Ikinci kızına hamile olan veya dogmuş olan hanımlar buyrun sohbete

kızlar bende aranıza katilim benımde ıkı kızım var bırı 2.5 bırı 3.5 yasında arka arkaya dogurdum ve cok guzelde yorularak buyutmeye calısıyorum tam boyle resıllıge alısmısken sac bas dagınık gesıom artık ben 3. yude yapma kararı aldım yaşşım 29. ben bu ay hamıle kalmayı planlıyorum allah kısmet ederse bır oglumda olsun cok ısterım tabı rabbim her ıkısınıde tattırsın yaaaa..bır erkek kardes kızlarıma hep dua edıyorum tabe önce saglık..kızlar cok samımı soruyorum acaba erkek bebek ıhtımalını nasıl yukseltırız bıldıklerınızı paylasırsanız cok sevınırım..bugun adetımın ılk gunu ortalam 26 gunde bı oluom felan ne önerırsınız önerılerınızı beklıom cok sevıom cocuklarıııııııııı sımdı onları koklamaya gıdıom

ben de ikinci kizima hamileyim vede çoook mutluyum..ailemde tektim,3 tane abim vardi ama ne ablam nede bir kiz kardesim vardi .. o yuzden ilk beebgim kiz olunca ikincisininde bu sebeplerden dolayi kiz olmasini çok istedim.. Rabbime sukurler olsun ki , gonlume gore de verdi insAllah saglicaklada dogar... suan 21 haftaligim, çok mutluyum kizlarimi çooook seviyorummm çoooook:)

hoşgeldin canım allah bağışlasın yavrularını benim kızlarımda arka arkaya doğdu 15 ay var aralarında zor ama çok tatlı zorluklar di mi:)üçüncü cesaretin için kutluyorum seni ben de düşünüyorum ama daha erken bebeğim 2 aylık.daha önce açılmış topiklerde özlembay rumuzlu bir arkadaşın yazdıklarını biliyorum bir dr ye gidiyordu dr erkek bebek için diyet ve yumurta takibi yapıyordu ayrıca yılların drluk tecrübesiyle bilgiler aktarıyordu mesela dıana 35 veya yasmin doğum kontrol hapıyla korunan bayanların bırakınca erkek çocukları olma ihtimali yükselirmiş,sağ yumurtasıyla hamile kalan 50 kadından 40 tanesinin oğlu oluyormuş,ilişkiden onbeş dk önce 1 lt suya bir tatlı kaşık karbonat katıp bununla vajina içine duş yaptırılınca erkek ihtimali çoğalırmış ayrıca potasyum vitamin hapları içiyordu o arkadaş eşine de çinko içeren vitaminler içiriyordu valla onun kadar bu yola baş koyanını görmedim bu sitede ama sonunda oğlu olmuş galiba.istersen süper annelersiniz diye ara googleden tüm sayfaları incele

ya bendede var bu şey.bakıyorum önce kızı olmuş sonrası erkek..ya nasıl oluyo nasıl beceriyorlar .nasıl tutturuyorlarda oluyo.ben niye becedemedim diyerek ahlanıyorum.benim arkadaş var iki oglu var.içimden nasıl tutturuyorlar bunlar anlamıyorum.derim.yani içimden ne havesle bakıyorum hemde nasıl..

canı hoşgeldin.ne güzel sen büyütmüşsün.yaşında çok iyi üçüncüyü yüpmük içi.bak burda travet diye arkadaş varya.sen ona bi danış istersen adeti 26 ve aşagıda sürenlere erkek çocuk için gün veriyorya....

ah canı ne kadar güzel.isteyince çok daha güzel oluyo tabi.bizde üç kız kardeşiz onun güzelligini bende biliyorum ama eskiler gibi çok çocuk yapmayacagımız için ikisindende olsun çok istemiştim...

canı onu daha önce bende okumuştum.evet oglu olmuş.bi doktor var serhat sakız diye erkek bbek için günler veriyormuş.diyet falan dedigin şeyler yanı.ben ikinciyi düşünürken ona meil göndermiştim banada yardımcı olurmusunuz diye.oda bana tekrar geri dönmüştü mail gönderdi.bazı yerlerde çok abartmışlar dedi.ben artık bu işlerle ugraşmıyorum size yardımcı olamayacagım demişti.yani yapana önceden yardım etmişti.ne şanslılar yanı.bize olmadı işte..

hehehe canımcıım dr bey kadınlar kulübünde adı çok anılınca bu konuda çok bunalmış herhalde çünkü yoğunluktan bu tedaviyi artık uygulamıyor demişti sekreteri abarttılar demesinin nedeni de pek çok dr böyle uygulamaları etik bulmuyor adı çok duyulunca artık yapmıyorum diyor ama ben dört beş yıl sonra normal hastası olarak başlayıp belirli bir dönem sonra kapısında yataraktan ikna etmeyi düşünüyorum::teytey:DDD tanıdık hastalarına bi güzellik yapar diye düşünüyorum,yada çocuklarımın dru onun komşu araya tanıdık koyarım:sinifsinif:

benimde 2.oğlum yolda.bunun kız olmasaını çok istedim dr 12 haftada kızz değince çook sevindim ama 17.haftada erkek olduğu kesinleşti.üzülmedim ama kısa süreli burukluk yaşadım.sanırım 3.yapacağım.kızım olsun çok istiyorum.kız için ne zaman ilişki olmalı kızlar bi diin bana.gerçi daha var 2.bile doğmadıda.werkek için kesinlikle yumurtlama zamanı ve seyrek ilişki.

