Ikinci kızına hamile olan veya dogmuş olan hanımlar buyrun sohbete

Helen cim yok mu şu Boncuktan haber çok merak ettim ne oldu ona Elaralar nerelerde?

boncuk saglıkla oglunu dunyaya getırmıştı..bebek dogduktan sonra kemoterapıye devam edeceklerdı..oglu bır yaşına gelmıştır herhalde goruşmuyoruz yanı haber almıyorum canım.elaradan haber almıyorum.sanırım daha bebek yapmadı oda beklıyor..

s.a kızlar nasılsınız tatillerden dönüldü mü
bende geçende geldim artık evimizdeyiz çok şükür
yeni gelişmeler var mı ne alemdesiniz

iyiyiz gıymatlım yazlıktayız hala ben eylülde dönücem eve çok sıcak izmir yazlık üfül üfül valla çocuklarla bağırış kıyamet geçiriyoruz günleri

iyiyiz gıymatlım yazlıktayız hala ben eylülde dönücem eve çok sıcak izmir yazlık üfül üfül valla çocuklarla bağırış kıyamet geçiriyoruz günleri

esmen Allah kolaylık versin.. iyi bari hiç değilse esen bi yeriniz varmış.. eylüle kadar rahatsın..

Öyle valla rahatım sen nasılsın nasıl geçiyor hamilelik oğlunun ismi belli mi

bende iyiyim şükürler olsun, ramazan geçsin hayırlısıyla biraz alışverişe başlayacağız inşallah.. daha pek birşeyi alamadık sadece birkaç badi yelek filan aldım Rabbim giydirmeyi nasib etsin.. oğlumun ismini çok defa rüyalarımda gördüm canım Muhammed koyulduğunu gördüm Allah bu mübarek ismi koymayı nasib etsin inşallah, birde sahabe efendilerimizden birinin ismini koyalım diyoruz araştırıyoruz bakalım mevla neyi nasib edecek

aaaa gıymatlım bebeğe kız mı dedi dr manyak mı ya bunlar sinir oldum valla o salak inşallah yanılmıştır gerçi senin için önemli değil ama insan alıştırıyor kendini

Bu arada ben de yazlıktan döndüm artık evimdeyim kızım izmir de hukuk fakültesini kazandı dün kaydımızı yaptırdık bizim yanımızda yani

Bu arada ben de yazlıktan döndüm artık evimdeyim kızım izmir de hukuk fakültesini kazandı dün kaydımızı yaptırdık bizim yanımızda yani

o maşallh esmen allah mezunıyetıne gostersın ınşallh.aferın kızımıza. paşa nasıl esmen.sen nasılsın.

Son düzenleme:
o maşallh esmen allah mezunıyetıne gostersın ınşallh.aferın kızımıza. paşa nasıl esmen.sen nasılsın.

iyiyim cnm ne yapayım kızkardeşimin eviyle uğraşıp duruyoruz boyası falan bitti eşyaları gelecek onları yerleştiricez oğlum çok yaramaz kardeşimin kızını kıskanıyor sürekli bağırışma var evin içinde

bende ikinci kizima hamileyim ve bunu ögrendimde cok sevindim icimde hic bir burukluk da olmadi.esimle bir kizimiz var bir de erkek olsun diye konustuk ve istedik ama dedigim gibi hic bir burukluk olmadi. kizim cok sevindi. ben de ailemin tek kiziyim ve hep istemisimdir bir ablam bir kiz kardesim olsun diye.kizim allaha sükürler olsun ki bu duyguyu tadacak ilerde. erkekler evlendikten sonra aileyi fazla düsünmezler ama kizlar öyle degil evlenseler bile aileleri icin elinden geleni yapar ve düsünürler bence.düsünüyorum da ilerde kizimin bir dert ortagi olacak herseyini paylasdigi ve güvendigi bir kardesi bir ablasi olacak ve bu cok güzel birsey.

Evet benim iki yasinda bir kizim var suan 16 haftalik hamileyim13 haftada dr kiz dedi degismezse inanin evladin kizi erkehi olmaz o senin canin esime dedim buda kiz galiba olsun annesi asminim kadar tatli bir evladim daha olacak dedi evladi olamayanlarda var dedi allahtan ne gelirse biz raziyiz iki kiz kardes iki arkadas yani cok sukur

Burda yazilanlar bana moral oldu valla.1 kizim va4 2.nedense hep erkek gelmisti.ama doktorum 15.haftada kiz dedi.babamiza uzuldum biraz.erkek olsun istemistir tabi ama allahin taktiri napalim.3.e kismet :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…