- 24 Ocak 2011
- 21.772
- 35.595
- 798
- Konu Sahibi kumda_oyna
çok komıksın yaa,sen etrafta öle haskızlıklar olurkende böle vicdan yapıyormusunuz,sanmıyorum,bence sen savunmasız hayvanlara çocuklara fılan yapılanlara vicdan yap tatlım,hiç ınandırıcı gelmedı bu hıkaye,bence sen ayşeyı kıskanmışın adam araba fılan almışya,[/QUOTE]
E endulus34 Ne o kıskanılacak bir şey gibi mi duruyor sizin gözünüzde ? Demek ki sizde potansiyellerdensiniz . Bakın nasıl önyargılı yazdım size aynı sizin mesajınız gibi.
Böyle bilip bilmeden yargılamak , tıpkı sizin ki gibi yani hiç etik değil.
Ayrıca mümkün değil haberi olmasından demenize yine bir zandır.
Bazen ters giden bir şeyler olduğunu sezersin ama aldatma aklına gelmez.
Aldatıldığını öğrendikten sonra hayatına devam eder etmez o kendi bileceği iştir, ancak hiç bir kadın öğrenirse susmaz.
En azından olay çıkarır.
Bu kadının hicbirseyden haberi yokmuş. Olsaydı Ayşe metresine duyururdu o kanı bozuk s.siz adamcik
E endulus34 Ne o kıskanılacak bir şey gibi mi duruyor sizin gözünüzde ? Demek ki sizde potansiyellerdensiniz . Bakın nasıl önyargılı yazdım size aynı sizin mesajınız gibi.
Böyle bilip bilmeden yargılamak , tıpkı sizin ki gibi yani hiç etik değil.
Ayrıca mümkün değil haberi olmasından demenize yine bir zandır.
Bazen ters giden bir şeyler olduğunu sezersin ama aldatma aklına gelmez.
Aldatıldığını öğrendikten sonra hayatına devam eder etmez o kendi bileceği iştir, ancak hiç bir kadın öğrenirse susmaz.
En azından olay çıkarır.
Bu kadının hicbirseyden haberi yokmuş. Olsaydı Ayşe metresine duyururdu o kanı bozuk s.siz adamcik