Ikinci kızına hamile olan veya dogmuş olan hanımlar buyrun sohbete

ay canım için çok temiz.dualarına amiiiiin diyorum.rabbim isteyen herkese nasip eder inşallah.tabi önce hayırlı ve saglıklı olsunlar sonra erkek olsunlargamyoncuiremsu

peki 3. yapsam oğlan olur diyebiliyormusun. korkularımız mı şekillendiriyor kaderimizi bazen.

insanın korktuğu başına gelir ya. bu gün uzak bir akrabamızın yıllardır haber almadığım kızının ilk kızından sonra 2 tane oğlu olduğunu öğrendim. görüşüp sormak istedim ne yaptın nasıl yaptın diye
paranoyak mı oldum nedir erkek olması için illa herkes bişey yapmalı gibi geliyor. hani kendi haline bıraakırsa hep kız ama oğlan için ekstra bişeyler yapılmalı gibi.
oysa unutma duygu diyorum kendime kızıda oğlanıda veren Allah. bazılarına hiç vermeyen de Allah. nasipten öteye gidilmiyor. 40 defa daha yazarsam ancak girecek kafama

ah benim de bir oğlum olsa hayırlısıyla.. bir gün inşallah. Allah dualarımızı geri çevirmesin. kızlarımız vakti gelince abla olsun oğullarımıza :))

ikincisinde hep kızım olacak diyodum.ama içimden hep erkek istiyordum.içimdeki çıktı kız oluyo.ama sanki üçüncüyü yaparsam erkek olacakmış gibide bi his var.ne bileyim..
evet hiç ugraşmassan kız olacak gibi.erkek için illaki birşey yapmalıymışız gibi gelir banada.aslında herşey kader bizlerde dogmadan kaderimiz yazılmadımıki sanki....

bugün dotora gittim.artık haftada bir gidiyorum.malum ocak 14 e az kaldı.tek gidecektim eşim demezmi bende gelecegim.şaşırdam hayırdır neden geliyorsun bugüne kadar hiç teklif etmemiştinde şimdi neden geliyorsun dedim.olsun bende göreyim dedi.hel gelmezsem şurda azkaldı zaten sürekli söylenip duracaksın gelmedin diye hem kızımada diyeceksin seni görmeye gelmedi diyeceksin dedi.ben iyice sinirlendim.hımm yani ben ilerde söylenecegim diye geliyorsun öylemi yani kızını görmeye gelmiyorsunda ilerde söylenecegim diye geliyorsun öylemi.gelme şimdi hele hiç istemiyorum dedim.güldü ya olurmu tabikide kızımı görecegim ddi.ben gelm desemde inat etti ve geldi beraber gittik.doktorda şaşırdı sanırım.ya cinsişetini dedik degilmi size dedi.doktor böyle eşimle gelince ..adamı en son kesin kız dedigindi görmüştü.şimdi bi daha görünce yine cinsiyete geldigini sandı.bende doktora evet söylemiştiniz kız demiştiniz dedim.haa eet yani hala kızda söyleyeyim dedi.bende hayır bizim bi beklentimiz yok zaten cinsiyet konusunda çok oldu o konu kapanalı dedim.ne yapsın adam....ee sesizce seyretti geldi.dogum ne zaman dedi..şimdilik verdigimiz tarih gözüküyo dedi..işte böyle ....

amaaannn helenx heycanlandırn beni kızzz.okurken sonlara doğru acayip heycan yaptım yoksa erkek mi diye.inşallah 3.ye oğlun olur benimde kızım olur 3.inşallah.:Saruboceq:

aaahhh bide benim bi kızım olaymıışşş.:asigim:benimde 2 oğlum var 2.yolda daha doğrusu.
3.kız olabilir diye yapacam inşallah.karar vereyimde kız yapan arkadaşlardan tüyolar alacamzemuszemus

amaaannn helenx heycanlandırn beni kızzz.okurken sonlara doğru acayip heycan yaptım yoksa erkek mi diye.inşallah 3.ye oğlun olur benimde kızım olur 3.inşallah.:Saruboceq:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3hadiya bi umutmu dedin.....

inşallah cınam sanada bi kız verir rabbim.:lepi:

