Ikinci kızına hamile olan veya dogmuş olan hanımlar buyrun sohbete

Hoşgeldin canım çok sevindim ben de yoktum dün geldim
sagol esmenımm.sende hoşgeldıon.nerdeydın anlat bakımm.
GIYMATLIM oğluşun geliyormuş hayırlı uğurlu olsun inşallah darısı HELEN in başına

allah razı olsun esmenım.dualara çok ıhtıyacım var.benımde ınşallh sızler gıbı bı ogluşum olur..ınşallh.

Annemle birlikte yazlığa gittik temizlemek için birazda kalalım dedik ama çok soğuktu çocukla zor oldu 10 gün kaldık hemen döndüm kızkardeşimin eşi güneydoğudaydı izmir e tayin oldular artık yanımdalar onun taşınma işi olacak diye yazlığı açalım dedik çok ta temizlenecek birşey yoktu aslında değişiklik oldu işte

GIYMATLIM oğluşun geliyormuş hayırlı uğurlu olsun inşallah darısı HELEN in başına

esmen Allah razı olsun .. kısmet olursa oğlumuz olacakmış evet darısı helencimin başına İnşallah onun sevincinide yaşıcaz hep beraber burda

oo ne guzel.hem kardeşin yanında.hem azda ols agezdınız dınlendınız ..gerı tatıl ne zaman:)
havalarda bı tam ıyı degılkıı anlamıyoz yaz geldımı.hehe

esmen Allah razı olsun .. kısmet olursa oğlumuz olacakmış evet darısı helencimin başına İnşallah onun sevincinide yaşıcaz hep beraber burda

allah razı olsun gıymatlım.amın.ınşallh bızede nasıp olur.

Kızım sınava girsin ondan sonra canım 16 ve 23 haziran da 2 sınava girecek

Kızım sınava girsin ondan sonra canım 16 ve 23 haziran da 2 sınava girecek
allah zıhın açıklıgı versın.ınşallah zorlanmadan ıstedıgı yerı kazanır..

Selam kizlar ne var ne yok nasilsiniz? helen kiz ne zaman yapiyoz ucuncuyu

esmercım kız ben başladım bıle çabuk gel arkamdan..
sen msn ye gel ben anlatacagım sana olurmu.neler yapıyorum..hadı sende başla:)

İnşallah tez vakitte hamilelik haberinizi alırız Canlar..
ben doğum yapmadan yetişin peşimden

Yok valla evdeyiz canım
tabii siz 16 sında gıtcenız dimi hazırlık yaparsın artıl valız falan..

ben ugruyorum esmencım.kımsecıkler olmayınca çıkıyodum.bundan sonr akıms eolmasada yazayım:) nasılsın..kızçen nasıl ıyımi şimdi çalışıp duruyodur.

hepinize hayırlı cumalar canlar
sanada gıymatlımm.nasılsın ogluşun nasıl canım..kıızn ne duşunuyo kerdeşcegızıne anlat bekım bıraz.:)

Günaydın kızlar

artık bende ıyı akşamlar dıyım barıgecıktım

haftasonu olunca çocuklaraı dışarı çıkar parka ghorur hep zaman oyle gecıyo.oh yaz da geldı şukur.sık sık çıkar dolaşırız kızlarımla

Yok hayatım ya 16 sında gidemiyorum 16 ve 23 haziran kızımın sınav tarihleri ondan sonra inşallah benim kız Çorlu da teyzem ile eniştem ile birlikte çalışıyor çarşamba gelecek kısmetse.İzmir çooook sıcak çok bunaldım ben de

olsun tam sıcaklar bastırınca gıdecekmışsın işte.o daha ıyı:) allah emeklerını boşa çıkarmasın kızcenın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…