İkinci kez hamile kalamayanlar lütfen tecrübelerimizi yazalım

İkinci kez hamile kalamayanlar

• Gebelik

OY: 2 100,0%
  • Kısırlık

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    2

Ayyten

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2015
601
465
53
Arkadaşlar bu siteyi hep takip ediyordum ancak yeni üye oldum. Yardıma yada desteğe ihtiyacım var. Ben evli ve bir çocuk annesiyim hamd olsun rabbim bana sağlıklı çok tatlı erkek evlat nasip etti.. Oğlum 4 yaşında artık kardeşi olsun istiyorum ama nafile.. :( epey süredir korunmuyoruz, tahlillerimiz normal bildiğim bir sorun yok ama bebek de yok.. Lütfen bir fikir verin neyi yanlış yapıyorum? Oğluna kardes yapsana diyenlere cvp vermekten yoruldum artık..

Arkadaşlar bu siteyi hep takip ediyordum ancak yeni üye oldum. Yardıma yada desteğe ihtiyacım var. Ben evli ve bir çocuk annesiyim hamd olsun rabbim bana sağlıklı çok tatlı erkek evlat nasip etti.. Oğlum 4 yaşında artık kardeşi olsun istiyorum ama nafile.. :KK43: epey süredir korunmuyoruz, tahlillerimiz normal bildiğim bir sorun yok ama bebek de yok.. Lütfen bir fikir verin neyi yanlış yapıyorum? Oğluna kardes yapsana diyenlere cvp vermekten yoruldum artık..
Hanımlar lütfen bana cvp yazacak kimse yokmu? Benim gibi bi çocuğu olup ta ikinci için uğraşan yokmu tek benmiyim yani? Bi çare arıyorum :(

Yorumlarınız önemli benim için.. Lütfen biri beni teselli etsin yada umut verecek bişey bir yöntem. Çok üzgünüm :( allahtan bir oğlum var yoksa ne yapardım..

al sana teselli en azından senin 1 tane var, bende oda yok :KK43:

Can'ım bizim bir topiğimiz var yazıştığımız bir çocuğu olup ikinci için tedavi görenler asında yanlız değilsin bununla uğraşan bir çok kişiyiz...benimde 8 yaşında bir oğlum var çok şükür 2 yıldır ikinci için uğraşıyorum 3 tane kayıp var iki kimyasal bir tane kalp atımı olmadığı için kürtaj :( Rabbim vakti saatini biliyor . Tez Zaman'da ol desin inşallah

al sana teselli en azından senin 1 tane var, bende oda yok :KK43:
Ah be güzelim bu iş öyle değil İnsan ilk çocuğu kendisi ve eşi için istiyor ikinciyi çocuğu için istiyor hele o masumların kardeş isteği Özlem'i ağlayarak dua etmesi ve senin bir anne olarak çaresizliğin çok kötü bilemezsin oğlum kaç kez Allah bana neden kardeş vermiyor diye ağladı başkalarının kardeşlerini görüp odasına kapandı ilk olmayan kardeşinin defalarca kez resmini yaptı ve ben bu hayatta en çok istediği kardeşi ona veremiyorum. Rabbim hayırlısını nasip etsin tez vakitte tüm isteyenlere versin

Allahıma sonsuz defa şükürler olsun oğlumu verdi bana zaten ikinciyi bu yüzden istiyorum. Ben ailemden uzaktayım etrafımda sadece arkadaşlar var yani yavrumun kuzeni falan da yok çok yorum yalnız benim oğlum. Arkadaşlarının hep kardeşi var benim niye yok diye soruyor elini açıp dua ediyor içim yanıyor o zaman :( bazen eve sokmakta zorlanıyorum her daim arkadaşta kalamayız ki evde çok sıkılıyor bende çok fazla oyun oynayamıyorum haliyle bütün iş bana bakıyor. Tek çocuk çok zormuş :( allahım önce hiç olmayanlara versin sonra da tek çocuklara kardeş versin tabii sağlıklı hayırlıyla inşallah

Can'ım bizim bir topiğimiz var yazıştığımız bir çocuğu olup ikinci için tedavi görenler asında yanlız değilsin bununla uğraşan bir çok kişiyiz...benimde 8 yaşında bir oğlum var çok şükür 2 yıldır ikinci için uğraşıyorum 3 tane kayıp var iki kimyasal bir tane kalp atımı olmadığı için kürtaj :KK43: Rabbim vakti saatini biliyor . Tez Zaman'da ol desin inşallah
canım allah evladını sana bağışlasın.. Teşekkür ederim ilgin için. Ben yeniyim burda o yüzden nereden nasıl yardım alırım bilmiyorum. Her ay büyük yıkım olmaya başladı benim için yine adet oldum :( halbuki ilk gebelik için hiç uğraşmadım 3 ay içinde hamile kalmıştım ama şimdi olmuyor bi türlü. Dr.laparoskopi dedi bir kaç aydır erteledim korktuğum için ama başka çarem kalmadı galiba :( soğan kürü duydum yarın ona başlıcam inşallah ameliyata gerek kalmaz ama pekte umudum yok artık..

Son düzenleme:
Arkadaşlar bu siteyi hep takip ediyordum ancak yeni üye oldum. Yardıma yada desteğe ihtiyacım var. Ben evli ve bir çocuk annesiyim hamd olsun rabbim bana sağlıklı çok tatlı erkek evlat nasip etti.. Oğlum 4 yaşında artık kardeşi olsun istiyorum ama nafile.. :KK43: epey süredir korunmuyoruz, tahlillerimiz normal bildiğim bir sorun yok ama bebek de yok.. Lütfen bir fikir verin neyi yanlış yapıyorum? Oğluna kardes yapsana diyenlere cvp vermekten yoruldum artık..
aynı durumdayız mayıs 2012 de dünyalar tatlısı bir kızım oldu. 11 aydır deniyoruz bir sorun yok ama çocukta yok. benim kızımda artık hergün söylüyor 'kardeşim olsun!'

Back
X