Arkadaşlar mevlam hepimizin gönlüne göre hakkımızda hayırlı olanları versin.
Kız bebekler için sık beraberlikten bahsedilmiş mutlaka doğruluk payı vardır ama bi akrabamın kocası bu konuda o kadar aktif ki, adam sürekli beraberlik istiyor, gündüz eve geldiğinde bile böyle oluyormuş. ama kızın oğlu oldu.. acaba kişiden kişiye değişiyor mu bu durum?

arkadaşlar benim iki kızım var.
ikinci kızıma hamileyken bir ara hırs yapmıştım üçüncüyü de doğuracam oğlan olur belki falan diyordum.
ama doğumdan sonra iki çocuk büyütmenin ne kadar zor olduğunu görünce vazgeçtim.
şu anda küçük kızım 3 yaşında ve ben şimdi diyorumki bebek yapmak istediğin en son şey olur herhalde..
ama malesefki gel gör ki eşim tutturdu bir tane daha diye.
resmen baskı yapıyor üzerime.
çok sıkılıyorum bu durumdan

dogrudur tabi herkeste uymuyo.en önemli örnegi kendimim.yumurtlama günü seyrek ilişki olursa erkek olur derler .bende öyle yaptım ama kızım olacak.valla işte böyle istisnalar çıkıyo işte.....

dogrudur tabi herkeste uymuyo.en önemli örnegi kendimim.yumurtlama günü seyrek ilişki olursa erkek olur derler .bende öyle yaptım ama kızım olacak.valla işte böyle istisnalar çıkıyo işte.....

hoşgeldin arkadaşım...
inanırmısın bazen bende senin gibi düşünüyorum.şimdiden 3.yü yaparım diyorum ama dogunca zorluklarından üçüncüye hiç sıcak bakmayabilirim diyorum.açıkcazı korkuyorum ..tam aksine benimde eşim bitti asla üçüncüyü yapmam diyo.bende senindedigin gibi hırs yaptımya sürekli yaparız deyip duruyorum.ama eşim bi dogsunda gör üçücncüyü isteyecekmisin diyo.....

ama ücüncünün kesin erkek olacagını bilse sanırım obenden önce isterde...ücüncüde kız olacak diye pek sıcak bakmıyo....bence.....bişey demiyo ama tahmin ediyorum....

lizacım...senn ücüncünün erkek olacagını bilsen yaparmıydın...

valla bır kere ben 3 cocugum olsun ıstıyorum ya ne guzel işte 3 tane bambaska dunya mutluluk bızı hayata baglayan seyın fazla olmasıda benı mutlu edecek ben acıkcası 3 cocugum olsun ıstıom tabe bır tanede oglum olur işallaaaahhh...ya kızlar sımdı bıse soracam tecrubelerınızden yola cıkarak adetım 3 gun suruo 26 gunde bır ortalama adet goruyorum sımdı benım esım durmadı ve ben 4. ve bugun 5. gun bırlıktelık oldu..sımdı ben 13.guıne kadar sabrettırcem ve 13. gun ve 15. gun tekrar ilişkıye gırecem yıne ara verecem ne dısounuz yumurtlama gunlerınde bır gun arayla yapsamolurmu bırde kafama takılan 4. ve 5. gunu yaptık ya bıse olmaz demı hane kız ıhtımalı felan ne bılım

daha yum oluşmamış oluşsa bile çatlamamıştır korkma. ama ben derim ki çatladığından emin olduktan sonra tek ilişki ile dene ve sağına yat

mrb arkadaşlarrrr
ben geçen ay kız bebek için yumurtlama gününden önce deneyerek hamile kalamadım..adetlerim 25 günde bir,adetim de 5-6 gün sürdüğü için adet bitiminden yumurtlama gününe kadar 5-6 gün kalıyo geriye..biz de 3-4 gün üstüste denedik ama olmadı...
kimi arkadaşlar adetten sonra sık birliktelikle kız oluyo demiş ya,acaba onu mu denesem?ama yumurtlama günü ve sonrası erkek olur diye biiyorum ben...naapsam ki acaba?çok kararsız kaldım..sonra ....keşke böyle yapsaydım....demekten korkuyorum..
ayy kızlar eşim de çok kızıyo bana böyle çok kafama taktım diye..biraz rahat ol akışına bırak diyo ama elimde diil napıyım,Allahtan gelen herşey kabulumuz tabi ama kızım olmasını çok istiyorum napıyım..hayırlısıyla,sağlıkla beraber inşallah....
fikirlerinizi bekliyorum nolur yardım arkadaşlarrrr......
iyki burda sizleri okuyorum da içim rahatlıyo kendim gibi birilerinin olduğunu görünce...:)
Allah hepimizin gönlümüzdekini versin..........AMıNNNNNNNN....

