İkinci sınıf türk dizileri gibi olay

Kızlar olay çok saçma ama başıma bela alacağım diye korkuyorum. Hemen konuya giriyorum.

Yıllar önce bir sitede üyelik açmıştım, arkadaşlık sitesi değil daha çok fotoğraflar, edebiyat paylaşımı vs yapılan butik bir site. Başka kişilerle mesajlaşıp fikir alışverişinde bulunulabiliyor. Siteye sadece adım, yaşım, mesleğim ve şehrimle üye oldum. Kimseyle özel bir uzun yazışmam olmadı sonra da girmedim. Geçen aylarda fotoğrafçılık ile ilgilenen arkadaşıma siteyi önerdim, mail falan almakla uğraşmak istemediği için de benim üyeliğimden devam etti.

Burda bir beyle yazışmaya başlamış, arada fikirler paylaşılmış sonrasında gece boyu sohbetler. Arkadaşım benden on yaş küçük, çalışmıyor ve daha önce evlenmemiş. Daha sonra telefona geçmişler bir ay yazışıp ama bu sürede adama benım profılım olduğunu söylememiş. Telefonda da adam yaşlar, meslekler yakın vs deyince görüşünce yüzyüze söylerim demiş ve buluşmuşlar. Adam buluşmada dürüstlükten dem vurunca da söylememiş. Şimdi adam ciddi düşündüğünü evlenmek niyeti ile görüştüğünü söylüyor benim ile aynı yaşlarda adam. Kız da aşık olmuş . Durumu açıklayamayacağını anladığında da adamla iletişimi kesip olmayacağını söylemiş. Ama nasıl olduysa adam adresimi bulup çiçek yollamış. Ben de öyle haberdar oldum durumdan. Bir de mektup yazmış zarfla. Kız ağlıyor başım belaya girecek sanki adam da seviyor galiba ben napmalıyım adama anlatmalı mıyım ulaşıp? Şaştım kaldım
"Butik site" hiç bu kadar yanlış anlaşılmamıştı :)

Birbirinize çok mu benziyorsunuz?Ayırt edemedi mi adam?
Yok benım sadece adım kullanılmıs benı ne gordu ne duydu sanırım ınternetten guvenmedıgı ıcın kız kendı adını vermedı tanıyana kadar benım basıma patladı bulusan konusan kız ben hıc denk gelmedım bıle. Sadece adımı meslegımı soylemıs o da yazdıgı ıcın bılgılerde

Ciddi dusundugum bır erkek arkadasım var seneye evlılık dusunuyoruz aıleler tanısacak bahara aslında bundan cekınıyorum bıraz adam ısyerını arar bısıler der falan oncelıkle erkek arkadasımla paylasıcam durumu sonra evladım var evımı bulur falan acıkcası ırrıte oldum bır yandan da yorumları okuyunca korktum daha cok bu kız adamda ne gordu kı sakladı dıyorum kımlıgı bu kadar emın olamadı adamdan hıc bulasmasam mı adama ya manyaksa dıye

30 yaşında birinin 18 gibi davranması hiç mantıklı değil ya. arkadaşımın hesabından giriyorum demek bu kadar mı zor. sonuçta fotoğrafınız yokmuş, ad, meslek, yaş. bunlar düzeltilebilir şeyler. sonuçta görüşmüşler artık. ben olsam arkadaşıma çok kızardım benim adıma böyle bir şey çevirdiği için. ya arkadaşınızla konuşun buna son versin, kendi adını yaşını söyleyip arkadaşımın hesabından girmiştim, sonradan tepki verirsin diye düzeltemedim desin ki çok büyük bir olay değil. ya da adama ulaşın siz anlatın... saçma

Daha saçma çok az şey duydum. Adama arkadaşın kullanıcı adıyla girdim deyince nayirrrrrr nolamazzzzz diye delirecek hali yoktu herhalde. Bilinçli yaptığı bir şey de değil kızın gayri ihtiyari gelişmiş her şey niye bu kadar tribe girdi ki?

kız arkadaş düşünmeden davranmış ama adam manyak gibi adres bulmuş. umarım sapıklar gibi takmaz size. doğrusunu anlatın. arkadaşınız utanmamış siz mi utanacaksınız düşüneceksiniz. ama iş bitince heryerden silip engelleyin

Ben arkadaşınızın gayet bilinçli olarak böyle bir yol tercih ettiğini düşünüyorum.

Yerinizde olsam adama söylerdim. Yoksa başka şeylerle karşılaşabilirsiniz.

Arkadaşlığım da son bulurdu.

Daha saçma çok az şey duydum. Adama arkadaşın kullanıcı adıyla girdim deyince nayirrrrrr nolamazzzzz diye delirecek hali yoktu herhalde. Bilinçli yaptığı bir şey de değil kızın gayri ihtiyari gelişmiş her şey niye bu kadar tribe girdi ki?
Ben de onu anlamıyorum benden genç ben bosandım o hıc evlenmemıs yanı tersı olsa anlardım da anlam veremıyorum

Kendinizden 10 yaş küçük birisiyle nasıl arkadaşlık kuruyorsunuz hiç anlamis degilim. Anlatsin konuya gelince veya siz anlatin durumu
Sanırsın biri 4 diğeri 14 yaşında. Yahu koca koca kadınlarız 10 yaş küçük arkadas da olur 10 yaş büyük de allah iletisime zeval vermesin.

