İkinci sınıf türk dizileri gibi olay

Bu adamla yuzyuze görüşmede profildeki fotoğrafa benzemedigini adam anlamamış mi? Ya da sitede belirtilen yastan daha genç olduğunu?
Kendi hesabınızı vermeniz hata olmuş. Bir mail hesabı açmak o kadar zor değil ki. Adama o hesap benim hesabim değil demek de zor değil. Bu arkadaşınızı ben pek güvenilir bulmadım. Neyse artık olan olmuş. Dürüst davranmak, seffaf olmak her zaman iyidir. Karşı tarafın daha fazla incitmemek için sizin hesaptan arkadaşınızla gorusuldugunu adama bir şekilde açıklamanız en doğrusu olacaktır.
Profıl fotosu koyulan bı yer degıl sadece rumuz ve ınfo kısmında bılgıler vardı

Arkadaşınıza söyleyin hemen gerçeği anlatsın. Dürüst olmadığı için bu ilişki olmaz zaten, oldu diyelim adam hep şüphe duyar başka yalanları olur mu diye.
Ayrıca o sitede ki üyelik bilgilerini vs arkadaşınızın bilgileriyle değiştirin kendi kullansın artık tamamen. İki gün sonra sanki siz konuşmuşsunuz gibi sıkıntı olabilir biriyle tanıştığınızda
Kapattık hemen dün zaten. Tesekkurler

Kişisel bilgilerinizi keşke bir yerde açıkça vermeseydiniz.Birde üstüne bir kişiyekullanım izni vermişsiniz. Ben sizin yerinizde olsam sözde arkadaşım olan sorumsuza kızardım Açıkca olan adresinize adam sapıksa gelebilir.
Birde olayı romantikleştirip ağlamasın ne münasebet tanımadığınız adam size çicek yollayacak resmen güvenlik sorunu. Kişisel verilerinizi gizli tutmanızı öneririm konu sahibi yoksa başınıza iş alırsınız.
Soy ısım yazmıyordu sadece mesela ayse, ıstanbul, yas ve meslek.. ısyerını ıl ve ısyerı adından bulmus ısım olarak da degısık bı adım var az kullanılan aslında, soy ısmımı vermedıgını soyledı arkadasım ama konusu gectı ısyerının ben de laf arasında soyledım dedı bılmıyorum belkı de dogru soyluyodur

Kişisel bilgilerinizi keşke bir yerde açıkça vermeseydiniz.Birde üstüne bir kişiyekullanım izni vermişsiniz. Ben sizin yerinizde olsam sözde arkadaşım olan sorumsuza kızardım Açıkca olan adresinize adam sapıksa gelebilir.
Birde olayı romantikleştirip ağlamasın ne münasebet tanımadığınız adam size çicek yollayacak resmen güvenlik sorunu. Kişisel verilerinizi gizli tutmanızı öneririm konu sahibi yoksa başınıza iş alırsınız.
Aynen ya ben asla bir hesabimi önemli olsun olmasin en yakinima bile vermem. Bir hesap acmak 10 dk lik is

Aynen ya ben asla bir hesabimi önemli olsun olmasin en yakinima bile vermem. Bir hesap acmak 10 dk lik is
Ya kesinlikle canım ciğerim de olsa birde laf arasında iş yerini söylemiş kadının bu ne sorumsuzluk şahsen arkadaşımla ilişkimi keserdim. Çok değişik bir kafa çünkü

Adam başka sehırde işyerime gelir mi diye korkuyorum kız da küçük değil 30 yaşında adam 42 yasındaymıs nasıl konuşsam kız aglıyo telefonda adam resmen destan yazmış kız engellemış vs off uyku tutmadı basıma bela alıcam
Gerçeği hemen anlatın burada arkadaşınızı düşüneceğiniz bir durum yok kendinizi düşünün adamın ne oldugu belli değil.

İstediği kadar ağlasın arkadaşınız yaptığı şey hic hoş değil ne demek sizin adınızla adresle flort etmek işine gelmiş demekki her hangi bir aksilikte elini çekmek için.

Kızlar olay çok saçma ama başıma bela alacağım diye korkuyorum. Hemen konuya giriyorum.

Yıllar önce bir sitede üyelik açmıştım, arkadaşlık sitesi değil daha çok fotoğraflar, edebiyat paylaşımı vs yapılan butik bir site. Başka kişilerle mesajlaşıp fikir alışverişinde bulunulabiliyor. Siteye sadece adım, yaşım, mesleğim ve şehrimle üye oldum. Kimseyle özel bir uzun yazışmam olmadı sonra da girmedim. Geçen aylarda fotoğrafçılık ile ilgilenen arkadaşıma siteyi önerdim, mail falan almakla uğraşmak istemediği için de benim üyeliğimden devam etti.

