• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İkinci kere aşık olmak ve unutamamak

Doktor90

Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2017
293
228
18
Yaklasik 6 ay önce geldi hayatıma girdi çok uğraştı başlarda ben de kaldırdım 2-3 hafta kadar sürdü her şey güzel gidiyordu sonra annesi öğrenmiş sorun etmemiş ama babası ve abisi farklılıklardan dolayı istememişler o da ayrılmayı seçti 1 ay sonra engeli kaldırıp mesaj attı sağlıkla ilgili bir şey sordu yanında kızla fotoğrafı görünce vizitte elim ayağım titredi gözüm doldu engelledim sonra sms attı yanimdakini sevgilim sanıp engellediysen kuzenim bil diye ben de inanıp cevap yazdım bir de konuşmayı uzatmaya çalıştı soru soruyor benim onu hala sevdiğimi anladı akşamına sosyal medyaya tavşan panda kalp sembolleri koydu sonra tesadufi kizi da buldum o da koymuş 2 gün sonra mesaj attım beni bilerek üzmek yerine mesaj atma diye ben kötü etkileniyorum dedim engelledim o da engelledi sonra kızla resim koydu en son 2 ay önce nisanlanmislar kıza gösterişli bir evlenme teklifi ve video hazırlamış o kadar ağrıma gitti ki ben bu kadar üzülürken beni de engellemişti 3 ay önce ilk aşkım aşırı derece üzüldüm o da evlendi şu an o umrumda değil ınsallah bu da öyle olur ama hala geçmedi

Klasik olacak ama zaman herşeyin ilacıdır.Boşverin geçmişe takılmayın artık.Herkes hayatında bu tarz şeyler yaşamıştır.Yalnız değilsiniz Yani.önünüze bakın.Bu yaşadıklarınızı da acı bir tecrübe olarak adlandırın.İnşaAllah ilerki hayatınızda herşey çok daha güzel olur sizin içirin.

Klasik olacak ama zaman herşeyin ilacıdır.Boşverin geçmişe takılmayın artık.Herkes hayatında bu tarz şeyler yaşamıştır.Yalnız değilsiniz Yani.önünüze bakın.Bu yaşadıklarınızı da acı bir tecrübe olarak adlandırın.İnşaAllah ilerki hayatınızda herşey çok daha güzel olur sizin içirin.
Umarim ilkini unutmam uzun seneler aldı ve ardından her şeyi bilen biriyle başlamıştım onla da olmadi 1.5 yıl sürdü aşık olamadım biliyordu 2 yıldır yalnızdım kafam boştu nerden girdi kabul ettim hayatıma fotoğraflarına bakmadim 1.5 aydır bakarsam çok kötü olurum zaten nisan fotoğraflarını gördüğümde uyuyamadım nöbete uykusuz gittim kaç kere

Ben diğer kıza acıdım. Çünkü hala sana mesaj atarken ve bunu uzatmaya çalışırken diğer kıza ona %100 bağlıymış gibi gösterişli bir evlenme teklifi yapıyor. Belki de gosterisin sebebi bu eksiğini kapatmak. Bu kız sen de olabilirdin. Seviyorum derken eski sevgilisine yazan adam için üzülüyorsun. Bunu bir düşün bence.

Aşık oldum çünkü elimde değil illa çok uzun zaman geçmesi gerekmiyor duyguların oluşması için ukala şekilde yazmanıza da gerek yok evet doktorum ama mesleğim farklı duygusal hayat farklı ne alaka anlamadim
yeni uye ve boyle karmasik bi konu nick boyle olunca inanmadim ben galiba pek fake deilsen kusura abkma
zamanla untursun tabiki kisa surelide biseymis yasanan illaki unutulur

Ben diğer kıza acıdım. Çünkü hala sana mesaj atarken ve bunu uzatmaya çalışırken diğer kıza ona %100 bağlıymış gibi gösterişli bir evlenme teklifi yapıyor. Belki de gosterisin sebebi bu eksiğini kapatmak. Bu kız sen de olabilirdin. Seviyorum derken eski sevgilisine yazan adam için üzülüyorsun. Bunu bir düşün bence.
Sanırım o zaman onlar başlayalı 1 hafta olmuştu evet kıza da üzüldüm açıkçası yerinde olmak istemezdim aldatma sayılır bir nevi kız isteme videosunu bile paylaşmış sosyal medyada ı said yes eline yazıp fotoğraflar koymuş ikisi de aşırı gösterişçi birbirlerini bulmuşlar benden eğitim olarak da aşağı biriydi ama benim hiç umrumda olmadi benden az kazanması da biraz yakışıklı uzun kaslı diye kendini bir şey sanıyor sanırım tek özelliği bu ben de önce fiziken etkilendim bir de her gün arabasıyla metrodan alıp hastaneye bırakırdı düşünceli şeyler romantik şeyler yapmaya çalışırdı balık burcu iste

