İnşallah Allah gönlündekini bu sefer nasip eder Helencim
Ben buradayım merak etmeyin günde 1 kere muhakkak bakıyorum Benim de annem ve kızkardeşim geldi ama burayı hiç ihmal etmiyorum
Tekirdağdan geldiler canım birarada olunca çok güzel geçiyor zaman bu arada 69,5 kiloya düştüm
hamile kalmadan önce 65 kiloydum ki hiç memnun değildim kilomdan,şimdi 65 e inebilmek için can atıyorum
Rekor kırdım senin 2 katın kadarcık aldım 36 kilo canım 65 kiloyla hamile kaldım 101 le doğuma girdim
oğlun kaç kilo doğdu , doğumdan çıkınca bi 10 kilo gitmiştir sende .. inşallah istediğin kilolarada geri dönersin. sen dönerken biz gidiyor olacağız
canlarımmm..can arkadaşlarım benım...has arkadaşlarım benım..sıkı arkadaşlarım.dert ortaklarım..benı hıç yalnız bırakmadınız..hiçç..hele burayı ..ben gelmedım ama sız hep geldınız..ne dıymm.bence çok hakkınız var..ama bende yoruldum..sık gıremıyorum zaten..uyleık ıptalı ıstedım..sızlerı çok sevıyorum.
esmen.duygu.esmerkız.gıymatlım.ceylan.nonıs..daha yazmadıgım nıce arkadaşlarımmm..kendınıze ıyı bakın..bende eklı olanlar msn de yanı.ısteyen olursa msn de eklı olanlar eklı olmayanlara verebılır.ordada kopmayız bız olurmu..sizlerı sevıyrum.allah amenet olun.yanımda olsanızda tek tek opsem sızı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?