arkadaşlar kıskanıyor diyenlere yorumumu yazdım. biraz önce. tekrar alıntılıyorum. aradaki sayfalarda kaldı sanırım.
BIR DE YAZMADIGIM ŞEY ATLADIGIM KONU AYSENIN KUZENI BENIM ARKADAŞIMDI. ONUN VASITASIYLA TANISTIM VE BIR DONEM IYI ARKADAŞ DOSTTUK. yorumum aşağıda ;
onu da söyledi burada bir arkadaş. Araba almış demişsin. Kıskanmışsın bence diye.
Kıskanmak derken işim mesleğim eğitimim vs. hepsi var. hatta ikinci okulumu okuyorum bir yandan. tabi ki bunlara güvenmiyorum. insanin başına herşey gelebilir. bir iliskim yok şu ara. evliliğe gidecek düzgün bir ilişki benim istediğim yani normal bir ilişki.
Ayşenin ilişkisini kıskanmak, diğer kadının çocuklarının kursağindan kesilerek alınan arabayı kıskanmak. bu saydıklarım yeterince iğrenç galiba.
he bu arada yanlış anlaşıldıysa eger, ayse benim yakın arkadaşımdı. sadece kuzeni ile daha önce tanıştık arkadaş olduk. elimden gelenden daha fazlasını yaptım onun için. olmadı dönmedi. taviz tavizi getirdi. etrafında bekar düzgün insanlar vardı, onunla olmak isteyen.bir insan kendisi bulmuyorsa dogruyu, sen dost olarak ne yaparsan yap boş. ben aracı oldum kac sefer istemedi.
etrafindakiler bizim gibi okullarını yeni bitirmiş memur olmuş, en fazla bi kac kademe yükselmiş insanlardi. biraz fazla paraya tamahkardı. onu da bu huyu vurdu zaten.
olanlar oldu.
tehdit de ettim. kadına anlatacağımi, kendi çevreside duyunca rezil olacağıyla korkuttum gözünü ama olmadı.
bu olaydan döndüremedigim için bi kaç yanlış daha yüzünden dostlugumuzu bitirdim. cok cok nadir arada haber yolluyor bana. bende onun iyi olduğunu duyuyorum içim rahat ediyor.
sizin kız kardeşiniz böyle bir yanlışta olsa. yaşadığı yanlışı kıskanır mıydınız? siz kıskanırdim diyorsaniz belki bir nebze bende kıskanmış olayım o zaman.
soylemekte tereddüt ettiğim tek nokta. bilmiyorsa ve benim yüzümden öğrenipte direk boşanmaya kalkar ise ben bu sorumlulugu ve veebali alabilir miyim diye düşündüğümü yazmıştım.
ama ne Şamar yemem kalmış ne başka birşey.