yeni uye ve boyle karmasik bi konu nick boyle olunca inanmadim ben galiba pek fake deilsen kusura abkma
zamanla untursun tabiki kisa surelide biseymis yasanan illaki unutulur
Ben aşırı duygusal ve bağlanan biriyim elimde değil bütün yaşadıklarımız kafamdan çıkmıyor bir de haksızlığa uğrayınca herkes zaten nasıl unutamadım diye şaşırıyor da ben ilk sevgilimle de 3 hafta çıkıp ayrildik ben 2 sene bekledim geri başladık yapım bu ne yazık ki

Ben aşırı duygusal ve bağlanan biriyim elimde değil bütün yaşadıklarımız kafamdan çıkmıyor bir de haksızlığa uğrayınca herkes zaten nasıl unutamadım diye şaşırıyor da ben ilk sevgilimle de 3 hafta çıkıp ayrildik ben 2 sene bekledim geri başladık yapım bu ne yazık ki
3 haftada ne ara sevgili oldunuz ona flort demiyolarmiydi
ask acisi bence daha afrkli bisey olmali sen onu yasadigini saniyorsun bence
uzman yardimi falan alsan nasil olurki, iki uç hafatlik birini senelerce beklemek pek akil isi deil sanki

Çok duygusal bakıyorsun olaya karşına çıkan herkesin peşinden böyle üzülürsen kendini yıpratırsın.

Sanırım o zaman onlar başlayalı 1 hafta olmuştu evet kıza da üzüldüm açıkçası yerinde olmak istemezdim aldatma sayılır bir nevi kız isteme videosunu bile paylaşmış sosyal medyada ı said yes eline yazıp fotoğraflar koymuş ikisi de aşırı gösterişçi birbirlerini bulmuşlar benden eğitim olarak da aşağı biriydi ama benim hiç umrumda olmadi benden az kazanması da biraz yakışıklı uzun kaslı diye kendini bir şey sanıyor sanırım tek özelliği bu ben de önce fiziken etkilendim bir de her gün arabasıyla metrodan alıp hastaneye bırakırdı düşünceli şeyler romantik şeyler yapmaya çalışırdı balık burcu iste
Sen bu kadar hassas biriysen zaten bu adamla yapamazdın. Bence yaptıkları sadece seni etkilemek içinmiş. Çünkü dediğin gibi adam gösterişi seviyor. Bir süre sonra bu hassas davranışları yok olacaktı ve sen yine hayal kırıklığına uğrayacaktın.

Ikıncı kez aşık olmak bile mucizeydi hayatıma 3 kişi girdi 2.cisi 1.5 sene sürdü onla ayrıldığımızda üzülmemiştim çünkü aşık değildim bunun süreyle alakası pek olmuyor ne yazık ki hissettiğin önemli elimde değil sanırım boşluktayım kimse yok aynı şeyleri düşünüp duruyorum ben ayrılırken ona sen istedi hayatıma girdin ailen istedi diye çıkıyorsun benim duygularımı düşünmedin dedim aylarca yıllarca mi çıktık sanki dedi

Sen bu kadar hassas biriysen zaten bu adamla yapamazdın. Bence yaptıkları sadece seni etkilemek içinmiş. Çünkü dediğin gibi adam gösterişi seviyor. Bir süre sonra bu hassas davranışları yok olacaktı ve sen yine hayal kırıklığına uğrayacaktın.
Doğru aslında uygun değilmişiz her şey etkilemek içinmiş başlarda bir de ben ayrılsak da seni bırakırım hastaneye demişti şaka gibi yanı laf bile komik sanki kıza deli divane aşık yani bilmiyorum nasıl oldu her şey ki benden 1 yaş küçüktü bu hasta evlilik daha uzun bir süre var diyordu ama ailesinin tanıdığı bir kız sanırım çünkü kızla annesinin yazışmaları var daha ilk ayda çıkarken

Doğru aslında uygun değilmişiz her şey etkilemek içinmiş başlarda bir de ben ayrılsak da seni bırakırım hastaneye demişti şaka gibi yanı laf bile komik sanki kıza deli divane aşık yani bilmiyorum nasıl oldu her şey ki benden 1 yaş küçüktü bu hasta evlilik daha uzun bir süre var diyordu ama ailesinin tanıdığı bir kız sanırım çünkü kızla annesinin yazışmaları var daha ilk ayda çıkarken
Sosyal medyaya güvenerek kendini üzme. Orada herkes aşık, herkes mutlu. Belki burada bile bir çok üye önce mutlu bir fotoğraf paylaştı, sonra bdv de konu açtı :ukala:

Back
X