Doğuma Hazırlık ikinci oğluşuma isim yardım

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

emoxsx32

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2007
209
0
96
Tokat
slm kızlar benim berk adında bi oğlum var ve ikinciye hamileyim bi oğlum daha olacak isim konusunda karar veremedim doğurup gitcem isim bulamadım berk ismine uygunmu olmalı yoksa başka bi isimmi olmalı nolur kızlar yardım edin fikirlerinizi bekliyorum.........:26:

mert olabilir.senin aklında var mı birşeyler arkadaşım? seçenek sunarsan daha kolay yardımcı oluruz.

mertcan ablamın oğlumun ismi olmasaydı kesin mert koyardık berke benzermi olsun berkay berat bertuğ gibi yada başka bi ismmi koyalım karar veremedim efe anıl benim beğendiklerim berk ismini eşim koymuştu o yüzden bunu bana bıraktı fikirlerinizi bekliyorum........:26:

hmm ses olarak benzesin bence ama aynıda olmasın. Berk-Berkay gibi ... içinde e geçen ve yine 4 harfli falan olabilir.ay çok zor içim seçmek yaaa

enis-berk
bera-berk
süha-berk-
sina-berk
asil-berk
emir-berk
berk ile illede uyumlu olmasına bence gerek yok..

hepinize teşeekkür edrim kızlar efe ile doruk arasında kaldım babası efe diyo bende doruk koymak istiyorum oğlumun ismi doruk olacak heralde oh be rahatladım valla bu isim işi ne zormuş hepinize tekrar teşekkür ederim allah tüm hamişlerin bebeklerini sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşaallah.......:70:

isimler biribirine benzemesin bence sanki ikiz cocuklarmis gibi:) gerek yok :49:
eger bu son iki isim arasinda kaldiysaniz efe daha guzel ama artik herkes ogluna efe ismini koyuyor baska bir sey dusunun derim :24:

Back
X