Doğuma Hazırlık Ikinci kizima isim

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

friendly-

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2016
40
14
3
Merhabalar bi kizim var ismi nehir ..simdi ikinci kizim olacak ama isim konusunda fikirlere ihtiyacim var.Yardimci olur musunuz?

Bence isimler uyumlu olmak zorunda değil.
İsmi de belli zaten şuan Rabbim sectiriyor sadece.
Güzel bir isimle güzel bir hayat yaşar umarım

. chiLL tesekkurler.Ama illaki bu süreç oluyor;Ne olsa ismini nekoysam o mu daha guzel bu mu daha guzel sermin79 Irmak ismi nehirle eşanlamli,iki tane su gibi geliyor o yuzden dusunmedim.Tesekkurler .

Irmak değil de burada daha önce de yazılan Ilgın hoş bir isim bence.

Sezin
Selen
Esra
Yasemin
Ezgi
Çağla
Rüya
Sedef
Nihal
Nihan
Oylum

Elisa olabilir. Hz.Zekeriyanin haniminin ismi. Bir tanidigimda bu isim olmasaydi kesinlikle dusunebilecegim bir isim olurdu

Elisa olabilir. Hz.Zekeriyanin haniminin ismi. Bir tanidigimda bu isim olmasaydi kesinlikle dusunebilecegim bir isim olurdu

Hz. Zekeriya'nın eşinin ismi Işa.
Elisa gayrimüslim bir isim, Elisabeth'in kısaltılmışı.
Yahudiler ve Hristiyanlar Hz. Zekeriya'ya Zacharias eşine de Elisa(beth) diyor.

merhaba benimde 6 yasında bir kızım var adı Nehir. ikincisi kız olursa Irmak koymayı düşünüyoruz. hayırlı sağlıklı olur inşAllah bebişiniz.

Hz. Zekeriya'nın eşinin ismi Işa.
Elisa gayrimüslim bir isim, Elisabeth'in kısaltılmışı.
Yahudiler ve Hristiyanlar Hz. Zekeriya'ya Zacharias eşine de Elisa(beth) diyor.
Zaten eğer dinen uygun görülen bir isim olsa yüzyullardır konuluyor olurdu bu isim. Sonradan çıkıp dini isim kılıfına sokulan isimleri hiç sevmiyorum.

Zaten eğer dinen uygun görülen bir isim olsa yüzyullardır konuluyor olurdu bu isim. Sonradan çıkıp dini isim kılıfına sokulan isimleri hiç sevmiyorum.

Çok haklısınız. Tamamen katılıyorum.
Tabii ki herkes istediği ismi verebilir çocuğuna fakat olmayan bir anlamla sunulmasını ben de sevmiyorum gerçekten.
Ne hikmetse kulağa Avrupaï gelen her kız ismi ya Cennette bir çiçek ya Cennette bir melek (!).

merhaba benimde 6 yasında bir kızım var adı Nehir. ikincisi kız olursa Irmak koymayı düşünüyoruz. hayırlı sağlıklı olur inşAllah bebişiniz.
Tesekkurler cumlemize insallah hayirli olsun bebislerimiz.Irmak nehir le ayni anlam oluyorya o yuzden cok sicak bakmamistim yinede fikir icin tesekkurler.

Degisik isimlere karşida bi antipedim var ..Anlami dogrumu yanlis mi diye kizima koymaya cesaret edemem.Uydurmami gercek mi?Bazilarinin soyleniside guzel degil sadece farkli : ) Ben bilindik olsun anlam ve soylenisi hos olsun istiyorum.Ve şu aralar yine kafam karisti isim bulamiyorum

kızlarımın adı azra, serra.
sevdiğim isimler
begüm
asya
rana
beyza
büşra
kübra
ipek
inci

Merhabalar bi kizim var ismi nehir ..simdi ikinci kizim olacak ama isim konusunda fikirlere ihtiyacim var.Yardimci olur musunuz?
Ben kızım Olursa adını Güneş koymak isterim sana da öneririm, yağmur, Ekin, Irmak, Öykü, Şafak, Ben de Doğadaki isimleri çok seviyorum bir akrabamız kızının adını yaprak koydu su an onu bile düşünüyorum o derece
Sağlıklı ve sıhhatli olsun bebeğiniz hayırlı olsun inşallah

:)) ALLAH bol bol arap isimleri var yazan arkadaslar yandiniz.

Neyse topik basilabilir heran.

ALLAH ismiyle yasatsin. Umarim gonlunuze gore bir isim bulabilirsiniz.

Ben yazmasam daha iyi :)))

:)) ALLAH bol bol arap isimleri var yazan arkadaslar yandiniz.

Neyse topik basilabilir heran.

ALLAH ismiyle yasatsin. Umarim gonlunuze gore bir isim bulabilirsiniz.

Ben yazmasam daha iyi :)))
Başka konuya gelip bize neden laf atıp tartışma çıkarmaya çalışıyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…