Kızlar olay çok saçma ama başıma bela alacağım diye korkuyorum. Hemen konuya giriyorum.

Yıllar önce bir sitede üyelik açmıştım, arkadaşlık sitesi değil daha çok fotoğraflar, edebiyat paylaşımı vs yapılan butik bir site. Başka kişilerle mesajlaşıp fikir alışverişinde bulunulabiliyor. Siteye sadece adım, yaşım, mesleğim ve şehrimle üye oldum. Kimseyle özel bir uzun yazışmam olmadı sonra da girmedim. Geçen aylarda fotoğrafçılık ile ilgilenen arkadaşıma siteyi önerdim, mail falan almakla uğraşmak istemediği için de benim üyeliğimden devam etti.

Burda bir beyle yazışmaya başlamış, arada fikirler paylaşılmış sonrasında gece boyu sohbetler. Arkadaşım benden on yaş küçük, çalışmıyor ve daha önce evlenmemiş. Daha sonra telefona geçmişler bir ay yazışıp ama bu sürede adama benım profılım olduğunu söylememiş. Telefonda da adam yaşlar, meslekler yakın vs deyince görüşünce yüzyüze söylerim demiş ve buluşmuşlar. Adam buluşmada dürüstlükten dem vurunca da söylememiş. Şimdi adam ciddi düşündüğünü evlenmek niyeti ile görüştüğünü söylüyor benim ile aynı yaşlarda adam. Kız da aşık olmuş . Durumu açıklayamayacağını anladığında da adamla iletişimi kesip olmayacağını söylemiş. Ama nasıl olduysa adam adresimi bulup çiçek yollamış. Ben de öyle haberdar oldum durumdan. Bir de mektup yazmış zarfla. Kız ağlıyor başım belaya girecek sanki adam da seviyor galiba ben napmalıyım adama anlatmalı mıyım ulaşıp? Şaştım kaldım
Kız açıklamıyorsa siz açıklayın, bahsi geçen kızla da muhabbeti kesin. Çoluk çocuk mu bunlar yahu? Hadi siz evli olsaydınız ya da sevgiliniz vs olsaydı ne açıklama yapacaktınız?

konu sahibi sizin kiz cocugunuz yok muydu? ben bu isi bu kadar sakin karsilamazdim galiba. psikopat insanlar her yerde var, bugun is yerinizi bulan yarin evinizi bulur. adamin normal biri oldugunun garantisi yok ki.

ayrica arkadasiniz eger adama yalan soylememis olsa basit sekilde bu durumu aciklardi. ama bence sizin gibi davranmis, adama farkli yalanlar da soylemis ki aciklayamiyor. ama bir evlat annesi olarak sizin yapmaniz gereken bu olaydan tamamen siyrilmak arkadasinizla da araniza mesafe koymak.

Yok benım sadece adım kullanılmıs benı ne gordu ne duydu sanırım ınternetten guvenmedıgı ıcın kız kendı adını vermedı tanıyana kadar benım basıma patladı bulusan konusan kız ben hıc denk gelmedım bıle. Sadece adımı meslegımı soylemıs o da yazdıgı ıcın bılgılerde
Kız numarasını vermiş adını niye vermesin?

Sanırsın biri 4 diğeri 14 yaşında. Yahu koca koca kadınlarız 10 yaş küçük arkadas da olur 10 yaş büyük de allah iletisime zeval vermesin.
Olun hanimefendi olun ben kisisel fikrimce yazdim ne Gaza gelip atarlaniyorsunuz. Bana göre tirnak içine alıp tekrarliyorum "bana göre "

Abartılı bir sorun görmedim ben.

Arkadaşınıza söyleyin adamı arayıp söyleyiversin durumu. Ben durumu netten tanıştığım birisine gerçek kimliğimi açıklamaktan çekindiğim için düzeltmemiştim. Böyle tanışıp arkadaş olacağımızı da düşünmemiştim açıkçası. Durum böyle böyle. Ben filanca kişiyim. O bilgilere sahip kişi de arkadaşımdır. Zaten kendisinin de ciddi bir ilişkisi var desin (güvenlik açısından evli bile diyebilir sizin için isterseniz)

Arkadaşınız tüm bu konuşmayı yanınızda yapsın,konuştuğundan emin olun. Yok konuşamam filan diye saçmalıyorsa yazın WhatsApp ından gönderin.

Bu da olmuyorsa öncelikle o arkadaşı arkadaşlıktan ihraç edin. Ya siz ya da konuyu zaten anlatmayı düşündüğünüz sevgiliniz adamı arayıp anlatıverin durumu

Back
X