Elisa olabilir. Hz.Zekeriyanin haniminin ismi. Bir tanidigimda bu isim olmasaydi kesinlikle dusunebilecegim bir isim olurdu
Zaten eğer dinen uygun görülen bir isim olsa yüzyullardır konuluyor olurdu bu isim. Sonradan çıkıp dini isim kılıfına sokulan isimleri hiç sevmiyorum.Hz. Zekeriya'nın eşinin ismi Işa.
Elisa gayrimüslim bir isim, Elisabeth'in kısaltılmışı.
Yahudiler ve Hristiyanlar Hz. Zekeriya'ya Zacharias eşine de Elisa(beth) diyor.
Zaten eğer dinen uygun görülen bir isim olsa yüzyullardır konuluyor olurdu bu isim. Sonradan çıkıp dini isim kılıfına sokulan isimleri hiç sevmiyorum.
Tesekkurler cumlemize insallah hayirli olsun bebislerimiz.Irmak nehir le ayni anlam oluyorya o yuzden cok sicak bakmamistim yinede fikir icin tesekkurler.merhaba benimde 6 yasında bir kızım var adı Nehir. ikincisi kız olursa Irmak koymayı düşünüyoruz. hayırlı sağlıklı olur inşAllah bebişiniz.
kızlarımın adı azra, serra.Degisik isimlere karşida bi antipedim var ..Anlami dogrumu yanlis mi diye kizima koymaya cesaret edemem.Uydurmqmi gercek mi?Bazilari soylniside guzel degil sadece farkliYik yok Ben bilindik olsun anlam ve soylenisi hos olsun istiyorum.Ve şu aralar yine kafam karistiisim bulamiyorum
Ben kızım Olursa adını Güneş koymak isterim sana da öneririm, yağmur, Ekin, Irmak, Öykü, Şafak, Ben de Doğadaki isimleri çok seviyorum bir akrabamız kızının adını yaprak koydu su an onu bile düşünüyorum o dereceMerhabalar bi kizim var ismi nehir ..simdi ikinci kizim olacak ama isim konusunda fikirlere ihtiyacim var.Yardimci olur musunuz?
Başka konuya gelip bize neden laf atıp tartışma çıkarmaya çalışıyorsun?:)) ALLAH bol bol arap isimleri var yazan arkadaslar yandiniz.
Neyse topik basilabilir heran.
ALLAH ismiyle yasatsin. Umarim gonlunuze gore bir isim bulabilirsiniz.
Ben yazmasam daha iyi :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?