi.
Böyle bilip bilmeden yargılamak , tıpkı sizin ki gibi yani hiç etik değil.
Ayrıca mümkün değil haberi olmasından demenize yine bir zandır.
Bazen ters giden bir şeyler olduğunu sezersin ama aldatma aklına gelmez.
Aldatıldığını öğrendikten sonra hayatına devam eder etmez o kendi bileceği iştir, ancak hiç bir kadın öğrenirse susmaz.
En azından olay çıkarır.
Bu kadının hicbirseyden haberi yokmuş. Olsaydı Ayşe metresine duyururdu o kanı bozuk s.siz adamcik
ben susun diyenlere hala hayret ediyorum şaka gibi....benim için kıskanılcak bırşey değiş
zaten devamında yazacaktım merak etme,oda görür anyayı konyayı,o sefa sürüdüğü araba bır gun cefası olur dıye,ama konuyu uzatmak istemedım,herkes ektiğini biçer,adalet var,ayrıca geçmişten tecrubem var söleyipte mors durumuna düştüğüm oldu,her kadın bilir yuzleşmez,işine gelmez,güçlü kadınlar keser atar,ama karıkoca durumu başka,herkes bir bakıyorsun ıyı oluyor,sen kötü oluyorsun,beddua yıyorsun,tanıdığım bır kadın kocasının onu aldattığını söyleyen kadına her gün beddua edıyor,evımın huzurunu bozdu dıye,amannn banane,isteyen istediğin yapsın,
O zaman devamını yazsaydiniz konu sahibini yargilayacaginiza.
Karşıdakini yerden yere vurarak fikir beyan etmek moda oldu.
Benimde tam tersi bir tecrübem var. Kadın bana hep dua eder, gözünü açtın diye.
Her hayat şartı aynı değildir. Bazıları mecburdur bazıları değil.
2senedir devam eden bir ilişki var ise bence adamın eşi biliyor bilmiyormuş gibi yapıyordur, bence karışma herkes kendi pisliğinde boğulsun.Sevgili ablalarım, kardeşlerim merhabalar.
Bir süredir buradayım ama bu ilk açtığım konu olacak. Sizlerin düşünceleri, benim için çok önemli. Her birinizin ayrı ayrı içten ve samimi olarak yardımcı olduğunuza inanıyorum.
Hemen konuya geçiyorum. Sorunun benimle alakalı olan kısmı, tamamen vicdani boyutu.
Üniversiteden çok çok yakın bir arkadaşımın kuzeni ismi Ayşe olsun. Ayşe anne babasız büyümüş. Annesi zamanında eşi ve kızını bırakıp başka bir erkeğe gitmiş. Babası da bir süre sonra vefat ediyor. Ayşe de, teyzede halada büyümüş derken şuan çalışıp tek yaşıyor evinde.
Çok yalnız kaldığını, ilk defa beraber olduğu erkek arkadaşının evlenmekten vazgeçip kaçtığını, ayşeyi ortada bıraktığını vs. birçok şeyi biliyorum.
Çok yalnızlık çektiği bir dönemde bu herif çıkıyor karşısına. İsmi ALİ olsun.
Ali evli ve çocuklu bir iş adamı. Zengin diyebiliriz. En son araba almış ayşeye.
Ali olacak herifin, karısının hiç birşeyden haberi yok. Arkadaşım bu hanımı bana sosyal medyadan gösterdi. "Merak ettim karısını bana bir göster filan diyip, öğrenmiş oldum eşinin hesabını "".
Niyetim kadına herşeyi anlatmak, adama rest çekmesini söylemekti. Bu sayede belki adam yasak ilişkiden vazgeçer ve evliliğine sahip çıkardı. diye düşündüm. Ama ya tam tersi olursa ve adam yuvasını karısını çocuğunu bırakırsa. AYŞEnin istediği olmuş olacak.!!!!! böyle birşey olmamalı.
Benim midem bu konulardan bulandığından beri arkadaşım ve kuzeni ayşe ile görüşmüyorum.
Şimdi ben büyük konuşmak istemiyorum ama ayşe gibilerden her zaman nefret etmişimdir.
arkadaşım ve kuzeni ayşeyle iliskimi kesmek vicdanımı rahatlatmadı maalesef.
Alinin eşinin hiç bir günahı yok. Bu hanıma ulaşıp gerçekleri anlatmalı mıyım ? çünkü bu yasak ilişki iki seneye yakındır devam ediyormuş. Kandırılıyor olması ve benim bunu bilip, hiç birşey anlatmamam vicdanımi cok rahatsız ediyor. Sanki aldatan benmişim gibi.
