İkinci kadını tanıyorum. Vicdan yapıyorum !! ne yapmalıyım ?

böyle hayatını devam ettiren o kadar çok insan var ki para bütün kadınların ağzını kapatıyor maalesef (özgür olmayan kadınların) bence hiç karışma sen suçlandığında karıştığınla ortlaığı karıştırdığınla kalırsın . Ne o adam kadını boşar ne de metresi ondan vazgeçer öylecek gider ki iki sene gitmiş zaten

evet ya siz neden karışıyorsunuz ki
Sevgili ablalarım, kardeşlerim merhabalar.

Bir süredir buradayım ama bu ilk açtığım konu olacak. Sizlerin düşünceleri, benim için çok önemli. Her birinizin ayrı ayrı içten ve samimi olarak yardımcı olduğunuza inanıyorum.

Hemen konuya geçiyorum. Sorunun benimle alakalı olan kısmı, tamamen vicdani boyutu.

Üniversiteden çok çok yakın bir arkadaşımın kuzeni ismi Ayşe olsun. Ayşe anne babasız büyümüş. Annesi zamanında eşi ve kızını bırakıp başka bir erkeğe gitmiş. Babası da bir süre sonra vefat ediyor. Ayşe de, teyzede halada büyümüş derken şuan çalışıp tek yaşıyor evinde.

Çok yalnız kaldığını, ilk defa beraber olduğu erkek arkadaşının evlenmekten vazgeçip kaçtığını, ayşeyi ortada bıraktığını vs. birçok şeyi biliyorum.

Çok yalnızlık çektiği bir dönemde bu herif çıkıyor karşısına. İsmi ALİ olsun.
Ali evli ve çocuklu bir iş adamı. Zengin diyebiliriz. En son araba almış ayşeye.

Ali olacak herifin, karısının hiç birşeyden haberi yok. Arkadaşım bu hanımı bana sosyal medyadan gösterdi. "Merak ettim karısını bana bir göster filan diyip, öğrenmiş oldum eşinin hesabını "".
Niyetim kadına herşeyi anlatmak, adama rest çekmesini söylemekti. Bu sayede belki adam yasak ilişkiden vazgeçer ve evliliğine sahip çıkardı. diye düşündüm. Ama ya tam tersi olursa ve adam yuvasını karısını çocuğunu bırakırsa. AYŞEnin istediği olmuş olacak.!!!!! böyle birşey olmamalı.

Benim midem bu konulardan bulandığından beri arkadaşım ve kuzeni ayşe ile görüşmüyorum.

Şimdi ben büyük konuşmak istemiyorum ama ayşe gibilerden her zaman nefret etmişimdir.

arkadaşım ve kuzeni ayşeyle iliskimi kesmek vicdanımı rahatlatmadı maalesef.

Alinin eşinin hiç bir günahı yok. Bu hanıma ulaşıp gerçekleri anlatmalı mıyım ? çünkü bu yasak ilişki iki seneye yakındır devam ediyormuş. Kandırılıyor olması ve benim bunu bilip, hiç birşey anlatmamam vicdanımi cok rahatsız ediyor. Sanki aldatan benmişim gibi.

Acaba ben vicdanımı rahatlatmak için mi istiyorum bunu ? kadına herşeyi anlatınca büyük ihtimal boşanacaklar. Adam boşanmak istese çoktan yapardı. böyle yasak ilişki devam ediyor kadından deli gibi saklıyormuş.

Düşüncelerinizi bekliyorum. her türlü yoruma açığım. Yol gösterin lütfen.

Bir süredir buradayım ama bu ilk açtığım konu olacak. Sizlerin düşünceleri, benim için çok önemli. Her birinizin ayrı ayrı içten ve samimi olarak yardımcı olduğunuza inanıyorum.

Hemen konuya geçiyorum. Sorunun benimle alakalı olan kısmı, tamamen vicdani boyutu.

