ikinci kez anne olmaya hazırlanan anneler, burda!!!

hayırlısı olsun tatlım sanırsam kız istiodun ve ben erkek demiştim çok sevindim canım allah gönlüne göre versin

ay cnm çok sevindim ya allah sağlıkla sıhhatla kucağına almak nasip etsin.

Benimde bir oğluşum var bende bi tane kız istiyorum hatta ikizzz kız istiyoruummmmmm

Rabbim gönlüne göre versin insallah canım :) Banada %50 kız olabilir dedi hayırlısı bakalım önümüzdeki hafta tekrar gideceğim doktora

canım ya özel mesj atamadım daha hakkım yokmuş bu arada şubatta hamile kalırsan büyük ihtimal erkek olur kasımda dogum yaparsan ama bana adet tarihini yazarsan olacağın zaman dahada iii olur egem-2011

Canım çok teşekkürler.adetim gelince yazrım o zaman daha iyi olur.eline sağlık

Hosbulduk canım teşekkürler. İnsalah sıkıntılar geçici artık önümüze bakacağız. Hayırlısı ile bebislerimiz gelecek.

Selam kızlarrrr , bende ikinci kez anne olmaya hazırlanan annelerdenim :)) oğlum henüz 18 aylık hamileliğimin 28. haftasındayım ..
Allah nasip ederse nisan ayında bir de kız evlat sahibi olmaya hazırlanıyorum .. Allah evlatlarımıza uzunn uzuun ömürler versin inşallah ..

kızlar hepinize selamlar
2004 doğumlu bir kız çocuğum var...topiğin başından ve sonundan biraz okudum .. ikinci bebeği isteyenler çoğunlukla hamile kalabilmişler ne kadar güzel hepinize imrendim açıkcası.. bazı arkadaşlarımız ise henüz 2. bebek fikrine adapte olamamış ve kararsızlık içersindeler... zamanında bende sizlerden biriydim.. önceleri acaba 2. için çok mu erkendir diye düşünerek cesaretsiz kaldım.. kızım 5 yaşını geçtikten sonra , bana göre ikinci çocuğa engel olan bahaneler hafiflemişti ve artık bebek isteyebilirdik.. korunmayı bıraktığımız ay hemen hamile kalacağım inancıydaydım... nasılsa 1 tane doğal yolla olan bir kızım vardı ve hemen tekrardan hamile kalabilirdim(!)
buna öyle çok inandırmışım ki kendimi, demek ki herşey bizim elimizde gibi bi havaya girmişim farkında olmayarak..
3 ay kadar sonra hamile kaldım.. herşey yolundadır diye hemen dr a gitmeye gerek yoktur diye düşünüyordum.. biraz ilerlesin öyle gidecektim..nasılsa sağlıklı bi hamilelik geçirmiştim önceden(!)
fakat öyle olmadı .. 6. haftanın sonunda lekelenmem oldu ve 7. hafta düşük yaptım. 2009 Aralık sonu oldu düşüğüm..
dr bir kaç ay korunmayı önerdi 2010 şubatta tekrar korunmayı bıraktık.. bir kaç kez yumurta takibi, klomen kullanımı.. çatlama iğneleri denedik.. olmadı.. sonra iş dolayısıyla eşimle ayrı kaldık. 2011 eylül aynından beri yine istiyoruz..
dr kontrolüne başladık. geçen ay rahim filmi çekildim şükür ki tüpler açık çıktı.. tüm tahlillerimiz normal seviyede.. ama kısmetten ötesi yok..
şu an adetimin 17. günündeyim bu ay da hastalanırsam aşılama yoluna gideceğiz...
çok uzattım farkındayım ama bu topikte bişiler paylaşacaksak beni tanımanızı istedim..
bu ay rahim filminden sonra ki ilk ay olduğu için heyecanım daha fazla.. bazen küçük yapışıklıklar rahim filmi ile açılıyormuş.. hani olur ya bende de öyle birşey vardırda açılmıştır diye ümit etmiyor değilim..
ne olur dua edin bu ay kendiliğimden hamile kalayım da aşılamaya gerek kalmasın
Allah hepinizin gönlüne göre versin.. güzel paylaşımlar dileği ile..

