Doğuma Hazırlık Ikinci kizima isim

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Tesekkurler denizkestanesi yorum ve onerileriniz icin..Aslinda illa uygun olsun demiyorum sadece içime sinsin istiyorum.Anlami ve soylenisi guzel olsun istedim ama ya birilerinde var buldum ya da icime sinmiyor

Tesekkurler denizkestanesi yorum ve onerileriniz icin..Aslinda illa uygun olsun demiyorum sadece içime sinsin istiyorum.Anlami ve soylenisi guzel olsun istedim ama ya birilerinde var buldum ya da icime sinmiyor

çok haklısın o isim birilerinde olunca rahatsız oluyor insan.. Ben de kızıma isim ararken hep kimsede duymadığım isim olsun diye araştırdım. Tanem'de karar kıldık eşimle hem kimsede duymadığım bir isimdi çevremde hem de anlamı güzeldi. Bildiğim tek Tanem ,sunucu Tanem Sivar zira, hani Acunun programlarındaki kadın. Defne nasıl bu arada ?

TANEM ismini ben duydum var yakinimda.Defnede yakinimizda var: )Rabbim seninde bebisini saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah..

Ben bugünlerde Bahar ismine takmış durumdayım, kocam da beğendi cinsiyeti bilmiyoruz henüz ama kız gibi hissediyoruz. Bahar Nehire de uyuyo sanki.

Peygamberimizin koymayin dedigi isimler var cnm.onlari arstirip onlarin disind bi isim koyabilirsin
Benim hosuma giden isimler
Erva
Asel
Güneş
Masal
Öykü
İkra
Ekin
Esin
Derin

Ben bu aralar şeyma ve merve isimlerini çok seviyorum. Bi kızım olursa ikisinden biri olur muhtemelen... Ben galiba yeni isimleri çok svemedim::)))
İçine sinen anlamı güzel bi isim olsun inşallah:) bende yazıyım sana birkaç tane

Sare
Hilye
Hüma
Sevde
Alya
Hafsa
Uhud
Deva

Aklıma bunlar geldi.. Hayırlı olsun evladın...

Amin insallah hayirli evlatlarimiz olsun insallah..Oneriler icin tesekkur ederim..Bi degerlendirelim bakalim: )

Biz kızımızın adını Ayşegül Ahu koyduk, anlamları çok güzel olan iki isim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…