Acaba ben vicdanımı rahatlatmak için mi istiyorum bunu ? kadına herşeyi anlatınca büyük ihtimal boşanacaklar. Adam boşanmak istese çoktan yapardı. böyle yasak ilişki devam ediyor kadından deli gibi saklıyormuş.
Düşüncelerinizi bekliyorum. her türlü yoruma açığım. Yol gösterin lütfen.
Sevgili ablalarım, kardeşlerim merhabalar.
Bir süredir buradayım ama bu ilk açtığım konu olacak. Sizlerin düşünceleri, benim için çok önemli. Her birinizin ayrı ayrı içten ve samimi olarak yardımcı olduğunuza inanıyorum.
Hemen konuya geçiyorum. Sorunun benimle alakalı olan kısmı, tamamen vicdani boyutu.
Üniversiteden çok çok yakın bir arkadaşımın kuzeni ismi Ayşe olsun. Ayşe anne babasız büyümüş. Annesi zamanında eşi ve kızını bırakıp başka bir erkeğe gitmiş. Babası da bir süre sonra vefat ediyor. Ayşe de, teyzede halada büyümüş derken şuan çalışıp tek yaşıyor evinde.
Çok yalnız kaldığını, ilk defa beraber olduğu erkek arkadaşının evlenmekten vazgeçip kaçtığını, ayşeyi ortada bıraktığını vs. birçok şeyi biliyorum.
Çok yalnızlık çektiği bir dönemde bu herif çıkıyor karşısına. İsmi ALİ olsun.
Ali evli ve çocuklu bir iş adamı. Zengin diyebiliriz. En son araba almış ayşeye.
Ali olacak herifin, karısının hiç birşeyden haberi yok. Arkadaşım bu hanımı bana sosyal medyadan gösterdi. "Merak ettim karısını bana bir göster filan diyip, öğrenmiş oldum eşinin hesabını "".
Niyetim kadına herşeyi anlatmak, adama rest çekmesini söylemekti. Bu sayede belki adam yasak ilişkiden vazgeçer ve evliliğine sahip çıkardı. diye düşündüm. Ama ya tam tersi olursa ve adam yuvasını karısını çocuğunu bırakırsa. AYŞEnin istediği olmuş olacak.!!!!! böyle birşey olmamalı.
Benim midem bu konulardan bulandığından beri arkadaşım ve kuzeni ayşe ile görüşmüyorum.
Şimdi ben büyük konuşmak istemiyorum ama ayşe gibilerden her zaman nefret etmişimdir.
arkadaşım ve kuzeni ayşeyle iliskimi kesmek vicdanımı rahatlatmadı maalesef.
Alinin eşinin hiç bir günahı yok. Bu hanıma ulaşıp gerçekleri anlatmalı mıyım ? çünkü bu yasak ilişki iki seneye yakındır devam ediyormuş. Kandırılıyor olması ve benim bunu bilip, hiç birşey anlatmamam vicdanımi cok rahatsız ediyor. Sanki aldatan benmişim gibi.
Acaba ben vicdanımı rahatlatmak için mi istiyorum bunu ? kadına herşeyi anlatınca büyük ihtimal boşanacaklar. Adam boşanmak istese çoktan yapardı. böyle yasak ilişki devam ediyor kadından deli gibi saklıyormuş.
Düşüncelerinizi bekliyorum. her türlü yoruma açığım. Yol gösterin lütfen.
Bende ayni durumda sayilirim kuzenimin esi kuzenimi aldatiyor ve ben bunu duydum ama yuvasi yikilir sonra benim basima patlar olay diye soylemedim uc aydr vicdan azabi cekiyorum kuzenmle karsi karsya geldgmzde ama olay benm.basima patlar diye hc karsmadim bn duyduysam.mutlaka kuzenmde duyar dedim sustum sende sus bnce kimsenin isine burnunu sokma olay doner dolasr sana patlar hep oyle oluyr cnku canm
yani sen şimdi buradaki yorumlara göre kuzeninin aldattığı kızı kıskanıyor olman lazımmiş anlatmak istediğin için. dumur oldum. ne vicdanı diyenler var.
Onun kan bagi var ayni sey degilyani sen şimdi buradaki yorumlara göre kuzeninin aldattığı kızı kıskanıyor olman lazımmiş anlatmak istediğin için. dumur oldum. ne vicdanı diyenler var.
Onun kan bagi var ayni sey degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?