- 20 Ocak 2010
- 47.919
- 180.984
- 1.123
- 44
- Konu Sahibi kumda_oyna
-
Öf pardon da size de? Evdeki kocasının ne halt ettiğini anlar zaten çoğu insan. Niye illa açığa çıkarmayı dert ettiniz kendinize.
Inşallah Ayşe nasıl berbat bir arkadaşı olduğunu anlar da uzak durur sizden.
Ya da çocukları babalarına çok düşkün oluyor kıyamıyorBende karışmazdım çünkü şimdi biliyorum ki çoğu kadın kocasının neler yaptığını biliyor ve rahatını bozmamak için bilmiyormuş gibi yapıyor
Hayır bu durumun konu sahibini ilgilendirmediğini söylüyorum.
2 yıllık bir ilişkiden kadının haberinin olmaması imkansız. Herkes her şeye burnunu sokmak zorunda değil.
Berbatsiniz çünkü sırf kadının kim olduğunu öğrenmek için iletişimde kalmissiniz. Ayşe size göre değilse konuyu öğrenir öğrenmez uzak durursunuz bu kadar basit. Gerisi sizi alakadar etmez.Ayşenin yaptiklarında, elimden geldigince dogru yolu göstermeye çalışan kişi ben olmaya çalıştımm. çalıştım diyorum çünkü olmadi. ve en sonunda uzak kaldım.
berbat kişi benmişim. bunu hic düşünememiştim.
Kocamin ne halt yediğini başkalarından öğrenmeyi bekleyecek kadar saf değilim. Adam bir iş karıştırıyorsa açık verir zaten.Bazı durumlar da evet değil konu sahibi de vicdanen Rahatsız ve uzaklaşmış bile hem fikiriz bulaşmasın ve bence kendine uygun arkadaşlar bulsun doğru olan bu dediğinizi farklı algılamamda onu savunur vari Yazmanız yanlış algıladım Özür dilerim
Peki aldatılan siz olsaydınız ve bilmeseydiniz öğrenmek istermisiniz?
Bu işi sokakta yaparsan o...pu
Evde yaparsan aşık oluyorsun
Fark bu
Ayşe maalesef o...pu olmuş
Kocamin ne halt yediğini başkalarından öğrenmeyi bekleyecek kadar saf değilim. Adam bir iş karıştırıyorsa açık verir zaten.
Aa bak onu unutmuşum çok iyi babaYa da çocukları babalarına çok düşkün oluyor kıyamıyor
Gerçek hayatta daha berbat şeyler var ama görmediğimizden açık açık bişey yapmıyoruzbu arada konu nedense gecen hayretler icinde izlemeye calsitigim bir diziye cok benzedi.
agzim acik izledim.
adamin sevgilisi var, bide hamile, diger yanda karisida biliyo, bozuluyor falan ama cokta bisey yapamiyor, izra soz konusu adam mafyali bir aileden. kv gayrimesru cocuga mevlut yapiyo falan.
demekki baya gercek hayati yansitiyomus.
Gerçek hayatta daha berbat şeyler var ama görmediğimizden açık açık bişey yapmıyoruz
Yahu bunda senin wicdan yapıcağın bi durum yok.yukarda yazdıklarımdan başka hiç birsey düşünmedim Allah biliyor ya sadece vicdan meselesi.
Berbatsiniz çünkü sırf kadının kim olduğunu öğrenmek için iletişimde kalmissiniz. Ayşe size göre değilse konuyu öğrenir öğrenmez uzak durursunuz bu kadar basit. Gerisi sizi alakadar etmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?