ikinci öğretim okuyanlar !!!

meryemmeryem

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2009
3.981
66
118
Adana
kızlar ikinci öğretim okuyan varmı burada..
ben evliyim ,çalışıyorum,çocuklarımda var,bu yıl sınava hazırlanıyorum sınavı kazanmak sorun değil
ama eşim işi bırakmadan okusan olmazmı diyor nasıl yapacam bilemiyorum
ikinci öğretim olsa işten çıkar okula giderim diye düşündüm ama saatleri çokmu geç oluyor
hiç yumuşama olmazmı ben çok ama çok istiyorum ..
devamsızlık yapsam bazı derslerde ders notlarımın iyi olması yüksek olması hocaları yumuşatmazmı
yaa ne bileyim işte off
17:00 - 20:00 arası gidebilirim derslere sorun olmazda hani akşam saat sekizi geçermi
çukurova pdr ikinci öğretim istiyorum bu arada

üniversiteden üniversiteye değişir cnm ya ben de ikinci öğretim okuorum eğitimdeyim 1.sınıfta çok yoğunduk çok geç saatlere kalıyoduk sekizi bırak 10da dışarıda olduğun oluyo :( ama pdrnin ders sayısı fazla değil ben çok nadir görüyorum onları. Hem hocalar felan da idare eder sırf bu yüzden vazgeçme

üniversiteden üniversiteye değişir cnm ya ben de ikinci öğretim okuorum eğitimdeyim 1.sınıfta çok yoğunduk çok geç saatlere kalıyoduk sekizi bırak 10da dışarıda olduğun oluyo :( ama pdrnin ders sayısı fazla değil ben çok nadir görüyorum onları. Hem hocalar felan da idare eder sırf bu yüzden vazgeçme

ay canım yaa çok sevindim cevabına ..
inanılmaz derecede çok istiyorum,düşün halimi hem çalışıyorum hem ev işleri çocuklar bunca yoğunlukta gece yarıları oturup ders çalışıyorum ,çok istiyorum ama işte geç saatlere kadar çocuklarımı bırakamam kimseye diye üzülüyorum
üniversitenin sitesine baktım ders programlarına ama çok net bilgi yoktu.

ay canım yaa çok sevindim cevabına ..
inanılmaz derecede çok istiyorum,düşün halimi hem çalışıyorum hem ev işleri çocuklar bunca yoğunlukta gece yarıları oturup ders çalışıyorum ,çok istiyorum ama işte geç saatlere kadar çocuklarımı bırakamam kimseye diye üzülüyorum
üniversitenin sitesine baktım ders programlarına ama çok net bilgi yoktu.

rica ederim cnm ev arkadaşımın kız kardeşi ikinci öğretim pdr sorar akşam yazarım daha net bilgilendiririm:)

Her okulun ders saatleri değişir elbet
Benim 2 senedir tüm derslerim 5te başlıyor,gündüz çalışan arkadaşlarım da var
Ama ders çıkış saati bazen geç olabiliyor ama genellikle 8 civarı çıkmış oluyorum dersten
İstisnalar da olabiliyor tabi bazı dersler de 10-11 gibi bitiyor

Her okulun ders saatleri değişir elbet
Benim 2 senedir tüm derslerim 5te başlıyor,gündüz çalışan arkadaşlarım da var
Ama ders çıkış saati bazen geç olabiliyor ama genellikle 8 civarı çıkmış oluyorum dersten
İstisnalar da olabiliyor tabi bazı dersler de 10-11 gibi bitiyor

saol canım cevabın için.. benim çocuklarım olduğu için zor olacak işte..
8e kadar olan derlsere girerim sıkıntım yokta o geç olan dersleri gündüz diğer gruplarla almama izin verirlermi acaba sadece o dersleri gündüz alsam

sordum canım o İnönüde okuyor hatta sınıflarında tıpkı senin durumunda olan biri varmış hocalar da idare edebiliyormuş gündüz de vaktin varsa eğer girebilirsin derslere hocalar idare eder :16: başarılar şimdiden ve azmine de tebrikleeeeer :) :nazar:

sordum canım o İnönüde okuyor hatta sınıflarında tıpkı senin durumunda olan biri varmış hocalar da idare edebiliyormuş gündüz de vaktin varsa eğer girebilirsin derslere hocalar idare eder :16: başarılar şimdiden ve azmine de tebrikleeeeer :) :nazar:

çok saol canım yaa çoğunluk hep böyle diyor
başaracağım inşallah
hepinize çok teşekkür ediyorum

saol canım cevabın için.. benim çocuklarım olduğu için zor olacak işte..
8e kadar olan derlsere girerim sıkıntım yokta o geç olan dersleri gündüz diğer gruplarla almama izin verirlermi acaba sadece o dersleri gündüz alsam

Kusura bakmayın yeni gördüm yazdığınızı
Okula ve bölüme göre değişir bizde malesef izin vermiyorlar gündüz girmemize

örnek vereyim

İstanbul üniversitesinde dersler 5 den erken başlamaz,bazen 7-8 de olabiliyor okulda hemen hemen çoğu fakültede devamsızlık sorunu olmadığı için derslere girip girmemen yani geç kaldığın zaman girmemen pek de sorun teşkil etmez

2.öğretm pdr okuyorum ama çukurovada değil.. bizim okulda dersler çok esnek 5te başlar 8e gelmeden biter bizde çalışan yok ama çalışanların olduğu bölümlerde herşey onlara göre ayarlanıyor sınavların zamanı, derslerin esnekliği.. tabi sınıfta kaç tane çalışan kişi olacağı da bunu etkiliyor

Back
X