- 10 Nisan 2014
- 42.652
- 114.121
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence anlat ya. Hem seninle alakası kalmasın olayın. Hem sevenler kavuşsunKızlar olay çok saçma ama başıma bela alacağım diye korkuyorum. Hemen konuya giriyorum.
Yıllar önce bir sitede üyelik açmıştım, arkadaşlık sitesi değil daha çok fotoğraflar, edebiyat paylaşımı vs yapılan butik bir site. Başka kişilerle mesajlaşıp fikir alışverişinde bulunulabiliyor. Siteye sadece adım, yaşım, mesleğim ve şehrimle üye oldum. Kimseyle özel bir uzun yazışmam olmadı sonra da girmedim. Geçen aylarda fotoğrafçılık ile ilgilenen arkadaşıma siteyi önerdim, mail falan almakla uğraşmak istemediği için de benim üyeliğimden devam etti.
Burda bir beyle yazışmaya başlamış, arada fikirler paylaşılmış sonrasında gece boyu sohbetler. Arkadaşım benden on yaş küçük, çalışmıyor ve daha önce evlenmemiş. Daha sonra telefona geçmişler bir ay yazışıp ama bu sürede adama benım profılım olduğunu söylememiş. Telefonda da adam yaşlar, meslekler yakın vs deyince görüşünce yüzyüze söylerim demiş ve buluşmuşlar. Adam buluşmada dürüstlükten dem vurunca da söylememiş. Şimdi adam ciddi düşündüğünü evlenmek niyeti ile görüştüğünü söylüyor benim ile aynı yaşlarda adam. Kız da aşık olmuş . Durumu açıklayamayacağını anladığında da adamla iletişimi kesip olmayacağını söylemiş. Ama nasıl olduysa adam adresimi bulup çiçek yollamış. Ben de öyle haberdar oldum durumdan. Bir de mektup yazmış zarfla. Kız ağlıyor başım belaya girecek sanki adam da seviyor galiba ben napmalıyım adama anlatmalı mıyım ulaşıp? Şaştım kaldım
tüm sevenler kavuşsunn hayat bayram olsun tey teyyyyBence anlat ya. Hem seninle alakası kalmasın olayın. Hem sevenler kavuşsun
Nasıl anlamıyorsunuz 20 yaşla 10 yaş arkadaşlık kurmaz doğru ama bi noktadan sonra yaş durumu ortadan kalkıyor 30 ile 40 yaş arkadaşlığı gayet olağan bence anlaşmak önemli olanKendinizden 10 yaş küçük birisiyle nasıl arkadaşlık kuruyorsunuz hiç anlamis degilim. Anlatsin konuya gelince veya siz anlatin durumu
Mune afedersin kendi topiğim yerine yanlış yere alıntılamışım arkadaşları
Olay karismadan sessizce geyiğin tepesine binelimHakketten yanlışlıkla mı çağırdın bizi buraya ceycey![]()
Evet burda yoruma da yazdım evladım var ondan cekındım bende kızı aradım acmıyor mesaj yazdım adama nasıl ulaşıcam bılmıyorum zaten adı soyadı var bende ama neye benzıyor bılmıyorum bı tek ısını sehrını bılıyorum dertsız basıma dert aldım ya gercektenkonu sahibi sizin kiz cocugunuz yok muydu? ben bu isi bu kadar sakin karsilamazdim galiba. psikopat insanlar her yerde var, bugun is yerinizi bulan yarin evinizi bulur. adamin normal biri oldugunun garantisi yok ki.
ayrica arkadasiniz eger adama yalan soylememis olsa basit sekilde bu durumu aciklardi. ama bence sizin gibi davranmis, adama farkli yalanlar da soylemis ki aciklayamiyor. ama bir evlat annesi olarak sizin yapmaniz gereken bu olaydan tamamen siyrilmak arkadasinizla da araniza mesafe koymak.
Olay karismadan sessizce geyiğin tepesine binelim![]()
Bu cok mantıklı geldı banaAbartılı bir sorun görmedim ben.