hayırlısı olsun tatlım sanırsam kız istiodun ve ben erkek demiştim çok sevindim canım allah gönlüne göre versin
sorma zeynepcim, dr garanti vermediği halde kendimi tutamıyorum, bişiler alıyorum. Ne olcak sonumuz bilemiyorum. Ama çok istiyorum sağlıklı sıhhatli bir kızım olsun. Yani oğlum var birde onu tatmak istiyorum ama rabbim ne derse o :)

ay cnm çok sevindim ya allah sağlıkla sıhhatla kucağına almak nasip etsin.
amin canım sağol bende çok mutluyum rabbim herkesin gönlündekini hayırlarla versin inşallah...

benimde bir oğluşum var bende bi tane kız istiyorum hatta ikizzz kız istiyoruummmmmm
inşallah canım ama ikiz fikri beni hep korkutmuştur isteyenede rabbim nasip etsin tabi:)

allah senin ve herkezin gönlüne göre versin cnm....amin.....inşallah...
aminnnnn...:)

rabbim gönlüne göre versin insallah canım :) banada %50 kız olabilir dedi hayırlısı bakalım önümüzdeki hafta tekrar gideceğim doktora
chase ya bana dr bekle 1 ay sonra daha garantili söylerim dedi şimdi 1 ay nasıl durcam bilemiyorum:)

hosbulduk canım teşekkürler. Insalah sıkıntılar geçici artık önümüze bakacağız. Hayırlısı ile bebislerimiz gelecek.
öyle cnm ...en önemlisi teslimiyet,rabbim herkesin kucağını sımsıcak gülüşlü ,sağlıklıklı,sıhhatli,vatana hayırlı olacak evlatlarla doldursun inş.

oooo maşallah sende gayretli bir annesin erkenden ikinciyi gözün almış gerçekten çok imreniyorum bu ikincide acele eden annelelre ne güzel erkenden büyütüyolar çocuklarını çekiliyolar köşesine böyle bizim gibi 5 sene bi tane bidaha bidaha hiç bitmiyo telaşe:)))

canım o tedirginliği yaşadım az çok anlattıklarını anlıyorum,ben aslında 6 ay uğraştım senin dediğin gibi korunmayı bırakınca olacak hesabıyla olmayınca ne büyük üzüntü oluyodu her adetim ama rabbim lutfetti bana nasip etti ,inşallah sanada nasip olsun ,kucağın boş kalmasın. Rabbim tekrar tattırsın inşallah....

Bende kızım 7 yaşına gelip okula başladıktan sonra karar verenlerdenim çok zor oldu karar vermek tekrardan aynı zorlukları yasamak kolay değildi üstelik hemen hamile kalabilirmiydim sonucta 7 senedir korunuyorduk korunmayı bıraktığımız ilk ayda hamile kaldım şuan 16 haftalık hamileyim senin icin icten dua edicem kardesim isteyipte sahip olamamak cok zor bişey ama sunuda unutma her şerde bir hayır vardır Rabbim hakkında hayırlısını gönlüne göre versin insallah en kısa zamanda mutlu haberlerini bekliyoruz bu topicte bizi gelismelerden haberdar et

Canım benim seni .çok iyi anlıyorum aynı şeyleri bende istiyorum üstelik bir kızım var birde oğlum olsun istiyordum ama sanırım olmayacak :) 2 doktora gittim ikiside erkek bebekten hiç bahsrtmediler :) Rabbim kızımın gönlüne göre verdi sanırım çünkü o kız olmasını çok istiyor Bu hafta bir daha gidicem hastanede çalıştığım için sık sık ultrasona girme sansım var gelişmelerden haberdar edeceğim sizleri :)

İnsallah canım İnşallah mutlu haberlerini bu topicin altında kutlarız insallah

Dualarımız seninle canım çok sıkıntılar yasamıssın ama insallah Rabbim senin ve bizim senin icin ettiğimiz duaları kabul eder insallahh Bu yolun sonu aydınlık olur ınsallah

Kızlar bişi sormak istiyorum oğlum 9 yaşında ben 29 yaşındayım eşimde 33 yaşında sizce ikinci bebeği yapmak için geç mi kaldım aradaki yaş farkı sorun olur mu ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…