- 2 Temmuz 2013
- 16.466
- 12.870
- 498
Tamam gercekten baydi artık anlamiyorum burasi açık bir platform kendi düsüncemi yazdim kendi ayy aaaaNasıl anlamıyorsunuz 20 yaşla 10 yaş arkadaşlık kurmaz doğru ama bi noktadan sonra yaş durumu ortadan kalkıyor 30 ile 40 yaş arkadaşlığı gayet olağan bence anlaşmak önemli olan
kız açmıyor derken , size dönmüyor mu . adam manyak sapık olabilir ve sizin başınıza mı sardı ??Evet burda yoruma da yazdım evladım var ondan cekındım bende kızı aradım acmıyor mesaj yazdım adama nasıl ulaşıcam bılmıyorum zaten adı soyadı var bende ama neye benzıyor bılmıyorum bı tek ısını sehrını bılıyorum dertsız basıma dert aldım ya gercekten
Bende kendi düşüncemi yazdım…sorun nedirTamam gercekten baydi artık anlamiyorum burasi açık bir platform kendi düsüncemi yazdim kendi ayy aaaa
Beni alintilamayi birakin sorun hallolurBende kendi düşüncemi yazdım…sorun nedir
Bılmıyorum kı anlamadım hıc ben de kız da konusmuyor benle kaçıyorkız açmıyor derken , size dönmüyor mu . adam manyak sapık olabilir ve sizin başınıza mı sardı ??
utandı heralde yada başıma bela olma diye kaçıyor senden. bu ne rahatlık yaBılmıyorum kı anlamadım hıc ben de kız da konusmuyor benle kaçıyor
Adamı bulamıyorum kı bulsam keske, kız kendı soylese yardımcı da olurdum ama baska bır iş var olayda kesınlıkle konusmuyor kız konuyla alakalı sadece bır ıkı mesaj attı bana acmıyor telefonu, dolandırdı desem adamı adam nıye cıcek yollasın kıza o zamanutandı heralde yada başıma bela olma diye kaçıyor senden. bu ne rahatlık ya
hiç utanma çekinme .adamla konuş herşeyi anlat . beni işinize karıştırmayın arkadaş falan dinlemem diyin.
ayrıca o kişiden arkadaş olmaz size
adam yok ortada, kız sizin adınızı ve adresini kullandı , şimdi ikisine de ulaşılmıyor ama bir sorun olsa kabak size patlayacak. peki adamda kızın numarası kesin var ,değil mi ? yani sizin o kız olmadığınızı ispatlayabilirsinizAdamı bulamıyorum kı bulsam keske, kız kendı soylese yardımcı da olurdum ama baska bır iş var olayda kesınlıkle konusmuyor kız konuyla alakalı sadece bır ıkı mesaj attı bana acmıyor telefonu, dolandırdı desem adamı adam nıye cıcek yollasın kıza o zaman
Adamın adını soyadını ve ne iş yaptığını biliyorsunuz Google’da yaptığı iş aşı soyadı ve şehiri yazıp aratırsanız elbet bir numaraya vs ulaşırsınız. Sonrası kolayArkadasım kesınlıkle adamın numarasını vermıyor adama ulaşamıyorum ama konustuk kızla tutarsız geldı anlattıkları adam delı olabılır dıye adını vermemıs bastan tamam vermedın ama neden benım ısyerımın adını verıyosun dıyorum ınandırıcı olsun dıye dedı
Evet evet onlar konusuyormus zaten adam benı ısyerımden bulmazsa zaten umursamam ama arar da rezıllık cıkarır benı dolandırdı falan der korkuyorumadam yok ortada, kız sizin adınızı ve adresini kullandı , şimdi ikisine de ulaşılmıyor ama bir sorun olsa kabak size patlayacak. peki adamda kızın numarası kesin var ,değil mi ? yani sizin o kız olmadığınızı ispatlayabilirsiniz
Bu hıc aklıma gelmedı cok tesekkur ederım hemen bakıcam numara bulamasam da mail atarımAdamın adını soyadını ve ne iş yaptığını biliyorsunuz Google’da yaptığı iş aşı soyadı ve şehiri yazıp aratırsanız elbet bir numaraya vs ulaşırsınız. Sonrası kolayhi ayrıca sunu da eklemek istiyorum bu tanıştıkları site sizin mailinize kayıtlı yani mesajda, arkadaş eklemesinde, yorumda vs mutlaka bir bildirim maili düşmüştür mailinize. Orada da adamın kullanıcı adı yazıyordur, bir profil oluşturup oradan adama yazabilirsiniz. Bulmak isterseniz bulursunuz aslında.
Arkadaşınızın olmayan karakteri çok leş sizi resmen öne sürmüş şu olaydan kurtulunca kendisiyle görüşmeyin hakaret edesim geldi..Arkadasım kesınlıkle adamın numarasını vermıyor adama ulaşamıyorum ama konustuk kızla tutarsız geldı anlattıkları adam delı olabılır dıye adını vermemıs bastan tamam vermedın ama neden benım ısyerımın adını verıyosun dıyorum ınandırıcı olsun dıye dedı
Aynı şeyi sizden bekliyorum,siz önden lütfenBeni alintilamayi birakin sorun hallolur
Aynı şeyi sizden bekliyorum,siz önden lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?