Yaklasik 6 ay önce geldi hayatıma girdi çok uğraştı başlarda ben de kaldırdım 2-3 hafta kadar sürdü her şey güzel gidiyordu sonra annesi öğrenmiş sorun etmemiş ama babası ve abisi farklılıklardan dolayı istememişler o da ayrılmayı seçti 1 ay sonra engeli kaldırıp mesaj attı sağlıkla ilgili bir şey sordu yanında kızla fotoğrafı görünce vizitte elim ayağım titredi gözüm doldu engelledim sonra sms attı yanimdakini sevgilim sanıp engellediysen kuzenim bil diye ben de inanıp cevap yazdım bir de konuşmayı uzatmaya çalıştı soru soruyor benim onu hala sevdiğimi anladı akşamına sosyal medyaya tavşan panda kalp sembolleri koydu sonra tesadufi kizi da buldum o da koymuş 2 gün sonra mesaj attım beni bilerek üzmek yerine mesaj atma diye ben kötü etkileniyorum dedim engelledim o da engelledi sonra kızla resim koydu en son 2 ay önce nisanlanmislar kıza gösterişli bir evlenme teklifi ve video hazırlamış o kadar ağrıma gitti ki ben bu kadar üzülürken beni de engellemişti 3 ay önce ilk aşkım aşırı derece üzüldüm o da evlendi şu an o umrumda değil ınsallah bu da öyle olur ama hala geçmedi