ARKADAŞLAR ÖNCELİKLE SAYFAYA YENİ GELEN VE SIKINTILARINDAN KORKULARINDAN BAHS DEN ARKADAŞLAR HEPİNİZ HOŞGELDİNİZ SİZE TEK SÖYL+EMEK İSTEDİĞİM ŞU BU YAŞIMA KADAR HAYATIN BANA ÖĞRETTİĞİ EN GÜZEL GERÇEK MUTLULUKTA ÜZÜNTÜDE SIKINTIDA GEÇİCİ ÖNEMLİ OLAN ONU GELDİĞİ ANDA NASIL KARŞILADIĞINIZ:)
ZEYNEPCİM DÜN DR GİTTİM BANA %90 KIZ OLABİLİR DEDİ AMA YİNEDE HAZIRLIK YAPMA YANILMA PAYIMIZ OLABİLİR DEDİKİ ÇOOOK SEVİNDİM İNŞALLAH DOĞRUDUR,VE İNŞaALLAH SAĞLIKLI ,SIHHATLİ BİR KIZ EVLAT SAHİBİ OLABİLİRİM:)
ARKADAŞLAR ÖNCELİKLE SAYFAYA YENİ GELEN VE SIKINTILARINDAN KORKULARINDAN BAHS DEN ARKADAŞLAR HEPİNİZ HOŞGELDİNİZ SİZE TEK SÖYL+EMEK İSTEDİĞİM ŞU BU YAŞIMA KADAR HAYATIN BANA ÖĞRETTİĞİ EN GÜZEL GERÇEK MUTLULUKTA ÜZÜNTÜDE SIKINTIDA GEÇİCİ ÖNEMLİ OLAN ONU GELDİĞİ ANDA NASIL KARŞILADIĞINIZ:)
ZEYNEPCİM DÜN DR GİTTİM BANA %90 KIZ OLABİLİR DEDİ AMA YİNEDE HAZIRLIK YAPMA YANILMA PAYIMIZ OLABİLİR DEDİKİ ÇOOOK SEVİNDİM İNŞALLAH DOĞRUDUR,VE İNŞaALLAH SAĞLIKLI ,SIHHATLİ BİR KIZ EVLAT SAHİBİ OLABİLİRİM:)
Benimde bir oğluşum var bende bi tane kız istiyorum hatta ikizzz kız istiyoruummmmmm
allah senin ve herkezin gönlüne göre versin cnm....AMİN.....İNŞALLAH...
canım ya özel mesj atamadım daha hakkım yokmuş bu arada şubatta hamile kalırsan büyük ihtimal erkek olur kasımda dogum yaparsan ama bana adet tarihini yazarsan olacağın zaman dahada iii olur egem-2011
Rabbim gönlüne göre versin insallah canım :) Banada %50 kız olabilir dedi hayırlısı bakalım önümüzdeki hafta tekrar gideceğim doktora
sorma zeynepcim, dr garanti vermediği halde kendimi tutamıyorum, bişiler alıyorum. Ne olcak sonumuz bilemiyorum. Ama çok istiyorum sağlıklı sıhhatli bir kızım olsun. Yani oğlum var birde onu tatmak istiyorum ama rabbim ne derse o :)hayırlısı olsun tatlım sanırsam kız istiodun ve ben erkek demiştim çok sevindim canım allah gönlüne göre versin
amin canım sağol bende çok mutluyum rabbim herkesin gönlündekini hayırlarla versin inşallah...ay cnm çok sevindim ya allah sağlıkla sıhhatla kucağına almak nasip etsin.
inşallah canım ama ikiz fikri beni hep korkutmuştur isteyenede rabbim nasip etsin tabi:)benimde bir oğluşum var bende bi tane kız istiyorum hatta ikizzz kız istiyoruummmmmm
aminnnnn...:)allah senin ve herkezin gönlüne göre versin cnm....amin.....inşallah...
chase ya bana dr bekle 1 ay sonra daha garantili söylerim dedi şimdi 1 ay nasıl durcam bilemiyorum:)rabbim gönlüne göre versin insallah canım :) banada %50 kız olabilir dedi hayırlısı bakalım önümüzdeki hafta tekrar gideceğim doktora
öyle cnm ...en önemlisi teslimiyet,rabbim herkesin kucağını sımsıcak gülüşlü ,sağlıklıklı,sıhhatli,vatana hayırlı olacak evlatlarla doldursun inş.hosbulduk canım teşekkürler. Insalah sıkıntılar geçici artık önümüze bakacağız. Hayırlısı ile bebislerimiz gelecek.
oooo maşallah sende gayretli bir annesin erkenden ikinciyi gözün almış gerçekten çok imreniyorum bu ikincide acele eden annelelre ne güzel erkenden büyütüyolar çocuklarını çekiliyolar köşesine böyle bizim gibi 5 sene bi tane bidaha bidaha hiç bitmiyo telaşe:)))selam kızlarrrr , bende ikinci kez anne olmaya hazırlanan annelerdenim :)) oğlum henüz 18 aylık hamileliğimin 28. Haftasındayım ..