Arkadaşınıza söyleyin adamı arayıp söyleyiversin durumu. Ben durumu netten tanıştığım birisine gerçek kimliğimi açıklamaktan çekindiğim için düzeltmemiştim. Böyle tanışıp arkadaş olacağımızı da düşünmemiştim açıkçası. Durum böyle böyle. Ben filanca kişiyim. O bilgilere sahip kişi de arkadaşımdır. Zaten kendisinin de ciddi bir ilişkisi var desin (güvenlik açısından evli bile diyebilir sizin için isterseniz)
Arkadaşınız tüm bu konuşmayı yanınızda yapsın,konuştuğundan emin olun. Yok konuşamam filan diye saçmalıyorsa yazın WhatsApp ından gönderin.
Bu da olmuyorsa öncelikle o arkadaşı arkadaşlıktan ihraç edin. Ya siz ya da konuyu zaten anlatmayı düşündüğünüz sevgiliniz adamı arayıp anlatıverin durumu
LinkedInde profili yok mu? En kotu orayı denerdim.Evet burda yoruma da yazdım evladım var ondan cekındım bende kızı aradım acmıyor mesaj yazdım adama nasıl ulaşıcam bılmıyorum zaten adı soyadı var bende ama neye benzıyor bılmıyorum bı tek ısını sehrını bılıyorum dertsız basıma dert aldım ya gercekten
Arkadasım kesınlıkle adamın numarasını vermıyor adama ulaşamıyorum ama konustuk kızla tutarsız geldı anlattıkları adam delı olabılır dıye adını vermemıs bastan tamam vermedın ama neden benım ısyerımın adını verıyosun dıyorum ınandırıcı olsun dıye dedıBence siz başınıza aldığınız belanın farkında bile değilsiniz. Ne demek benim profilimle girdi konuştu. Arkadaşınızdaki yalancılık potansiyelini görmüyormusuz? Bir adamı sizin hayatınız ve kimliğinizle kandırmış. Kimse bana o kızın kişiliğine aşık olmuş falan demesin. Arkadaşınız Allah bilir sizin profilinize uygun olsun diye hayatı ile ilgili ne yalanlar salladı adama. Evlilik moduna geçene kadar adamla sizin kimliğinizle ne özel mesajlaşmalar yaşadı, sizin adınıza ve sizin kimliğinizle. Emin olun adamın sizi bu kadar kolay bulmasının altında da arkadaşınızın sizin kimliğinizle ilgili inandırıcı olsun diye verdiği bilgiler var. Zira adam ciddi ilişki yaşadığı bir kadının hayatı ile ilgili bir sürü soru sormuştur. Şimdi arkadaşınız yaptığı şey için kızmayın diye suç bastırıyor ve söylediklerini gizliyor o kadar.
Adam sapık olabilir, takıntılı olabilir, ruh hastası olabilir ve arkadaşınız bunu bile bile sizin kimliğinizi ortaya atarak sıyrılmış işin içinden. Allah korusun arkadaşınız adamdan maddi birşeyler talep etmiş olsa ki ben arkadaşınızın niyetini zerre temiz bulmadım. Dolandırıcılıktan hakim karşısında bulursunuz kendinizi, kendinizi ve masumiyetinizi anlatana kadar üç celse geçer, yaşayacağınız rezillik yanınıza kar kalır.
Bence gerekirse o platformdan bir şekilde adama ulaşıp gerçeği söyleyin. Hiç öyle arkadaşınızı falanda korumayın, 30 yaşında kadın salladığı yalanların sonucuna katlansın. Arkadaşınızla arkadaşlığınızı da bitirin. Zira şu yaptığı sizi arkadaş gibi görmediğini gösterir.
Burada olayı masum gören, yapıcı ol diye öğüt veren arkadaşlara söylüyorum, o adamın başına gelen aynı şey başınıza gelse ne hissedersiniz. Bence kimse kimsenin hayatı ve duyguları ile bu kadar kolay oynamamalı.
Ya genc guzel olan kardes de kendısı o yuzden saçma gelıyor bana sebep ıssız olmasıymıs kendısı grafıker ısı yok ama mesleğı var unı mezunu bende uber bı ıse sahıp degılım kıBu şey değil mi, Yeşilçam filmlerinde iki kız kardeş vardır. Biri uçarı ve güzeldir, diğeri çekingen ve duygusaldır. Çekingen kız kardeş uçarı kardeşin kimliğini kullanarak aşık olduğu adamla mektuplaşır.![]()
Ona bı bakayım ben belkı bulurum ısyerımı arıcak rezıllık cıkaracak dıye korkuyorumLinkedInde profili yok mu? En kotu orayı denerdim.