Üniversiteden çok çok yakın bir arkadaşımın kuzeni ismi Ayşe olsun. Ayşe anne babasız büyümüş. Annesi zamanında eşi ve kızını bırakıp başka bir erkeğe gitmiş. Babası da bir süre sonra vefat ediyor. Ayşe de, teyzede halada büyümüş derken şuan çalışıp tek yaşıyor evinde.

Çok yalnız kaldığını, ilk defa beraber olduğu erkek arkadaşının evlenmekten vazgeçip kaçtığını, ayşeyi ortada bıraktığını vs. birçok şeyi biliyorum.

Ali evli ve çocuklu bir iş adamı. Zengin diyebiliriz. En son araba almış ayşeye.

Ali olacak herifin, karısının hiç birşeyden haberi yok. Arkadaşım bu hanımı bana sosyal medyadan gösterdi. "Merak ettim karısını bana bir göster filan diyip, öğrenmiş oldum eşinin hesabını "".
Niyetim kadına herşeyi anlatmak, adama rest çekmesini söylemekti. Bu sayede belki adam yasak ilişkiden vazgeçer ve evliliğine sahip çıkardı. diye düşündüm. Ama ya tam tersi olursa ve adam yuvasını karısını çocuğunu bırakırsa. AYŞEnin istediği olmuş olacak.!!!!! böyle birşey olmamalı.

Benim midem bu konulardan bulandığından beri arkadaşım ve kuzeni ayşe ile görüşmüyorum.

Şimdi ben büyük konuşmak istemiyorum ama ayşe gibilerden her zaman nefret etmişimdir.

Alinin eşinin hiç bir günahı yok. Bu hanıma ulaşıp gerçekleri anlatmalı mıyım ? çünkü bu yasak ilişki iki seneye yakındır devam ediyormuş. Kandırılıyor olması ve benim bunu bilip, hiç birşey anlatmamam vicdanımi cok rahatsız ediyor. Sanki aldatan benmişim gibi.

Acaba ben vicdanımı rahatlatmak için mi istiyorum bunu ? kadına herşeyi anlatınca büyük ihtimal boşanacaklar. Adam boşanmak istese çoktan yapardı. böyle yasak ilişki devam ediyor kadından deli gibi saklıyormuş.

Turizm işindelerdi, gecesi gündüzünde bir iş...
İlla ki ilk vukutı değildir bence de ama yani hissedilmeyince de hissedilmiyor belki de.
Belli bir aklı kuvvet, gözlem kabiliyeti, doğru soruları sorma stratejisi vb. olması lazım tam ayılmak için.
Kırmızı kısım için sana %95lik katıldığım kısım diyebilirim. Ama %5 bile olsa, uyuyabiliyor.
Anlatmayayım uzun uzun ancak bahsettiğim olay, adam pisliğin teki çıktı Rıza Baba olayı.

Bu konu için sadece vicdan kısmı dikkatimi çekti açıkçası, olayın bilip bilmeme kısmına girmedim bile o kadar.
Şahsen ben o ablayı gördükten sonra, kendimi de onun yerine koyarak "Bilmek ister miydim?" diye sora sora uykularımı rezil ederdim herhalde bu gerçekle bir süre :/

Turizm işi ise 10 kat dikkat edeceksin arkadaşım kemer de 5 yıldızlı otel de çalışıyor müdürün 2 metresi var çalışanlardan patronu sen düşün

öncelikle bunu bildirmek sana düşmez. ikincisi ayşeden adam hevesini alsın, bir iki kapris görsün evine dönecektir zaten.
cogu akıllı zengin adam asla karısını bırakmaz. diğerleri ile fingirder. akılsız zenginde var karısnı boşayan ama ender.
ayşeye bu adamdan vazgeçmesini söylemek durumundasın. görüşmek istememen de normal.
bu olaydn uzak durmanı şiddetle tavsiye ederim. çünkü bire bir tanıdığın bir kadın olur arkadaşındır mesela o zaman durma koş derdim de. tanımadığın bir kadına bunu deme.

