Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
"Butik site" hiç bu kadar yanlış anlaşılmamıştı :)Kızlar olay çok saçma ama başıma bela alacağım diye korkuyorum. Hemen konuya giriyorum.
Yıllar önce bir sitede üyelik açmıştım, arkadaşlık sitesi değil daha çok fotoğraflar, edebiyat paylaşımı vs yapılan butik bir site. Başka kişilerle mesajlaşıp fikir alışverişinde bulunulabiliyor. Siteye sadece adım, yaşım, mesleğim ve şehrimle üye oldum. Kimseyle özel bir uzun yazışmam olmadı sonra da girmedim. Geçen aylarda fotoğrafçılık ile ilgilenen arkadaşıma siteyi önerdim, mail falan almakla uğraşmak istemediği için de benim üyeliğimden devam etti.
Burda bir beyle yazışmaya başlamış, arada fikirler paylaşılmış sonrasında gece boyu sohbetler. Arkadaşım benden on yaş küçük, çalışmıyor ve daha önce evlenmemiş. Daha sonra telefona geçmişler bir ay yazışıp ama bu sürede adama benım profılım olduğunu söylememiş. Telefonda da adam yaşlar, meslekler yakın vs deyince görüşünce yüzyüze söylerim demiş ve buluşmuşlar. Adam buluşmada dürüstlükten dem vurunca da söylememiş. Şimdi adam ciddi düşündüğünü evlenmek niyeti ile görüştüğünü söylüyor benim ile aynı yaşlarda adam. Kız da aşık olmuş . Durumu açıklayamayacağını anladığında da adamla iletişimi kesip olmayacağını söylemiş. Ama nasıl olduysa adam adresimi bulup çiçek yollamış. Ben de öyle haberdar oldum durumdan. Bir de mektup yazmış zarfla. Kız ağlıyor başım belaya girecek sanki adam da seviyor galiba ben napmalıyım adama anlatmalı mıyım ulaşıp? Şaştım kaldım
Yok benım sadece adım kullanılmıs benı ne gordu ne duydu sanırım ınternetten guvenmedıgı ıcın kız kendı adını vermedı tanıyana kadar benım basıma patladı bulusan konusan kız ben hıc denk gelmedım bıle. Sadece adımı meslegımı soylemıs o da yazdıgı ıcın bılgılerdeBirbirinize çok mu benziyorsunuz?Ayırt edemedi mi adam?
Dizinin sonunda onla ayrılıp , sizle birlikte olmaya çalışması olmaz umarımabi illa evlenmeye odaklanmış gibi
![]()
Dizideki karakter Can Yaman gibiyse olabilir![]()
yaz dizisi
Benım sevgılım var kızlarr :)))))![]()
yaz dizisi
Ben de onu anlamıyorum benden genç ben bosandım o hıc evlenmemıs yanı tersı olsa anlardım da anlam veremıyorumDaha saçma çok az şey duydum. Adama arkadaşın kullanıcı adıyla girdim deyince nayirrrrrr nolamazzzzz diye delirecek hali yoktu herhalde. Bilinçli yaptığı bir şey de değil kızın gayri ihtiyari gelişmiş her şey niye bu kadar tribe girdi ki?
Sanırsın biri 4 diğeri 14 yaşında. Yahu koca koca kadınlarız 10 yaş küçük arkadas da olur 10 yaş büyük de allah iletisime zeval vermesin.Kendinizden 10 yaş küçük birisiyle nasıl arkadaşlık kuruyorsunuz hiç anlamis degilim. Anlatsin konuya gelince veya siz anlatin durumu
Kız açıklamıyorsa siz açıklayın, bahsi geçen kızla da muhabbeti kesin. Çoluk çocuk mu bunlar yahu? Hadi siz evli olsaydınız ya da sevgiliniz vs olsaydı ne açıklama yapacaktınız?Kızlar olay çok saçma ama başıma bela alacağım diye korkuyorum. Hemen konuya giriyorum.
Yıllar önce bir sitede üyelik açmıştım, arkadaşlık sitesi değil daha çok fotoğraflar, edebiyat paylaşımı vs yapılan butik bir site. Başka kişilerle mesajlaşıp fikir alışverişinde bulunulabiliyor. Siteye sadece adım, yaşım, mesleğim ve şehrimle üye oldum. Kimseyle özel bir uzun yazışmam olmadı sonra da girmedim. Geçen aylarda fotoğrafçılık ile ilgilenen arkadaşıma siteyi önerdim, mail falan almakla uğraşmak istemediği için de benim üyeliğimden devam etti.
Burda bir beyle yazışmaya başlamış, arada fikirler paylaşılmış sonrasında gece boyu sohbetler. Arkadaşım benden on yaş küçük, çalışmıyor ve daha önce evlenmemiş. Daha sonra telefona geçmişler bir ay yazışıp ama bu sürede adama benım profılım olduğunu söylememiş. Telefonda da adam yaşlar, meslekler yakın vs deyince görüşünce yüzyüze söylerim demiş ve buluşmuşlar. Adam buluşmada dürüstlükten dem vurunca da söylememiş. Şimdi adam ciddi düşündüğünü evlenmek niyeti ile görüştüğünü söylüyor benim ile aynı yaşlarda adam. Kız da aşık olmuş . Durumu açıklayamayacağını anladığında da adamla iletişimi kesip olmayacağını söylemiş. Ama nasıl olduysa adam adresimi bulup çiçek yollamış. Ben de öyle haberdar oldum durumdan. Bir de mektup yazmış zarfla. Kız ağlıyor başım belaya girecek sanki adam da seviyor galiba ben napmalıyım adama anlatmalı mıyım ulaşıp? Şaştım kaldım
Kız numarasını vermiş adını niye vermesin?Yok benım sadece adım kullanılmıs benı ne gordu ne duydu sanırım ınternetten guvenmedıgı ıcın kız kendı adını vermedı tanıyana kadar benım basıma patladı bulusan konusan kız ben hıc denk gelmedım bıle. Sadece adımı meslegımı soylemıs o da yazdıgı ıcın bılgılerde
Olun hanimefendi olun ben kisisel fikrimce yazdim ne Gaza gelip atarlaniyorsunuz. Bana göre tirnak içine alıp tekrarliyorum "bana göre "Sanırsın biri 4 diğeri 14 yaşında. Yahu koca koca kadınlarız 10 yaş küçük arkadas da olur 10 yaş büyük de allah iletisime zeval vermesin.