becerememek söz konusu değil. sakın böyle düşünme. nasipten öteye gitmez hiç birşey. ama bunu bu şekilde yapan sen değilsin. sütlügayfeye 2 oğlanı veren de sana iki minik prensesi veren de Allah. Neden nasip olmadı dersen onu bilmiyorum belki bana da nasip olmayacak ama sen beceremedim deme. sağlıklı akıllı eli yüzü düzgün cici kızlara sahip olamamak da vardı..
neresinden bakarsan orayı görürsün
ikiz oğlan anneleri
3 bebek yapıp 3 ü de erkek olanlar
senelerce bebek sahibi olamayanlar
sağlıklı bir bebeği olmayanlar
bebek için senelerce tedavi maddi manevi uğraş verenler
bir bebeğe hamile olup doğurmadan onu kaybedenler
hasta engelli çocuk anneleri sağlıklı bebek sahiplerini görür imrenir
hiç bebeği olmayanlar bebek arabası sürenleri görür imrenir
2 oğlan annesi kız bebek görür imrenir
düşük yapanlar hamilelere imrenir bebeğin cinsiyetini önemsemez
2 kız annesi erkek bebek olsun ister
bebeği doğup yaşamayan veya doğumda ölenler kız erkek farketmez her bebeğe imrenir
ben daralınca böyle düşünüyorum. Allah sana sağlık versin Helencim. kızlarına ömür versin inşallah. kocanla muhabbetiniz bozulmasın. 2 sene sonra eşin istesin hadi bir bebek daha yapalım varsa kısmetimizde bir oğlan gelsin bulsun bizi desin. zaman neler getirir bilemezsin. ama sen kendine sakın böyle deme düşünme,
:teselli:kıyamam ben sana
kııısss çok kolay erkek vallah arada bi ilişki olsun yetiyor :kedi:bide adetin 14,15,16,17,18 günleri erkek bebek için en yüksek günler benim ilki 17. günde 2.de 16. günde oldu.3.sanırım yapacam canım istemiyordum ama kız çok istiyorum.kızın yeri çok ayrı.
yaaa tabi sana kolay.ah kızıda bize sor valla çok kolayzemuszemus
canım bende sadece üç gün denedim amaaan olmadı işte...
gerçekten oglum yok aradaki farkı bilemem ama kız sahibi olmak bi ayrıcalık.benim bi oglum olsaydı bende deli gibi kız isterdim aynı şimdi erkek istedigim gib.
canım senin yaşın kaç..benim yaş 29. iki yıl yapmasam 31 oluyorum gözüme çok geliyor çok geçmiş gibi geliyo..
canım benim yaaa bende sana kıyamam..
bilmezmiyim karşımda bütün yazdıkların örnekleri var çevremde hemde çok fazla.kiminin olmuyo.kimi özürlü çocugu var.çocugu olmayan rabbim bana tek ama tek bi tane verseydide oda kız olsaydı yeterki olsaydı diyo.insanın içi cız ediyo.
daha öncede yazmıştım bir kızı var ikincisi oglan ama özürlü.hem fiziksel hem zihinsel..o kadını görünce cennetliksin sen diyorum bakımı çok zor.oda öyle bi çocuk istemez saglıklı isterdi tabi...bunları düşünmüyormuyum sanki..ama gel görki bazen içim cız ediyo oglan omadı diye.ha alışmadımmı evet alıştım kızıma.ama bazen kafa esiyo işte efkarlanıyorum...:1closedeyes:
kızıı olanlarr bizz sıkk ilişkiyle hamilee kaldıkk yaa acabaa bizimm kocalarr çokmuuu kudurgunn yaaa
kızıı olanlarr bizz sıkk ilişkiyle hamilee kaldıkk yaa acabaa bizimm kocalarr çokmuuu kudurgunn yaaa
biz 15 gün ayrı kaldık eşimle ve daha 6 aylık evliydik. ilk defa bu kadar ayrı kalmıştık. regl oldum bitti üzerinden bir hafta geçti ayrı kaldığımız günlerin acısı çıktı bol bol. Kızımız geliyor neticede. sık ilişki ile kız oluyor. yum gününden evvel sık ilişki. kız bebeğin formülü bulundu:)
ben 26 yaşındayım 31 çok geç bi yaş değil.bende 3.yaparsam 28 yada 29 yaparım çok açmam aralarını diyorum amaaaa.bakalım:1rolleyes:
doğrumu acaba sık ilişkide kız bebek olayı.
benim herüf hiç kuduruk değil seyrektir ilişkimiz yeneefisfisfis.bu yüzden mi 2 oğlum olacak acaba.:1hug:
bide yumurtlamadan önce ilişki olmalı diyorsunuz yaa eee yumurtlama olmadan yani kadının yumurtası düşmeden nasıl hamilelik olur.kadın yumurtlayacak,yumurta aşağı düşecek ki sper o yumurtaya ulaşsın ve gebelik gerçekleşsin.
canım benim yumurtlamadan önce yapacaksınki.hani x spermer daha uzun yaşıyorya.yumurta çatlamadan hem kız hem erkek spermler yumurtanın çevresinde bekliyorlar yumarta çatlayıh içine girmek için.fakat yumurta daha çatlamadıgı için erkek spermler uzun ömürlü olmadıkları için yumurta çatlamadan ölüyorlar ve kız spermler yumurta çatlayana kadar orda bekledikleri için yani uzun ömürlü oldukları için yumarta çatlayınca x spermlerle döllenmiş oluyo.anlatabildimmiki....
hıııımmm anladıımmmkaydirigubbakcemile5sık ililki bize pek uymuyor ama 3.kesin karar vereyim yapacaz bilişer artık.kııss bana kalsa :jeyyar: ama benim herüf pek bi:mymeka:
ben Allaha şükür bi kız bi oğlanı buldum...
hem ikisi de kazara....
rabbim herkese tattırsın...
kimseye evlat acısı bebeklerede ana baba acısı göstermesin inşallah....
ay hepimiz araştıra arştıra kadın doğum uzmanı olduk valla inş.araştırmalarımız boşa çıkmaz
sütlü gayfe inş. bi kızın olur bizimde oğluşlarımız
benim yaşımda 24 3.bebişimi 29 yaşında düşünüyorum ilk kızım 2.sınıfa giderken öbürüde okula başlamadan büyük şehirde çocuk yetiştirmesi daha bi zor o yüzdn biraz korkuyorum
ben Allaha şükür bi kız bi oğlanı buldum...
hem ikisi de kazara....
rabbim herkese tattırsın...
kimseye evlat acısı bebeklerede ana baba acısı göstermesin inşallah....
Allah analı babalı büyütmek nasip etsin. ne güzel. Allah oğlu kızı olmayanlarada nasip eder inşallah. bana da helene de bi zeynep vardı 2. kızına hamile ona da birde kader vardı bir de karabibere de bunlar hatırlayabildiklerim. kız annelerine oğlan oğlan annelerine kız bebek bekleyenlere gönüllerine göre şifa dileyenlere şifa versin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?