aklıma geldi kuzenim bir şirkette çalışıyordu
iş yeri sahibinin hem karısı hem metresi vardı iş yerinde çalışan kızlardan biri de adamla flörtleşiyordu metres gelmiş bu kıza dünya kadar laf sayıp gitmiş :KK53::KK53:

metresi olan metresine ev araba alınan hatta ondan çocuk yapılan kadının bundan habersiz olması imkansız ancak başka bir ülkede şehirde olacak ki anlayamayacak
hani tek gecelik falan bir şey olsa adam iş seyahati falan bir şey uydurur bu düzenli olarak ilişkide olduğu bir kadın
ha bu arada burada denildiği gibi onlar asla ve asla metres ikinci kadın değildir pisler sizi :KK12:
adamın dini nikahlı ikinci karısıdır :KK30: hatta bir yere giderken okulun veli toplantısı falan eşi kocası olarak tanıtılır başka bir şey söyleyenin ağzı yırtılır öhh

konu sahibi oturun oturduğunuz yerde ben aldatılıp bunu bal gibi bildiği halde ses etmeyen aldatılmak ağrına gitmeyip de bunun duyulması ağrına giden
kendi oğlu - kızı bile olsa bunu anlatan onlara inanmayan kocişkosuna inanmayı seçen kadın gördüm şu bekar halimle
o yüzden bulaşmamak en iyisi

zaten benim duymami istememiş hiç. ağzından kaçırdı da öyle öğrendim. duyduğumdan beri iliskimi kestim tamamen kopardım. ama bu vicdan ??
bu dünyaya vicdan yapacağın başka şeyler olsun ,o kadar çok ki vicdan sızlatacak şeylerrr....
elalemin bibikliğinin vicdanı mı olur ?
bibiklik yapanlar yapsın vicdanı

Yani işte diyorum ya adam mesela sürekli denizdedir, ne bileceksin kiminle ne yaptığını falan filan. Ama ben özellikle yurdum kadınlarında 3 maymunu oynama olayının çok olduğunu düşünüyorum.
Düşünsene fıkralara bile konu olmuş bir laf "benim beyim yapmaz"
Şüphesiz illa ki hiç hissettirmeden yapanı da var. %100'lük bir kesinlik koyamam, gidip tek tek aldatan adamları ve aldatılan kadınları tek tek incelemedim ama bana ihtimal olarak çok düşük geliyor.
Ben çok açığım bu konuda, olayla alakası olmayan, tanımadığım birinden duymak istemezdim.

Evet o fıkrayı biliyorum :)

Demek ki mizaç farkı bizimki.
Bilmiyorum da, ben bir yabancıdan bile olsa acı gerçeği duymak isterdim sanırım Marilyn.
"Kimsin sen, ne diyosun ya?!" diye de tepkimi alırdı tabi bu yabancı.
Ama esas duymak isteyeceğim şey, aynı konu için eşimin itirafı olurdu.

Yalnız, bir kadın 2 sene uyanmayacak kadar aptal kalabiliyorsa (eşinin mesleki avantajları hariç), o kadının durumu öğrendikten sonra da eşi tarafından ikna edilme ihtimali yüksektir zaten.
Bu noktada karışmaması gerektiği çıkıyor ikimizin de dediği gibi.

sen vicdanını rahatlatayım derken bir yuva yıkılabilir adam hiç önemli değil ama o kadın ve çocuklara yazık kadında biraz uyanık olsaymış özellikle evli olup da aldatılan ve bu durumdan haberdar olmayan kadın ya durumu görmezden geliyordur yada saftır yani bu kadar saf olmamamız gerekir

Ben ne olursa olsun bilmek isterdim.o adama zenginde olsa evinin rizkini o o*ospu bile olamayacak kadina yediriyor .belki adamin karisi evliliinde sorun oldugunun farkindadir ama buradaki aldatilan kadinlarda da oldugu gibi sorunu kendinde ariyodur.ki hepsinden pnce kandiriliyor aptal yerine konuluyor.bence kesinlikle bilmeli.gerisinde ne yapar o onun bilecegi is