Acaba adetten sonra yumurtlama gününe kadar sık ilişki olsa,yumurtlama günü ve 1 gün sonrasını es geçsem sonra tekrar sık ilişki olsa....olurmu ki...ama yumurtlama sonrası adete yakın ilişki ile de ERKEK BEBıŞ olasılığı yüksekti dimi....:///

benim sana tavsiyem şu travet varya .bence ondan erkek bebek için gün al.hem bak adet sirküsü 26 günmüş.tam baktıgı günlerdesin.o daha iyi biliyo bence...

canım benim inşallah seninde bi kızın olur.istersen adet bittikten sonra sık ilişkiyle yumurtlama daha olmadan önceki günleri zık ilişkil ile degerlendir canım.ama seyrek degil denler yahi bi başldımı hergün olsun barikaydirigubbakcemile3

üstede arkadaşa yazdım.senin bildigini biliyorum ama yine yazayı tarvete giksene.gittigini biliyoum ama istersen tekrar gün al.bakarsın tutar.senin bi oglun vardı degilmi.inşallah gönlündeki kız olayı gerçekleşir...bizde erkek bbek nasıl tutturabilir diye ugraşıyoruz.de bakalım sen nasıl tutturdun oglanı anlatda belki sende bize yardımcı olursun....:sinifsinif:

ay kızlar siz üçüncüyü düşünüyorsunuz öylemi ....ben asla diyorum.bende ikinci kızıma hamileyim.bide oglum olsun diye üçüncüyü yapacagımı sanmıyorum.tabi bide eşede bakıyo bu iş.benim eşim kızını deli gibi seviyo.ikincide böyle olacaksa hiç durmasın hemen gelsin kızım diyo.yani önemsemiyo oglum olmayacak diye..sizlerde hissedersiniz degimi eşinizin kız yada erkek istedigini.işte bende hissediyorum erkek çocuk önemsemiyo.yani hayırlı olsular yeter diyo.hem oda asla istemiyo .iki çocu bu devirde yeter diyo...umrım sizin istediginiz olur arkadaşlar.ama bazen ne yapasan yap nafile helencim senin dedigin gibi yani.insan kaderini yaşar degilmi.şimdi karnımızdaki bebeklerin bile kaderi hazır onları bekliyo.belkide bizim kızlarımızda iki kız annesi olacak veya olmyacak.zamanı gelince onlarda kaderlerini yaşayacak.
benim annemin ilk çocugu kız yani en büyük ablam.sonra erkek olmuş .yani bi kız bir oglanı yakalamışlar.3.ve4.yine kız.amaaan eskiden hesapmı vardı....

ben şu yönteme inanıyorum babanın y spermeli güçlü olursa.yumurtadan rahat girebiliyormuş.yani erkekge bakıyo bu işler....

sağol canım...
yok benim oğlum yok..ilk çocuğum olacak kısmetse...bi kızım olsun da ikinci kız da olabilir erkek de.benim için farketmez ama eşim bi kız bi erkek diyo:))
ablamın iki tane oğlu var,çok tatlılar ,kendi çocuğummuş gibi çok seviyorum onları ama onları öyle görünce gözüm korkuyo valla,birarada olunca çok kuduruyolar...kız çocuğu bi başka tatlı oluyo..daha sakin,sevimli oluyo bence....

helen senin dediklerin biraz kafamı karıştırdı canım, yada ben bu yumurta olayını kavrayamadım.
şimdi şöyle, sen yumurtlama günlerinde ard arda üç gün beraber olmuşsun yani bi nevi sık ilişki olmuyor mu?
bazı yorumlarında seyrek ilişki olduğu halde kız bebeğe hamile kaldığından bahsetmişsin kafam karıştı galiba. tam yumurtlama gününde erkek bebek dölleniyorsa, nasıl oldu bu iş şimdi :bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…