travet nerelerdesın senı beklıcem buralarda ne yapim..evet kızlar buna buyutme denırse bıraz buyuduler ..tam 30 a gırerken dogurım dıyorum allah kısmet ederse ..sımdı kocama soda ıcırıyorum..adet bıtımınden bı 10 gun sonraya kadar ilişkiye gırmemeyı denıcem hemen yataktan kalkmıcam ayakları bıraz dıkecem ısallah hızlı olan y ler yetısır yumurtayaakannehir sonrada allahım abı dua edıcem bı dua edıcem napalım

canım sık sık ilişki yumurtlamdan önce yapmaya dıkkat et..işallah allah herkesın gonlune gore verır

tek ilişki dedigim günde bir kez.ama üç gün denedik.

aslındaa iştee canım 1 ilişkiylee tutturmakk gerekiyoo deniyoo amaa odaa zorr tabikii
meselaa gulhansdaa 3 ilişkiyle oğlanıı bulduu canımm

bendee bu ay başladımm yumurtaa takibinee amaa çokk heyacanlıyımmm

kız içinde reglden sonra sık sık ilişki

canım inşallah istedigin olur.tarevitin topigi..adetlerinizin analizi ve cinsiyet seçimi deye.ona gir istersen orda ona sorarsın erkek bebek için...

ah ah istanbulda olsaydım bende senin gib yapardım ne maille ugraşacagım .gider konuşurdum.adama yapışırdım resmen.işte uzakta olmanın kötü yanları...hadi inşallah öyle yapıp degerlendirirsin....

canım seni bilmezmiyiz.senide takip edip durduk seninde bi kızın olmasını istedik.işte kısmet.ya ben diyorum nasıl beceriyorsunuz bu erkek işini çozemiyorum valla.biz ugraşıyoruz ama nafile.sanırım bizede kız olayı kolaykaydirigubbakcemile3
sende düşünmüyorum üçüncüyü demiştin.ya isteniyo işte.illa digerindende olsun istiyorsun.ah rabbim üçüncüyü hepemizin gönlündekini verir inşallah:Saruboceq:

tek ilişki zor.beklemek gerek.zamanın olması gerek.evet biraz zahmetli...
yaaa bende üç ilişki ile hamile kaldım...bende neden olmuyo..ay sinir oluyorum kendime.bi beceremedim ....

tek ilişki zor.beklemek gerek.zamanın olması gerek.evet biraz zahmetli...
yaaa bende üç ilişki ile hamile kaldım...bende neden olmuyo..ay sinir oluyorum kendime.bi beceremedim ....

becerememek söz konusu değil. sakın böyle düşünme. nasipten öteye gitmez hiç birşey. ama bunu bu şekilde yapan sen değilsin. sütlügayfeye 2 oğlanı veren de sana iki minik prensesi veren de Allah. Neden nasip olmadı dersen onu bilmiyorum belki bana da nasip olmayacak ama sen beceremedim deme. sağlıklı akıllı eli yüzü düzgün cici kızlara sahip olamamak da vardı..

neresinden bakarsan orayı görürsün

ikiz oğlan anneleri
3 bebek yapıp 3 ü de erkek olanlar
senelerce bebek sahibi olamayanlar
sağlıklı bir bebeği olmayanlar
bebek için senelerce tedavi maddi manevi uğraş verenler
bir bebeğe hamile olup doğurmadan onu kaybedenler

hasta engelli çocuk anneleri sağlıklı bebek sahiplerini görür imrenir
hiç bebeği olmayanlar bebek arabası sürenleri görür imrenir
2 oğlan annesi kız bebek görür imrenir
düşük yapanlar hamilelere imrenir bebeğin cinsiyetini önemsemez
2 kız annesi erkek bebek olsun ister
bebeği doğup yaşamayan veya doğumda ölenler kız erkek farketmez her bebeğe imrenir

ben daralınca böyle düşünüyorum. Allah sana sağlık versin Helencim. kızlarına ömür versin inşallah. kocanla muhabbetiniz bozulmasın. 2 sene sonra eşin istesin hadi bir bebek daha yapalım varsa kısmetimizde bir oğlan gelsin bulsun bizi desin. zaman neler getirir bilemezsin. ama sen kendine sakın böyle deme düşünme,
:teselli:kıyamam ben sana

canım sık sık ilişki yumurtlamdan önce yapmaya dıkkat et..işallah allah herkesın gonlune gore verır
tmm cnm daha çok var ama bunu bilmem iyi oldu.:lepi:amiiiinnnn:Saruboceq:

kız içinde reglden sonra sık sık ilişki

tmm cnm teşekkürlera.s.

kııısss çok kolay erkek vallah arada bi ilişki olsun yetiyor :kedi:bide adetin 14,15,16,17,18 günleri erkek bebek için en yüksek günler benim ilki 17. günde 2.de 16. günde oldu.3.sanırım yapacam canım istemiyordum ama kız çok istiyorum.kızın yeri çok ayrı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…