Ikinci kızına hamile olan veya dogmuş olan hanımlar buyrun sohbete

canım benim yaaa bende sana kıyamam..
bilmezmiyim karşımda bütün yazdıkların örnekleri var çevremde hemde çok fazla.kiminin olmuyo.kimi özürlü çocugu var.çocugu olmayan rabbim bana tek ama tek bi tane verseydide oda kız olsaydı yeterki olsaydı diyo.insanın içi cız ediyo.
daha öncede yazmıştım bir kızı var ikincisi oglan ama özürlü.hem fiziksel hem zihinsel..o kadını görünce cennetliksin sen diyorum bakımı çok zor.oda öyle bi çocuk istemez saglıklı isterdi tabi...bunları düşünmüyormuyum sanki..ama gel görki bazen içim cız ediyo oglan omadı diye.ha alışmadımmı evet alıştım kızıma.ama bazen kafa esiyo işte efkarlanıyorum...:1closedeyes:

yaaa tabi sana kolay.ah kızıda bize sor valla çok kolayzemuszemus

canım bende sadece üç gün denedim amaaan olmadı işte...
gerçekten oglum yok aradaki farkı bilemem ama kız sahibi olmak bi ayrıcalık.benim bi oglum olsaydı bende deli gibi kız isterdim aynı şimdi erkek istedigim gib.
canım senin yaşın kaç..benim yaş 29. iki yıl yapmasam 31 oluyorum gözüme çok geliyor çok geçmiş gibi geliyo..

ben 26 yaşındayım 31 çok geç bi yaş değil.bende 3.yaparsam 28 yada 29 yaparım çok açmam aralarını diyorum amaaaa.bakalım:1rolleyes:

bütün bunları sende biliyordun zaten ben de biliyorum

aynen böyle durum

hem kızı hem de oğlu olanları görüp inşallah diyorum.

bazen kafama esiyor efkarlanıyorum sen gibi

hamilelikten midir nedir :)

kızıı olanlarr bizz sıkk ilişkiyle hamilee kaldıkk yaa acabaa bizimm kocalarr çokmuuu kudurgunn yaaa

kızıı olanlarr bizz sıkk ilişkiyle hamilee kaldıkk yaa acabaa bizimm kocalarr çokmuuu kudurgunn yaaa

biz 15 gün ayrı kaldık eşimle ve daha 6 aylık evliydik. ilk defa bu kadar ayrı kalmıştık. regl oldum bitti üzerinden bir hafta geçti ayrı kaldığımız günlerin acısı çıktı bol bol. Kızımız geliyor neticede. sık ilişki ile kız oluyor. yum gününden evvel sık ilişki. kız bebeğin formülü bulundu:)

doğrumu acaba sık ilişkide kız bebek olayı.
benim herüf hiç kuduruk değil seyrektir ilişkimiz yeneefisfisfis.bu yüzden mi 2 oğlum olacak acaba.:1hug:

bide yumurtlamadan önce ilişki olmalı diyorsunuz yaa eee yumurtlama olmadan yani kadının yumurtası düşmeden nasıl hamilelik olur.kadın yumurtlayacak,yumurta aşağı düşecek ki sper o yumurtaya ulaşsın ve gebelik gerçekleşsin.

Son düzenleme:

ay ay sizde kız olayının formülü kesin gözüküyokaydirigubbakcemile3:ecrin_bebek:

ben 26 yaşındayım 31 çok geç bi yaş değil.bende 3.yaparsam 28 yada 29 yaparım çok açmam aralarını diyorum amaaaa.bakalım:1rolleyes:

ay sizlerin yaşını gördükçe benim yaş çok geliyo.ne güzel daha26...bencede 30 olmadan bi daha yaparsın ve bitirirsin bebek olayını...

canım benim yumurtlamadan önce yapacaksınki.hani x spermer daha uzun yaşıyorya.yumurta çatlamadan hem kız hem erkek spermler yumurtanın çevresinde bekliyorlar yumarta çatlayıh içine girmek için.fakat yumurta daha çatlamadıgı için erkek spermler uzun ömürlü olmadıkları için yumurta çatlamadan ölüyorlar ve kız spermler yumurta çatlayana kadar orda bekledikleri için yani uzun ömürlü oldukları için yumarta çatlayınca x spermlerle döllenmiş oluyo.anlatabildimmiki....

hıııımmm anladıımmmkaydirigubbakcemile5sık ililki bize pek uymuyor ama 3.kesin karar vereyim yapacaz bilişer artık.kııss bana kalsa :jeyyar: ama benim herüf pek bi :mymeka:

hıııımmm anladıımmmkaydirigubbakcemile5sık ililki bize pek uymuyor ama 3.kesin karar vereyim yapacaz bilişer artık.kııss bana kalsa :jeyyar: ama benim herüf pek bi :mymeka:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3anladım canım.artık 3.yü istiyorsan yapacaksın bişeylerŞeniz

ay hepimiz araştıra arştıra kadın doğum uzmanı olduk valla inş.araştırmalarımız boşa çıkmaz
sütlü gayfe inş. bi kızın olur bizimde oğluşlarımız
benim yaşımda 24 3.bebişimi 29 yaşında düşünüyorum ilk kızım 2.sınıfa giderken öbürüde okula başlamadan büyük şehirde çocuk yetiştirmesi daha bi zor o yüzdn biraz korkuyorum

ben Allaha şükür bi kız bi oğlanı buldum...
hem ikisi de kazara....
rabbim herkese tattırsın...
kimseye evlat acısı bebeklerede ana baba acısı göstermesin inşallah....

hem ikisi de kazara....

Allah analı babalı büyütmek nasip etsin. ne güzel. Allah oğlu kızı olmayanlarada nasip eder inşallah. bana da helene de bi zeynep vardı 2. kızına hamile ona da birde kader vardı bir de karabibere de bunlar hatırlayabildiklerim. kız annelerine oğlan oğlan annelerine kız bebek bekleyenlere gönüllerine göre şifa dileyenlere şifa versin inşallah.

amaan ögrendikte ne oldu al işte sonuç ortada..demkki dana çok araştırmakmı gerek ne.ayy senin yaşında çok güzel tabi üçüncüyü yap canım.artık bizde okuya okuya bu işin inşallah formülünü bulurda bizimde bi oglumuz olur....

hem ikisi de kazara....

ahhhh ne güzel.işte istenilen evlat sayısı.ne güzel rabbim uzun ömür versin yavrularına....

ay canım için çok temiz.dualarına amiiiiin diyorum.rabbim isteyen herkese nasip eder inşallah.tabi önce hayırlı ve saglıklı olsunlar sonra erkek olsunlargamyoncuiremsu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…