İkinci kadını tanıyorum. Vicdan yapıyorum !! ne yapmalıyım ?

Canım niyetinin iyi olduğundan şüphem yok.
Ama şöyle bir durum var.
Ali nin karısını tanımıyorsun.
Nasıl bir reaksiyon gösterecek bilmiyorsun.
Durumun farkın dada olabilir. Olmayadabilir.
Yakın arkadaşın olsaydı kesinlikle söyle derdim.
Ama şuan için bunu yapman doğru değil.
2 yıl uzun bir süre. Ben zaten bildiğini düşünüyorum.

Ayşenin yaptiklarında, elimden geldigince dogru yolu göstermeye çalışan kişi ben olmaya çalıştımm. çalıştım diyorum çünkü olmadi. ve en sonunda uzak kaldım.

berbat kişi benmişim. bunu hic düşünememiştim.

Hayır bu durumun konu sahibini ilgilendirmediğini söylüyorum.

2 yıllık bir ilişkiden kadının haberinin olmaması imkansız. Herkes her şeye burnunu sokmak zorunda değil.

Bazı durumlar da evet değil konu sahibi de vicdanen Rahatsız ve uzaklaşmış bile hem fikiriz bulaşmasın ve bence kendine uygun arkadaşlar bulsun doğru olan bu dediğinizi farklı algılamamda onu savunur vari Yazmanız yanlış algıladım Özür dilerim

Peki aldatılan siz olsaydınız ve bilmeseydiniz öğrenmek istermisiniz?

Berbatsiniz çünkü sırf kadının kim olduğunu öğrenmek için iletişimde kalmissiniz. Ayşe size göre değilse konuyu öğrenir öğrenmez uzak durursunuz bu kadar basit. Gerisi sizi alakadar etmez.

bu arada konu nedense gecen hayretler icinde izlemeye calsitigim bir diziye cok benzedi.
agzim acik izledim.
adamin sevgilisi var, bide hamile, diger yanda karisida biliyo, bozuluyor falan ama cokta bisey yapamiyor, izra soz konusu adam mafyali bir aileden. kv gayrimesru cocuga mevlut yapiyo falan.
demekki baya gercek hayati yansitiyomus.

Ben genelin aksine söyle diyorum
Söyle kurtul
Kadın zaten biliyodur, 2 yıldır kocası aldatıyosa.
Ama sende bilip susma, kendine saygın olsun. Bana dokunmayan yılan bin yaşasıncı olma
Ayşe de nasıl büyümüş olursa olsun 2.kadın oluşunu hafifletmiyor

Ne Ayşe'ye ne adama üzülmedim, pislik ikisi de.

Kocamin ne halt yediğini başkalarından öğrenmeyi bekleyecek kadar saf değilim. Adam bir iş karıştırıyorsa açık verir zaten.

Bu işi sokakta yaparsan o...pu
Evde yaparsan aşık oluyorsun
Fark bu
Ayşe maalesef o...pu olmuş

böyle de değil aslında cok fazla acı çekti ve cookk yalnız kaldı.
yaptığı inanılmaz fena bir durum farkındayım. onu bu yoldan ceviremeyince bana vicdan yükü olarak kaldı bu mesele.

Kocamin ne halt yediğini başkalarından öğrenmeyi bekleyecek kadar saf değilim. Adam bir iş karıştırıyorsa açık verir zaten.

Öyle demeyin öyle erkekler var ki keza kadın da dahil hiç bir şey anlayamıyorsun. Karakteri bozuk olsun yeterli ruhun duymaz...