Özür dilerim ama bana canınız sıkılmış da dur konu açayım demişsiniz gibi geldi.
Haa öyle degilse de başınıza hic iş almayın.
Mazallah Ayse onu kıskandiginizi bile düsünebilir ;)

kadın bunu 2 yıl önce farkedip boşanacaksa boşanacaktı yani adam kadını 2 yıldır aldatıyor başka bir kadının yanından geliyor evinin rızkını başkasıyla paylaşıyor kadın nasıl farkedemiyor bunu bence herşeyin farkındadır ve susuyordur.. erkek suç makinası zaten ama kadın da çok da masum değil burda adama iki yıldır o hayatı yaşamaya fırsat verdiği için

böyle de değil aslında cok fazla acı çekti ve cookk yalnız kaldı.
yaptığı inanılmaz fena bir durum farkındayım. onu bu yoldan ceviremeyince bana vicdan yükü olarak kaldı bu mesele.
Acı çekmiş olması mazeret olamaz. Kendi hayatı, ebeveyninin sorumsuzluğu sadece şans. Ve bunda başka insanların suçu yok.

Millet ne acılar çekiyor, her acı çeken başkasının hayatına kaçak kat çıksaydı ohooo! Bizim hayatımız da gül bahçesi değil, evli adamlarla sevgili olup araba aldırıp 2 yıl boyunca kapalı kapılar ardında ilişki yaşamıyoruz. Yapmayan yapmıyor, yapan da her türlü yapıyor. Mutlu da olsa o kız yine yapardı, bazısı acı vermekten zevk alıyor. O kadının mutsuzluğu o Ayşe mi her neyse ona haz veriyordur.

Ama çok acizce bir şey. Başka bir kadının sahip olduklarına göz dikip elinden almak. Düpedüz hırsızlık bu. Ama karma var, ettikleri bir bir dönecek ona, şimdi arabalarla mutlu olsun bakalım.

Mevzuuya gelirsek ben kararsızım açıkçası. 2 yıl boyunca haberi olmamış olabilir mi? Evet olur. Burada ne başlıklar gördük kızlar, yapmayın etmeyin. Ablamızın biri 9 aylıkken öğrendi aldatıldığını ya. Olur mu olur. Minareyi çalan kılıfını da hazırlar derler, bulmuştur yolunu elbet. Hem haberi olsa, en azından arar, sayar söverdi.

Özür dilerim ama bana canınız sıkılmış da dur konu açayım demişsiniz gibi geldi.
Haa öyle degilse de başınıza hic iş almayın.
Mazallah Ayse onu kıskandiginizi bile düsünebilir :KK66:

onu da söyledi burada bir arkadaş. Araba almış demişsin. Kıskanmışsın bence diye.

Kıskanmak derken işim mesleğim eğitimim vs. hepsi var. tabi ki bunlara güvenmiyorum. insanin başına herşey gelebilir. bir iliskim yok şu ara ama benim istediğim normal bir ilişki.

Ayşenin ilişkisini kıskanmak, diğer kadının çocuklarının kursağindan kesilerek alınan arabayı kıskanmak. bu saydıklarım yeterince iğrenç galiba.

onu da söyledi burada bir arkadaş. Araba almış demişsin. Kıskanmışsın bence diye.

Kıskanmak derken işim mesleğim eğitimim vs. hepsi var. tabi ki bunlara güvenmiyorum. insanin başına herşey gelebilir. bir iliskim yok şu ara ama benim istediğim normal bir ilişki.

Ayşenin ilişkisini kıskanmak, diğer kadının çocuklarının kursağindan kesilerek alınan arabayı kıskanmak. bu saydıklarım yeterince iğrenç galiba.
Evet bizim icin igrenc ama Ayse bunLarı yapar yani o igrenclik boyutunda degil.
Kıskanıyor bizi bak der.
Adam da der esine zenginiz ya bana bu musallat oldu yuz vermedim diye iftira atiyor der. Der mi der. Ondan otur sen iç kahveni hic rahatını bozma. Belli ki hepsi hayatndan memnun :)

Back
X