Allah nasip ederse nisan ayında bir de kız evlat sahibi olmaya hazırlanıyorum .. Allah evlatlarımıza uzunn uzuun ömürler versin inşallah ..
kızlar hepinize selamlar
2004 doğumlu bir kız çocuğum var...topiğin başından ve sonundan biraz okudum .. Ikinci bebeği isteyenler çoğunlukla hamile kalabilmişler ne kadar güzel hepinize imrendim açıkcası.. Bazı arkadaşlarımız ise henüz 2. Bebek fikrine adapte olamamış ve kararsızlık içersindeler... Zamanında bende sizlerden biriydim.. önceleri acaba 2. Için çok mu erkendir diye düşünerek cesaretsiz kaldım.. Kızım 5 yaşını geçtikten sonra , bana göre ikinci çocuğa engel olan bahaneler hafiflemişti ve artık bebek isteyebilirdik.. Korunmayı bıraktığımız ay hemen hamile kalacağım inancıydaydım... Nasılsa 1 tane doğal yolla olan bir kızım vardı ve hemen tekrardan hamile kalabilirdim(!)
buna öyle çok inandırmışım ki kendimi, demek ki herşey bizim elimizde gibi bi havaya girmişim farkında olmayarak..
3 ay kadar sonra hamile kaldım.. Herşey yolundadır diye hemen dr a gitmeye gerek yoktur diye düşünüyordum.. Biraz ilerlesin öyle gidecektim..nasılsa sağlıklı bi hamilelik geçirmiştim önceden(!)
fakat öyle olmadı .. 6. Haftanın sonunda lekelenmem oldu ve 7. Hafta düşük yaptım. 2009 aralık sonu oldu düşüğüm..
Dr bir kaç ay korunmayı önerdi 2010 şubatta tekrar korunmayı bıraktık.. Bir kaç kez yumurta takibi, klomen kullanımı.. çatlama iğneleri denedik.. Olmadı.. Sonra iş dolayısıyla eşimle ayrı kaldık. 2011 eylül aynından beri yine istiyoruz..
Dr kontrolüne başladık. Geçen ay rahim filmi çekildim şükür ki tüpler açık çıktı.. Tüm tahlillerimiz normal seviyede.. Ama kısmetten ötesi yok..
şu an adetimin 17. Günündeyim bu ay da hastalanırsam aşılama yoluna gideceğiz...
çok uzattım farkındayım ama bu topikte bişiler paylaşacaksak beni tanımanızı istedim..
Bu ay rahim filminden sonra ki ilk ay olduğu için heyecanım daha fazla.. Bazen küçük yapışıklıklar rahim filmi ile açılıyormuş.. Hani olur ya bende de öyle birşey vardırda açılmıştır diye ümit etmiyor değilim..
Ne olur dua edin bu ay kendiliğimden hamile kalayım da aşılamaya gerek kalmasın
allah hepinizin gönlüne göre versin.. Güzel paylaşımlar dileği ile..
kızlar hepinize selamlar
2004 doğumlu bir kız çocuğum var...topiğin başından ve sonundan biraz okudum .. ikinci bebeği isteyenler çoğunlukla hamile kalabilmişler ne kadar güzel hepinize imrendim açıkcası.. bazı arkadaşlarımız ise henüz 2. bebek fikrine adapte olamamış ve kararsızlık içersindeler... zamanında bende sizlerden biriydim.. önceleri acaba 2. için çok mu erkendir diye düşünerek cesaretsiz kaldım.. kızım 5 yaşını geçtikten sonra , bana göre ikinci çocuğa engel olan bahaneler hafiflemişti ve artık bebek isteyebilirdik.. korunmayı bıraktığımız ay hemen hamile kalacağım inancıydaydım... nasılsa 1 tane doğal yolla olan bir kızım vardı ve hemen tekrardan hamile kalabilirdim(!)
buna öyle çok inandırmışım ki kendimi, demek ki herşey bizim elimizde gibi bi havaya girmişim farkında olmayarak..
3 ay kadar sonra hamile kaldım.. herşey yolundadır diye hemen dr a gitmeye gerek yoktur diye düşünüyordum.. biraz ilerlesin öyle gidecektim..nasılsa sağlıklı bi hamilelik geçirmiştim önceden(!)
fakat öyle olmadı .. 6. haftanın sonunda lekelenmem oldu ve 7. hafta düşük yaptım. 2009 Aralık sonu oldu düşüğüm..
dr bir kaç ay korunmayı önerdi 2010 şubatta tekrar korunmayı bıraktık.. bir kaç kez yumurta takibi, klomen kullanımı.. çatlama iğneleri denedik.. olmadı.. sonra iş dolayısıyla eşimle ayrı kaldık. 2011 eylül aynından beri yine istiyoruz..
dr kontrolüne başladık. geçen ay rahim filmi çekildim şükür ki tüpler açık çıktı.. tüm tahlillerimiz normal seviyede.. ama kısmetten ötesi yok..