Ya da çocukları babalarına çok düşkün oluyor kıyamıyor
Aa bak onu unutmuşum çok iyi baba adam ayşecike araba almış bunu farketmicek kadın varmı yahu bide bukadar zenginlik nedir elalemin kadınına araba almak ay bende ne salağım kesin elalemin kadını değil dini nikahlı karısıdır

Gerçek hayatta daha berbat şeyler var ama görmediğimizden açık açık bişey yapmıyoruz

yukarda yazdıklarımdan başka hiç birsey düşünmedim Allah biliyor ya sadece vicdan meselesi.
Yahu bunda senin wicdan yapıcağın bi durum yok.
Dıdısının dıdısı 2. Kadınmış.... Banane !
Sen karısına söyleyince onlar ayrılacak mı? Hayır!
Ki eminim kadın biliyordur mutlaka bi yerde patlak Wermişlerdir.
Ha bide Ayşe'ye araba almış bunu niye özellikle belirttin anlamadım. Bence sen birazda kıskanmış olabilir misin?

Aldatmak, ne erkek ne kadın için (belki tek gecelik olursa bir ihtimal affı olabilir) böyle aşk ilişkisiyle beraber süre gelen bir biçimiyle, asla kabul edebileceğim bir şey olamaz.

Ayşe'den nefret ettim!
1) Ali'nin evli olduğunu bile bile -aşıkım aşıkım- diye bencilce devam edebildiği için.
2) Kendisini metres konumuna sokarken kadınlık gururunu hiçe saydığı, kadınlığını düşürdüğü için.
3)Hayatı boyunca kötü şeyler yaşamış olmasının, ona, bir başkasına kötülük yapma hakkı tanımadığı için.

Bir aşk, elbette insanı süründürebilir, elbette ciğerini sallayabilir... Ama bir aşk, asla yuva yıkan kadın - erkek konumuna sokmamalı bir "insanı" ...Bu kadar "bana ne"ci olmamalı bir insan. "Çok seviyorsan, boşan da gel" deyip basıp gitmeli.
Hata bir kez yapılır, bilemedin iki kez... Ancak bunun adı bencillik çamuruna batmak olmuş artık.

Bu, nasıl desteklenebilir, nasıl kabul edilebilir anlayamıyorum. Para için mi?
F....şeler daha şereflidir! Çünkü onların mesleği, "Aşıkım" deyip, kılıf uydurup yapmıyorlar!

kumda_oyna benim için de muallakta kalacağım bir vicdan meselesi olurdu gerçekten. Batardı bu gerçek. "Acaba?" larım olurdu. "Acaba böyle bir şey benim başıma gelse, bilmeyi ister miydim?" diye sorardım defalarca kendime.
Ama siz, yapmanız gerekeni yapmış, o insanla arkadaşlığınızı bitirmişsiniz, son sözleriniz olarak "Yapma bunu" diye de defalarca söyleseydiniz o Ayşe'ye...

Sonuç itibariyle; karışmayın. Bırakın.
Adaletin - doğrunun bir ayağı topaldır, ağır ağır yürür. Ama gideceği yere elbet ulaşır.
Kadın, kabullenip gözlerini bilerek yummuyor ise, er ya da geç uyanacaktır.

Berbatsiniz çünkü sırf kadının kim olduğunu öğrenmek için iletişimde kalmissiniz. Ayşe size göre değilse konuyu öğrenir öğrenmez uzak durursunuz bu kadar basit. Gerisi sizi alakadar etmez.

ben herşeyi genelde etraflıca düşünürüm.
ve ayşeyle tanışmam yakın arkadaşim sayesinde oldu. onunla da iyi arkadaş olduk.
irtibatta kalmam sadece arkadaşligımiz içindi. önünde dogruyu gösterecek birilerinin olmamasıni, ailelerimizle büyüyen bizlerin anlaması biraz zor.

arkadaşlık dostluk öyle her yanlışta koparılacak bir mefhum değil bana göre. dogruyu göstermek icin yanımda değilse dostum hiç olmasın daha iyi.

bu mevzu sadece ayşeyi kapsamiyor ama bi de o Kadıncagız var.
biz kadınlar herşeye gözümüzü kulağımızı tıkayıp ses çıkarmazsak eger;
yarın başına geldiginde, zamanında sende onaylamış susmuştun diyebilirler. bugün canı yanan alinin karısı gibiler.

profil fotonuzdan konuya odaklanamıyom.
lütfen değiştirin, içim kalktı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…