- 8 Mayıs 2020
- 268
- 150
- 23
- 33
- Konu Sahibi Kardelen000007
Merhaba herkese.Konuşmaya ihtiyacım oldugu için buraya üye oldum.5 yillik bir evliliğim var.Esimin ailesi ile ayrı sehirlerde yasiyoruz.Kisin bizim yanimiza gelirler yazin memlekete donerler.Kaynanamla oldum olası sorunlarim var sanirim kendileri beni sevmiyor cünkü oyle hâl ve davranıslar sergiliyor.Kayınpederim benim dayım olur asla ayrimci değildir gelinlerini aynı tutar ama kayınvalidem icin bu gecerli değil gercekten ayrımci.Bu sene bunu daha iyi anladim.Kucuk kaynima kv yeğenini istedi düğünü dört dörtlük yapti.Eltime karsi yumasak tonlu konusur hâl hatırını sorar bana ise hiç bir nasılsın dememistir. Iki hamilelik gecirdim ikisinde de bulantim tavanlatdaydi yiyip içemezdim beni zorla mutfaga sokar yemek yaptirirdi. Suan eltim(yigeni) hamile rahatsız olmasın diye evine gitmiyor 8 ay dir burdalar iki hafta eltime gitti diger günler bizdeler.burada beni yanlış anlamayin başımın gozumun uzerinde yerleri var ama kv ayırımcılığı beni mahvediyor. Eltim 5 aylik hamile hergun bize geliyorlar yemek yer gece yarisi evlerine giderler. Gercekten artik biktim resmen hizmetçi muamellesi goruyorum.Ha bide kaynımin kizini beraberlerinde getirmisler o resmen eltime asik.yanimda iltifatlar eder sarilir bana gelince tersler sekilde konusur yanimda durmaz kisacasi eltimi sevdigi kadar beni sevmez. Uzun bir konu oldu biliyorum ki dahasi var yazamiyorum bu zamana kadar kv tarafindan hakaret de yedim alayda gecildi yaptigim yemeklerde begenilmedi ama simdi eltimin yaninda boyle davranmasi ayrimci olmasi çok zoruma gidiyor.Yigeni olabilir bende kayinpederimin yigeniyim o boyle ayrimcilik yapmiyor.Eltim gec geliyor yemek hersey hazir sonra bize geliyor gecen gun kayinpederim dile getirdi yemek hazir olduktan sonra geliyorsunuz dedi kv ne olmus gelsinler konusma dedi.Saygisiz biri olsaydim cevabini verirdim.umarim yazdiklarim dan anlamıssinizdir.Bur durumda ne yapilir bilmiyorum...