Ikinci kızına hamile olan veya dogmuş olan hanımlar buyrun sohbete

eskıden kımse gelmıyo dıyodunuz.hatta gelmıyorsun dıyordunuz.şimdi ben gunluk gelıyorum ama kımse yok..hadı ya gelın artık..

kızlar nasılsınız

helencim kayınvaliden gitti mi bu sıralar seni hep görüyorum topiklerde..

karabiber sen nasılsın çocuklar nasıl canım.. birbirleriyle geçiniyorlar mı ? göktuğun doğması nasıl bi ortam sağladı kardeşler arasında

esmende yok son zamanlarda :44:

Ben buradayım merak etmeyin günde 1 kere muhakkak bakıyorum Benim de annem ve kızkardeşim geldi ama burayı hiç ihmal etmiyorum

Ben buradayım merak etmeyin günde 1 kere muhakkak bakıyorum Benim de annem ve kızkardeşim geldi ama burayı hiç ihmal etmiyorum

esmencim ne güzel annen kızkardeşin gelmiş beraber muhabbet ederek bi çay içmek bile ne kıymetlidir, uzakta mı yaşıyorlardı

Tekirdağdan geldiler canım birarada olunca çok güzel geçiyor zaman bu arada 69,5 kiloya düştüm

Tekirdağdan geldiler canım birarada olunca çok güzel geçiyor zaman bu arada 69,5 kiloya düştüm

ooo tebrik ederim , kaç kiloya ulaşmayı hedefledin esmencim
ben şu an alma yolunda ilerliyorum kızımda 18 kilo almıştım bunda rekor ne olacak bakalım :18:

hamile kalmadan önce 65 kiloydum ki hiç memnun değildim kilomdan,şimdi 65 e inebilmek için can atıyorum

Rekor kırdım senin 2 katın kadarcık aldım 36 kilo canım 65 kiloyla hamile kaldım 101 le doğuma girdim

Rekor kırdım senin 2 katın kadarcık aldım 36 kilo canım 65 kiloyla hamile kaldım 101 le doğuma girdim

ay canım benim .. ben kendimi çok sanıyordum
bu sıralar benimde iştahım açıldı galiba. şu an için 2 kilo aldım bile yemek yedikten 2 saat kadar sonra tekrar acıkıyorum bana tavsiyelerin var mı esmencim :26:

oğlun kaç kilo doğdu , doğumdan çıkınca bi 10 kilo gitmiştir sende .. inşallah istediğin kilolarada geri dönersin. sen dönerken biz gidiyor olacağız

oğlun kaç kilo doğdu , doğumdan çıkınca bi 10 kilo gitmiştir sende .. inşallah istediğin kilolarada geri dönersin. sen dönerken biz gidiyor olacağız

sana tavsiyem bol bol ye aklında birşey kalmasın oğlum 3400 doğdu 101 le girdiğim doğuma çıktıktan sonra tartıldım 98 kiloydum şaka gibi değil mi 6 ay sonra 94 kilodayken rejime başladım 2.yılda eski kiloma yaklaştım 25 mayıs doğumlu oğlum inşallah o tarihte bende 65 olurum

canlarımmm..can arkadaşlarım benım...has arkadaşlarım benım..sıkı arkadaşlarım.dert ortaklarım..benı hıç yalnız bırakmadınız..hiçç..hele burayı ..ben gelmedım ama sız hep geldınız..ne dıymm.bence çok hakkınız var..ama bende yoruldum..sık gıremıyorum zaten..uyleık ıptalı ıstedım..sızlerı çok sevıyorum.
esmen.duygu.esmerkız.gıymatlım.ceylan.nonıs..daha yazmadıgım nıce arkadaşlarımmm..kendınıze ıyı bakın..bende eklı olanlar msn de yanı.ısteyen olursa msn de eklı olanlar eklı olmayanlara verebılır.ordada kopmayız bız olurmu..sizlerı sevıyrum.allah amenet olun.yanımda olsanızda tek tek opsem sızı.

helen inanamıyorum ne oldu birden canım
azda olsa burdan birbirimizi anlamaya dinlemeye çalışıyorduk çok üzüldüm şu an

benimde ikinci kızım olacak 18 haftalık hamileyim 12 haftamda kıza benzetti 17 haftamdada ben yine kız diyorum dedi ama 5 ayda kesin bişey söylerim dedi şimdi değil dedi neden öyle söyledi anlamadım erkek olma ihmali olabilirmi ki...sanmıyorum öyle bişey artık alıştırdım kendimi iki kızım olacağına ama çevre beni sinir etti cinsiyetini sormalarını bile istemiyorum artık biz halimizden memnunuz onlara ne oluyor ayyyy budamı kız dediklerinde çok kötü oluyorum hamilelikte insan duygusal oluyor bunu bir anlasalar ama anlamıyorlar aaaa şimdi 3.doğurmak zorunda kalacaksın diyolar herkesten nefret ediyorummmm ben kızlarımı çooooooook seviyorum ALLAHIM ESİRGESİN ONLARI...........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…