Baya doğa sever gordum sizi: ))Ben de severim dogayi ama butun isimleri dogadan secmeyi dusunmemistim: )Tesekkurler fikir icinBen kızım Olursa adını Güneş koymak isterim sana da öneririm, yağmur, Ekin, Irmak, Öykü, Şafak, Ben de Doğadaki isimleri çok seviyorum bir akrabamız kızının adını yaprak koydu su an onu bile düşünüyorum o derece
Sağlıklı ve sıhhatli olsun bebeğiniz hayırlı olsun inşallah
Burayida basmayin diye.Başka konuya gelip bize neden laf atıp tartışma çıkarmaya çalışıyorsun?
Pardon ne laf atmadi ne tartismasi hönkkkBurayida basmayin diye.
Gerçekten şaka gibisin.Burayida basmayin diye.
O mesajı yazanla başka bir konuda tartışma yaşandı da gelip burda da olay çıkarıyor durduk yerde.Pardon ne laf atmadi ne tartismasi hönkkk
Bosver konun mafolmasin. Yine boyle bir isim konusunda sevdigim isimleri yazdim.Pardon ne laf atmadi ne tartismasi hönkkk
Hayır durduk yere başka konuya gelip yazan kendisi ama konuyu biz mahvetmiş oluyoruz, şaka gibiTartismayin kizlar ne gerek var herkesin hayat gorusu farkli isteyen istedigini koysun gelin tartismayi birakinda bana kulak verinBu nehirin kardesinin ismi ne olsun
Azra olsun :) Sare olsun :) Serra nin da anlami cok guzel.. Ipek ve Nil isimlerini de severim..Tartismayin kizlar ne gerek var herkesin hayat gorusu farkli isteyen istedigini koysun gelin tartismayi birakinda bana kulak verinBu nehirin kardesinin ismi ne olsun
Kizlar tesekkurler oneriler icin..Deniz nasil sizce
Kizlar karar veremedik hala ..Onerileriniz yok mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?