Doğuma Hazırlık Ikinci kizima isim

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Baya doğa sever gordum sizi: ))Ben de severim dogayi ama butun isimleri dogadan secmeyi dusunmemistim: )Tesekkurler fikir icin

Pardon ne laf atmadi ne tartismasi hönkkk
Bosver konun mafolmasin. Yine boyle bir isim konusunda sevdigim isimleri yazdim.
Arapca turkce isim kavgasina dondu. Bu syafadada bol bol arapca isimler zikredilmis :)
Simdi dedim o insanlarida yargilarlar benin
yargiladiklari gibi...
Neyse kusura bakma konunda tartisma ciksin istemem aslinda o tartismaya girilmesin diye oyle yazmak ihtiyaci duydum umarim ters tepki etmez.

Tartismayin kizlar ne gerek var herkesin hayat gorusu farkli isteyen istedigini koysun gelin tartismayi birakinda bana kulak verinBu nehirin kardesinin ismi ne olsun

Tartismayin kizlar ne gerek var herkesin hayat gorusu farkli isteyen istedigini koysun gelin tartismayi birakinda bana kulak verinBu nehirin kardesinin ismi ne olsun
Hayır durduk yere başka konuya gelip yazan kendisi ama konuyu biz mahvetmiş oluyoruz, şaka gibi

Neyse nehirin kardeşine isim. İlla uyumlu olması lazım mı?
Irmak
İpek
Aylin
Ayça
Elçin
Işıl
Beril
Şimdilik aklıma bunlar geliyor, uyumlu değiller gerçi ama.

Konuyu tartışmaya çevirmezseniz sevinirim.

Nehirin kardeşine uyumlu olmasada anlamı guzel yada begenilen isimlerde koyabilirsiniz
Doğa
Asya
Nisa benim favorimde Mevsim
aklıma gelenler bunlar

Azra olsun :) Sare olsun :) Serra nin da anlami cok guzel.. Ipek ve Nil isimlerini de severim..

Benim kizimin ismi Ayse Sare. Cok cok severek koydum ama bu sene Sare ismi cok turedi. Ben koyarken kimsede yoktu ve bu ismi koymaya 8 sene once karar vermistim.. Simdi de yine bir kizim olacak kismet olursa. Ben Azra istiyorum ama esime begendiremiyorum.. Elif Asya koyacagiz esimden dolayi..

Su aralar Nihan ismine de takildim nasil sizce?Esimde Beril e iyi diyo..Ben Beril i tam benimseyemedim.Hatta hic bi ismi benimseyemedim

Kizlar karar veremedik hala ..Onerileriniz yok mu?

Ben kızıma Tanem ismini koymayı düşünüyorum. Babası da onu Birtanem diye sevecek Bence farklı bi isim ve anlamlı,illa diğer kızınızla uyumlu olması gerekmiyor bence. Begüm Dilara bu isimlerden birini de düşünebilirsiniz. Dilara ;gönülçelen,gönlü hoş eden demek .Begüm de hint prenseslerine verilen ünvan ve hanımefendi demek. Cansın ismi de güzel,bunu da düşünün ya da Mina.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…