• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İkinci sınıf muamelesi görmek..

Siz ikinci sınıf bile değilsiniz ki köle gibisiniz. Normal evlilik nasıl oluyor ben size anlatayım. Kv ve kp in kendilerine ait evleri olur orda otururlar. Oğullarının ve gelinlerinin evine yerleşmezler. 8 ay nedir çıldırdınız mı? En fazla bir hafta kalıp sizi görüp gitmeleri gerek. Bir de üstüne eltiniz ve eşi de yemeğe geliyor. E pes yani. Bu platformda okuduğum en saçma konulardan biri. Azıcık ağzınızı açın herkesi gönderin gitsinler. O ailesinin yanında kedi gibi olup size gelince aslan olan kocanız da ağzını açarsa eğer onu da gönderin. Yerinizde olsam boşarım ben bu adamı aslında. Çekilecek çile değil. Ben her işi eşimle yardımlaşarak yaparken başka kadınların kocalarının ve ailelerinin hizmetçisi olması çok üzüyor beni. Bu sizin yaşadığınız evlilik değil. Ailenizin yanında gidin eşinize rest çekin. Korkmayın boşamaz sizi. Hizmetçileri gitti diye yollara dökülürler. Gerçekten çok üzüldüm size. Şok içindeyim bu kadar merhametsizliğe

insan kendine zulm edenlere cevap verdiğinde saygısız mı oluyor?
bence sizin hayatınız böööyle devam eder. kendinizi korumaya savunmaya bile geçmemişsiniz
hayırlısı ne diyelim kendi düşen ağlamaz

Akrabanızla evlendiğiniz icin malesef mecburen bunlara katlanıyorsunuz. Hala akraba evliliği kaldimi ya. Erkek kuzenim benim canim ciğerim kardeşim. Nasil o gözle bakıyorsunuz 😔 Kan bağınızın olmadığı biriyle evlenseydiniz simdiye rest çekmemiştiniz belkide...
Akrabanizin yani yengenizin sizi istememesi ve bunu hissettirmesi kötü. Bence kışın artik sizde kalmalarına musade etmeyin. Ne munasebet eli ayağı tutuyorken ayni evde neden yaşayasınız.

Sana değer vermeyeni uzaklaştır. Sosyal mesafe son zamanlarda popüler olan ifade, uygulayın efendim.

Et yemegi olmasin burun kıviriyorlar
Köy menemeni makarnayi önlerine ilgilenme evlerine gitsinler bavasinin uşağı mi var acaba bide beğenmiyorlar zıkkımın kökü var deseydin,niye tepkini gösterip uzaklastirmiyorsun kocana soylemezsen onlara canın sıkılır durur,söylesen iki kocanla uğraşır sin canın sıkılır ama onlardan kurtulursum,ben olsam gram hizmet etmezdim.

Köy menemeni makarnayi önlerine ilgilenme evlerine gitsinler bavasinin uşağı mi var acaba bide beğenmiyorlar zıkkımın kökü var deseydin,niye tepkini gösterip uzaklastirmiyorsun kocana soylemezsen onlara canın sıkılır durur,söylesen iki kocanla uğraşır sin canın sıkılır ama onlardan kurtulursum,ben olsam gram hizmet etmezdim.
Zamanında esime cok soyledim huzursuz olan ben oldum tam konusurum deyip geçiştirdi kaunımin kizini soyledim eltime ayrı bana ayrı davranıyor dedim döndü arkasını uyudu boyle durumda ne yapayım kime soyleyeyim ki

Zamanında esime cok soyledim huzursuz olan ben oldum tam konusurum deyip geçiştirdi kaunımin kizini soyledim eltime ayrı bana ayrı davranıyor dedim döndü arkasını uyudu boyle durumda ne yapayım kime soyleyeyim ki
O zaman laf sokacaksin yada direk kavga çıkaracaksın yüzlerine soyleyip,oda olmadı kayinbabana soyle ben olsam kavga ederdim herkesle zaten sana değer vermiyorlar niye korkuyon ki hiç olmadı çok basit sofralar hazırla aç kalsınlar.

Back
X