İkinci kadını tanıyorum. Vicdan yapıyorum !! ne yapmalıyım ?

Yakın arkadaş bile söylemeye çekinir.

onu da söyledi burada bir arkadaş. Araba almış demişsin. Kıskanmışsın bence diye.

Kıskanmak derken işim mesleğim eğitimim vs. hepsi var. hatta ikinci okulumu okuyorum bir yandan. tabi ki bunlara güvenmiyorum. insanin başına herşey gelebilir. bir iliskim yok şu ara. evliliğe gidecek düzgün bir ilişki benim istediğim yani normal bir ilişki.

Ayşenin ilişkisini kıskanmak, diğer kadının çocuklarının kursağindan kesilerek alınan arabayı kıskanmak. bu saydıklarım yeterince iğrenç galiba.

[/QUOTE]

yukarıda bir arkadaşa yazdıgımi. sizde okursunuz umarım.

he bu arada yanlış anlaşıldıysa eger, ayse benim yakın arkadaşımdı. sadece kuzeni ile daha önce tanıştık arkadaş olduk. elimden gelenden daha fazlasını yaptım onun için. olmadı dönmedi. taviz tavizi getirdi. etrafında bekar düzgün insanlar vardı, onunla olmak isteyen.bir insan kendisi bulmuyorsa dogruyu, sen dost olarak ne yaparsan yap boş. ben aracı oldum kac sefer istemedi.
etrafindakiler bizim gibi okullarını yeni bitirmiş memur olmuş, en fazla bi kac kademe yükselmiş insanlardi. biraz fazla paraya tamahkardı. onu da bu huyu vurdu zaten. olanlar oldu.
tehdit de ettim. kadına anlatacağımi, kendi çevreside duyunca rezil olacağıyla korkuttum gözünü ama olmadı.

bu olaydan döndüremedigim için bi kaç yanlış daha yüzünden dostlugumuzu bitirdim. cok cok nadir arada haber yolluyor bana. bende onun iyi olduğunu duyuyorum içim rahat ediyor.

sizin kız kardeşiniz böyle bir yanlışta olsa. yaşadığı yanlışı kıskanır mıydınız? siz kıskanırdim diyorsaniz belki bir nebze bende kıskanmış olayım diyim o zaman.

Şimdi ben olsam sahte bir faceden bildiğim her şeyi yazarım ve somut kanıtlarımı da sunarım, artık gerisi kadına kalmış . Ayşe'yi hiç düşünmem. Adamın da cehenneme kadar yolu var. Yorumum sana diildi. Sadece hepimizin tutumu yanlış . Konu sahibesi söyleyin lütfen. Adam ayşe'ye mi gidiyor eşine mi dönüyor böyle heriflerin haddini bildirmek lazım, doğru olan söylenmesi gerisi karşı tarafa kalmış.

Arkadaşlar Ayşeyi kıskanmak nedir ya? Ayşe mükemmel bi hayat mı yaşıyor nasıl okudunuz siz konuyu acaba? İkinci kadın olmanın kıskanılır bir tane yanını söylesin biri de çıkıp bana?

Neden kiskandigini yukarıda yazdim. Ayşe güçlü bir kadın aslında. Çok sıkıntılar çekmiş başına gelmeyen kalmamış ama dik durmuş kendi ayaklarının üstünde bir kadın gibi geldi yazdiklarindan.

Çalışıyor, tek yaşıyor. Zamanında evlenmek üzereyken terk edilmiş çok acılar cekmis ama şimdi tekrar sevgilisi var. Adam zengin araba almış falan. Bilmiyorum bunlardan herhangi biri kıskanmasi için bir sebep olabilir.

sanki kızı kıskanmışın

Niye etiket kullanayım, alınan alınıyor zaten.
Bu son cevap olacak. Etiket kullanmazsaniz aynı düşünceyi savunan herkesi zan altında bırakıyorsunuz. Rahatsız edici bu bana mı diyor acaba diye düşünüp sinirlenmek istemiyorum. Kimse soyluyorsaniz ona etiket koyun.

he bu arada yanlış anlaşıldıysa eger, ayse benim yakın arkadaşımdı. sadece kuzeni ile daha önce tanıştık arkadaş olduk. elimden gelenden daha fazlasını yaptım onun için. olmadı dönmedi. taviz tavizi getirdi. etrafında bekar düzgün insanlar vardı, onunla olmak isteyen.bir insan kendisi bulmuyorsa dogruyu, sen dost olarak ne yaparsan yap boş. ben aracı oldum kac sefer istemedi.
etrafindakiler bizim gibi okullarını yeni bitirmiş memur olmuş, en fazla bi kac kademe yükselmiş insanlardi. biraz fazla paraya tamahkardı. onu da bu huyu vurdu zaten. olanlar oldu.
tehdit de ettim. kadına anlatacağımi, kendi çevreside duyunca rezil olacağıyla korkuttum gözünü ama olmadı.

bu olaydan döndüremedigim için bi kaç yanlış daha yüzünden dostlugumuzu bitirdim. cok cok nadir arada haber yolluyor bana. bende onun iyi olduğunu duyuyorum içim rahat ediyor.