Burda bir beyle yazışmaya başlamış, arada fikirler paylaşılmış sonrasında gece boyu sohbetler. Arkadaşım benden on yaş küçük, çalışmıyor ve daha önce evlenmemiş. Daha sonra telefona geçmişler bir ay yazışıp ama bu sürede adama benım profılım olduğunu söylememiş. Telefonda da adam yaşlar, meslekler yakın vs deyince görüşünce yüzyüze söylerim demiş ve buluşmuşlar. Adam buluşmada dürüstlükten dem vurunca da söylememiş. Şimdi adam ciddi düşündüğünü evlenmek niyeti ile görüştüğünü söylüyor benim ile aynı yaşlarda adam. Kız da aşık olmuş . Durumu açıklayamayacağını anladığında da adamla iletişimi kesip olmayacağını söylemiş. Ama nasıl olduysa adam adresimi bulup çiçek yollamış. Ben de öyle haberdar oldum durumdan. Bir de mektup yazmış zarfla. Kız ağlıyor başım belaya girecek sanki adam da seviyor galiba ben napmalıyım adama anlatmalı mıyım ulaşıp? Şaştım kaldım
Adam niye size bela olsun, aradığı siz değilsiniz. En kötü durumu anlatırsınız. İkisi de birbirini isiyomuş zaten adama anlatın gitsin . Ne trajediler yaaaa...

Bir mail adresi açmak 3 dakika bile değil. Üyelikte keza aynı şekilde, 10 dakikasını bile almayacak bir işlem, acaba özellikle mi sizin üyeliğinizden devam etmek istedi? Bence öyle.
Kesinlikle konusun beyfendiyle acıklayın durumu

acilen adama gerçeği anlatın
arkadaşınız da ne yaparsa yapsın
bu ne terbiyesizlik!
sizinle irtibatı keserse de kessin arkadaşınız

saçmalıklar silsilesi. bişey yok ki bunda. ben arkadaşın üyeliği ile girmiştim orda da onun bilgileri yazıyormuş ben de sonradan farkettim deyip kurtarsın durumu. neticede buluşmadı mı bunlar? buluştu. e kız buluşmaya kendi yerine başkasını yollamadı değil mi sonuçta? kendisi gitti.

veya şöyle de olabilir ben o iş yerinden ayrıldım şu an çalışmıyorum desin kapasın konuyu. ama ismi farklı söylemek falan çok saçma sapan bişey yani benim konuşup yazıştığım buluştuğum kişi kendini mahmut diye tanıtsa ve aslında ismi abdülrezzak olsa ben ismi konusunda yalan söyleyen adama ne derece güvenirim bilemem. hadi işyerinden çıktım der ismimi de değiştirdim mi diyecek :D batmış.

Kızlar olay çok saçma ama başıma bela alacağım diye korkuyorum. Hemen konuya giriyorum.

Yıllar önce bir sitede üyelik açmıştım, arkadaşlık sitesi değil daha çok fotoğraflar, edebiyat paylaşımı vs yapılan butik bir site. Başka kişilerle mesajlaşıp fikir alışverişinde bulunulabiliyor. Siteye sadece adım, yaşım, mesleğim ve şehrimle üye oldum. Kimseyle özel bir uzun yazışmam olmadı sonra da girmedim. Geçen aylarda fotoğrafçılık ile ilgilenen arkadaşıma siteyi önerdim, mail falan almakla uğraşmak istemediği için de benim üyeliğimden devam etti.

Burda bir beyle yazışmaya başlamış, arada fikirler paylaşılmış sonrasında gece boyu sohbetler. Arkadaşım benden on yaş küçük, çalışmıyor ve daha önce evlenmemiş. Daha sonra telefona geçmişler bir ay yazışıp ama bu sürede adama benım profılım olduğunu söylememiş. Telefonda da adam yaşlar, meslekler yakın vs deyince görüşünce yüzyüze söylerim demiş ve buluşmuşlar. Adam buluşmada dürüstlükten dem vurunca da söylememiş. Şimdi adam ciddi düşündüğünü evlenmek niyeti ile görüştüğünü söylüyor benim ile aynı yaşlarda adam. Kız da aşık olmuş . Durumu açıklayamayacağını anladığında da adamla iletişimi kesip olmayacağını söylemiş. Ama nasıl olduysa adam adresimi bulup çiçek yollamış. Ben de öyle haberdar oldum durumdan. Bir de mektup yazmış zarfla. Kız ağlıyor başım belaya girecek sanki adam da seviyor galiba ben napmalıyım adama anlatmalı mıyım ulaşıp? Şaştım kaldım

sonuçta buluşmuş görüşmüşler. yaş farkı dediğin de kadın 42 adam 30 değil sonuçta.. adam neden genç kadınla görüşmek istemesin ki? demek ki yüzyüze gelince, sohbet edince birbirlerinden hoşlanmışlar..
siz söylemeyin ama arkadaşınız derhal söylesin..

Kimseyle hiç bi hesabımı şifremi paylaşmam ileride eşim olduğunda da aynısını yapıcam , çok elzem bi konu

Mantıken kızın fikirlerine aşık olmuş, sonra yüzyüze görüştüklerinde de bu aşkı dış görünüşüne karşı olmuş. Adam aslen o kızı sevmiş bunda bir sorun yok. Sorun şu ki kız bu profilin kendisine ait olmadığını saklamış. Keşke ilk buluşmada söyleseydi ne var, ayıp değil sonuçta yalan hiç değil. Bundan sonra söylenmesi sadece bu kadar süre boyunca saklanması dolayısıyla sorun oluşturur.

Bence saklamasın kesinlikle söylesin. Gerisi adama kalmış. Siz hiç karışmayın, baktınız işler çığırından çıkıyor adama ulaşıp bir yanlışlık olduğunu, adınıza olmayan çiçekleri ona gönderdiğiniz söyleyebilirsiniz, sanki kızı hiç bilmiyormuş tanımıyormuş gibi.

Back
X