şu an adetimin 17. günündeyim bu ay da hastalanırsam aşılama yoluna gideceğiz...
çok uzattım farkındayım ama bu topikte bişiler paylaşacaksak beni tanımanızı istedim..
bu ay rahim filminden sonra ki ilk ay olduğu için heyecanım daha fazla.. bazen küçük yapışıklıklar rahim filmi ile açılıyormuş.. hani olur ya bende de öyle birşey vardırda açılmıştır diye ümit etmiyor değilim..
ne olur dua edin bu ay kendiliğimden hamile kalayım da aşılamaya gerek kalmasın
Allah hepinizin gönlüne göre versin.. güzel paylaşımlar dileği ile..
sorma zeynepcim, dr garanti vermediği halde kendimi tutamıyorum, bişiler alıyorum. Ne olcak sonumuz bilemiyorum. Ama çok istiyorum sağlıklı sıhhatli bir kızım olsun. Yani oğlum var birde onu tatmak istiyorum ama rabbim ne derse o :)
amin canım sağol bende çok mutluyum rabbim herkesin gönlündekini hayırlarla versin inşallah...
inşallah canım ama ikiz fikri beni hep korkutmuştur isteyenede rabbim nasip etsin tabi:)
aminnnnn...:)
chase ya bana dr bekle 1 ay sonra daha garantili söylerim dedi şimdi 1 ay nasıl durcam bilemiyorum:)
öyle cnm ...en önemlisi teslimiyet,rabbim herkesin kucağını sımsıcak gülüşlü ,sağlıklıklı,sıhhatli,vatana hayırlı olacak evlatlarla doldursun inş.
oooo maşallah sende gayretli bir annesin erkenden ikinciyi gözün almış gerçekten çok imreniyorum bu ikincide acele eden annelelre ne güzel erkenden büyütüyolar çocuklarını çekiliyolar köşesine böyle bizim gibi 5 sene bi tane bidaha bidaha hiç bitmiyo telaşe:)))
canım yaben sana nedemiştim kızmı erkekmi olucak demiştim
iyi geceler kızlar
benimde 2.5 yasını gecmiş bir kızım var
ben 2 sene vajinismus cektkten sonra yendim ve hemen kızım oldu zaten olmasını bekliyorduk
5 aydır falanda 2. bebek düşünüyoruz ama basına gecemedk hiç niyetlenmedik dusunmekle kalmıstık taki bu aya kadar
en son adet tarihim 28 aralık p.tesi falan olmam lazım ama
kasıkarımda agrı,mide kaynaması -yanması ,bugunde göguslerimde dolunluk ve hafif agrı hissediyorum
bakalım 2. bebegim bizimle yola devam etcekmi
cok merak içindeyim ve heyecanlıyım
hipoglisemim var hamilelikte sıkıntı olurmu diye korkuyorum
ilk göz agrıma haksızlık edermiyim yetemezmiyim diye korkuyorum
daha birsuru madde sıralayabilirim,
tüm haliem olanlara Allahım kolaylıkla gecirmeyi nasip etsin saglıkla kucaklarına alsınlar inşallah
merhaba arkadaşlar topiğin başından biraz okudum hepsini okuyamadım ama genelde vakit konusunda kararsız kalmış herkes. benim de 2005 doğumlu 1. sınıfa giden bir oğlum var ve ben 2. yi düşünmeye başladığımda 2010 yılıydı. 2010 ocakta hamile kaldım ama kese görünmedi ve 6+5 de kanama oldu düşük yapmaya başladığım için çift rahimli olduğumdan dolayı kürtaj oldum. daha sonra 2010 nisanda tekrar hamile kaldım bebğimin kalp atışlarını görmüştüm bu sefer ama doktorumun dengesizliği yüzünden kanamalarım arttı ve bebeğimin kalbi durdu tekrar kürtaj oldum haziranın ilk haftasında. daha sonra haziranın son haftası düşük sebepleri nelerdir diye 9 eylül üniversitesine gittiğimde karnımda 6 haftalık parça olduğunu öğrenerek tekrar kürtaj oldum ve korkudan bu aya kadar hamile kalamadım. 29 kasım son adetimdi ve tekrar hamile kaldım ama dış gebelik yaşadığımdan dolayı tekrar bıçak altına yatarak ameliyat oldum 16 ocakta. şimdi düşünüyorum da ne kadar ara vermişim o kadar zaman hangi arada derede geçmiş bilemiyorum ben de çalışıyorum. Ama oğlum daha küçükken keşke düşünseymişim diyorum nasip gerçi hepsi Allah isteyen herkese sıkıntısız hamilelikler nasip etsin. beni de dualarınıza katarsanız sevinirim. dualarım sizinle arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?