sizin kız kardeşiniz böyle bir yanlışta olsa. yaşadığı yanlışı kıskanır mıydınız? siz kıskanırdim diyorsaniz belki bir nebze bende kıskanmış olayım diyim o zaman.[/QUOTE]

Eğer ayşe doğru düzgün bir insan olsaydı, doğru düzgün adamlarla birlikte olmayı tercih ederdi. Ama ayşe ''onursuz'' biri. O yüzden bu tarz insanlarla arkadaşlık kurmayın çünkü zamanla insan arkadaşına , çevresine benzer. Şuan yapılması gereken aldatılan kadının öğrenmesi ve gerisi kadına kalmış.

sizin kız kardeşiniz böyle bir yanlışta olsa. yaşadığı yanlışı kıskanır mıydınız? siz kıskanırdim diyorsaniz belki bir nebze bende kıskanmış olayım diyim o zaman.[/QUOTE]

Tatlım bak desen ki, ben bir kadın olarak kocam 2 yıl biriyle beraber olsa her türlü öğrenmek isterim. Bu kadına karşı sorumluluk hissediyorum. En azından haber vermek istiyorum. Ok. Yine karşı çıkarım. Çünkü tanımıyorsun kadını ve aileyi bilmiyorsun nasil bir tepki ile karsilasacagini. Kadının yapabileceği ters bir şeyden Ali ve Ayşe kadar haber uçuran sen olduğun için sen de suçlu olursun.

Neyse, ama sen bu ilişki bitsin diye kadına söylemek istiyorsun. Bu ilişki bitmez de kadın adamı boşarsa ayşe ile adam evlenirse üzülürüm diyorsun. Çünkü Aysenin istediği olacak.

Senin bu yazdıklarından da ayşeyi kiskandigini düşünüyorum.

Kadının bilmemesi mümkün değil altıncı his denen birşey var çoğu kadın bu hayata razı oluyor maddi güçsüzlükten erkeksiz kalmaktan korktuğu için

adamin cok iyi sakladıgından bahsediyorlardı en son. bu demektir ki kadın bilmiyor..

şöyle ki; ben her ne olursa olsun o ailenin dağılmasını istemiyorum.

Kendimi alinin eşinin yerine koyuyorum. haberdar olmak isterdim.
Ama içten içe ; boşanırsam eğer, eşimin yasak iliskisinin kazanacağını da bilirdim.

ama konuşulanlar o kadar iğrenç geliyor ki ; kadın giyinmeyi bilmiyormuş. ortamdan anlamazmış. adamın yanına yakışmıyormuş. köylü gibiymiş. o kadar pis mevzular dönüyor ki ;
işte tüm bu sebeplerden bir şekilde öğrenmeli bilmeli kadın diyorum.

eger bilmiyorsa arkasından dönen bu pis muhabbetten, alaylardan dolayi. bilmeyi hakediyor. Eğer gururlu bir kadın ise her türlü bilmek ister, sırf bu arkasından yapılan alaylar yüzünden bilmeli diye düşünüyorum.

Kanıma dokunan edilen alaylar ve anlatamadigım daha ne iğrenç konular.

şunu da belırteyım ablam da aldatıldı
n'oldu peki? senaryodan enişte beyin intiharları, inkarları..
sonuc, yaza tekrar çocuk düşünüyorlar. bazı kadınlar inanmak istiyorsa bizim yapabılecegımız şey yok.
tek avuntusu '' telde aldatmış'' oldu. bazılarına bilmemek mutluluk. hele ki farkındaysa!
bu arada ablamı çok severım .

Yaa bir de her aileyi kendinizin ki gibi sanmayın. Belki adam evden çıkıp ayşe ye giderken söylüyordur hanımına. Hanim hanim ben bu gece Ortaca hanimdayım diyordur.

İş adamı dediğin mütahit olmasın sakin.

Gururlu bir kadın boşanır zaten. Ama onu da sen istemiyorsun. Onu ne yapacağız?

Bazı yorumlara şok oldum resmen.
Ne konular görüyoruz burda kadın 5 yıl aldatılıyor erkek profesyonel yalancı ve aldatıyor yıllarca kadın farketmiyor. Veya şüphelenip konu açıyor herşeyi aldattığına bağlama deniyor vs vs.
Fake bir adres açın eşine mesaj atın kim olduğunuzu söylemeden, aldatıldığını biliyorsa zaten sallamıcaktır ama bilmiyorsa içine şüphe düşer en azından takipte olur.

Bu konu sahibini suçlayan ve olaydaki kadını savunanlar acaba aynı karakter yapısında mı olaydaki kadın ile düşünmeden duramıyorum...
ben dee..
ya dedim ayşe gibi mi ya da aldatılıp susan,katlanan kadınlar mı diye aklımdan geçmedi değil ..

Kıskandığını düşünmüyorum Ayşe gibi karaktersiz, evli bir adamla birlikte olan bir kadını kim neden kıskanasın ki! Empati kuruyorum da aldatılan kadının yerinde olsam bu durumu bilmek isterdim. Kaldı ki ortada çok yanlış bir durum var. Böyle rezil adamları ifşa etmek gerek. Sağlam deliller bul , ne söylerse söylesin adamın kendini suçsuz çıkaramayacağı şeyler çekincen varsa farklı bir faceden bir şekilde yolla, Allah yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…