ben geldımm
hasretınıze dayanamadım
oğlun kaç kilo doğdu , doğumdan çıkınca bi 10 kilo gitmiştir sende .. inşallah istediğin kilolarada geri dönersin. sen dönerken biz gidiyor olacağız
sagol esmenımm.sende hoşgeldıon.nerdeydın anlat bakımm.Hoşgeldin canım çok sevindim ben de yoktum dün geldim
GIYMATLIM oğluşun geliyormuş hayırlı uğurlu olsun inşallah darısı HELEN in başına
GIYMATLIM oğluşun geliyormuş hayırlı uğurlu olsun inşallah darısı HELEN in başına
oo ne guzel.hem kardeşin yanında.hem azda ols agezdınız dınlendınız ..gerı tatıl ne zaman:)Annemle birlikte yazlığa gittik temizlemek için birazda kalalım dedik ama çok soğuktu çocukla zor oldu 10 gün kaldık hemen döndüm kızkardeşimin eşi güneydoğudaydı izmir e tayin oldular artık yanımdalar onun taşınma işi olacak diye yazlığı açalım dedik çok ta temizlenecek birşey yoktu aslında değişiklik oldu işte
esmen Allah razı olsun .. kısmet olursa oğlumuz olacakmış evet darısı helencimin başına İnşallah onun sevincinide yaşıcaz hep beraber burda
oo ne guzel.hem kardeşin yanında.hem azda ols agezdınız dınlendınız ..gerı tatıl ne zaman:)
havalarda bı tam ıyı degılkıı anlamıyoz yaz geldımı.hehe
allah razı olsun gıymatlım.amın.ınşallh bızede nasıp olur.
allah zıhın açıklıgı versın.ınşallah zorlanmadan ıstedıgı yerı kazanır..Kızım sınava girsin ondan sonra canım 16 ve 23 haziran da 2 sınava girecek
Selam kizlar ne var ne yok nasilsiniz? helen kiz ne zaman yapiyoz ucuncuyu
İnşallah tez vakitte hamilelik haberinizi alırız Canlar..
ben doğum yapmadan yetişin peşimden
tabii siz 16 sında gıtcenız dimiYok valla evdeyiz canım
ben ugruyorum esmencım.kımsecıkler olmayınca çıkıyodum.bundan sonr akıms eolmasada yazayım:) nasılsın..kızçen nasıl ıyımi şimdi çalışıp duruyodur.Kimseler yok
sanada gıymatlımm.nasılsın ogluşun nasıl canım..kıızn ne duşunuyo kerdeşcegızıne anlat bekım bıraz.:)hepinize hayırlı cumalar canlar
Günaydın kızlar
Yok hayatım ya 16 sında gidemiyorum 16 ve 23 haziran kızımın sınav tarihleri ondan sonra inşallah benim kız Çorlu da teyzem ile eniştem ile birlikte çalışıyor çarşamba gelecek kısmetse.İzmir çooook sıcak çok bunaldım ben de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?