İkinci sınıf türk dizileri gibi olay

Bence anlat ya. Hem seninle alakası kalmasın olayın. Hem sevenler kavuşsun

Kendinizden 10 yaş küçük birisiyle nasıl arkadaşlık kuruyorsunuz hiç anlamis degilim. Anlatsin konuya gelince veya siz anlatin durumu
Nasıl anlamıyorsunuz 20 yaşla 10 yaş arkadaşlık kurmaz doğru ama bi noktadan sonra yaş durumu ortadan kalkıyor 30 ile 40 yaş arkadaşlığı gayet olağan bence anlaşmak önemli olan

Evet burda yoruma da yazdım evladım var ondan cekındım bende kızı aradım acmıyor mesaj yazdım adama nasıl ulaşıcam bılmıyorum zaten adı soyadı var bende ama neye benzıyor bılmıyorum bı tek ısını sehrını bılıyorum dertsız basıma dert aldım ya gercekten

Bu cok mantıklı geldı bana

LinkedInde profili yok mu? En kotu orayı denerdim.

Bence siz başınıza aldığınız belanın farkında bile değilsiniz. Ne demek benim profilimle girdi konuştu. Arkadaşınızdaki yalancılık potansiyelini görmüyormusuz? Bir adamı sizin hayatınız ve kimliğinizle kandırmış. Kimse bana o kızın kişiliğine aşık olmuş falan demesin. Arkadaşınız Allah bilir sizin profilinize uygun olsun diye hayatı ile ilgili ne yalanlar salladı adama. Evlilik moduna geçene kadar adamla sizin kimliğinizle ne özel mesajlaşmalar yaşadı, sizin adınıza ve sizin kimliğinizle. Emin olun adamın sizi bu kadar kolay bulmasının altında da arkadaşınızın sizin kimliğinizle ilgili inandırıcı olsun diye verdiği bilgiler var. Zira adam ciddi ilişki yaşadığı bir kadının hayatı ile ilgili bir sürü soru sormuştur. Şimdi arkadaşınız yaptığı şey için kızmayın diye suç bastırıyor ve söylediklerini gizliyor o kadar.
Adam sapık olabilir, takıntılı olabilir, ruh hastası olabilir ve arkadaşınız bunu bile bile sizin kimliğinizi ortaya atarak sıyrılmış işin içinden. Allah korusun arkadaşınız adamdan maddi birşeyler talep etmiş olsa ki ben arkadaşınızın niyetini zerre temiz bulmadım. Dolandırıcılıktan hakim karşısında bulursunuz kendinizi, kendinizi ve masumiyetinizi anlatana kadar üç celse geçer, yaşayacağınız rezillik yanınıza kar kalır.
Bence gerekirse o platformdan bir şekilde adama ulaşıp gerçeği söyleyin. Hiç öyle arkadaşınızı falanda korumayın, 30 yaşında kadın salladığı yalanların sonucuna katlansın. Arkadaşınızla arkadaşlığınızı da bitirin. Zira şu yaptığı sizi arkadaş gibi görmediğini gösterir.
Burada olayı masum gören, yapıcı ol diye öğüt veren arkadaşlara söylüyorum, o adamın başına gelen aynı şey başınıza gelse ne hissedersiniz. Bence kimse kimsenin hayatı ve duyguları ile bu kadar kolay oynamamalı.

Bu şey değil mi, Yeşilçam filmlerinde iki kız kardeş vardır. Biri uçarı ve güzeldir, diğeri çekingen ve duygusaldır. Çekingen kız kardeş uçarı kardeşin kimliğini kullanarak aşık olduğu adamla mektuplaşır.

Arkadasım kesınlıkle adamın numarasını vermıyor adama ulaşamıyorum ama konustuk kızla tutarsız geldı anlattıkları adam delı olabılır dıye adını vermemıs bastan tamam vermedın ama neden benım ısyerımın adını verıyosun dıyorum ınandırıcı olsun dıye dedı

Ya genc guzel olan kardes de kendısı o yuzden saçma gelıyor bana sebep ıssız olmasıymıs kendısı grafıker ısı yok ama mesleğı var unı mezunu bende uber bı ıse sahıp degılım kı

Kızın sorun ettiği şeyi çözemedim. Sadece yaşını mı? Mesleği filan herşeyi sizinkini mı söylemiş.
Adamdan kurtulmak istiyorsa eski sevgilime barışsın desin.
Bir profil açmak ne kadar zor olabilir ki? Niye bu noktaya geldiniz.
Bence temel sorun arkadaşınızın sizin kimliğinize bürünmesi. Bu çok masum bir hareket değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…