İkinci yavrumu istiyorum eşim istemiyooorrr:(

Bana biraz erken geldi ama yaşlarınız kaç o da önemli

Şimdi gebelikle birlikte kızınız 3yaşlarında doğum yaparsınız bence ideal birinci çocuk okula başlamadan ikinciyi de doğurup büyütmek en iyisi yoksa okul felan derken ikinci zor oluyor bende kızım yaşlarındayken 2.istemiştim eşimin hayırlarıyla şimdi kızım 5yasinda ben 32. Ve adam hala yok diyor delirtiyor beni neyse vazgeçtim zaten kendi bilir hayırlısı :-(

Şimdi gebelikle birlikte kızınız 3yaşlarında doğum yaparsınız bence ideal birinci çocuk okula başlamadan ikinciyi de doğurup büyütmek en iyisi yoksa okul felan derken ikinci zor oluyor bende kızım yaşlarındayken 2.istemiştim eşimin hayırlarıyla şimdi kızım 5yasinda ben 32. Ve adam hala yok diyor delirtiyor beni neyse vazgeçtim zaten kendi bilir hayırlısı :-(
Neden istemio peki bnmkinin sebepleri var ama bna göre geçerli dgl

Bu kararı tek başına veremezsin istemiyorsa istemiyordur ;) belki erken diye düşünüyor çok üstüne düşme :KK51: yap diyenlere bakma kocan nediyor ona bak

Mesela 1 sene fln bklylm dio büyüsün seni iyi anlar yorulursun dio zaten 3 yaşına gelicek o zmn elimiz bollassin ev alalım dio bnde çocuğun ne masrafi.olck emerek bi de bez i dedim bide bnm sağlık sorunlarimi dert edio
Peki sence butun bunlar gecersiz sebepler mi? Gayette mantikli bence bu adam. Bir sene bekleyince nolacak ki? Bekleyin,oyle yapin. Adami skbogaz etme bence iki taraf da gonluyle istemedikce olmaz bu is

Mesela 1 sene fln bklylm dio büyüsün seni iyi anlar yorulursun dio zaten 3 yaşına gelicek o zmn elimiz bollassin ev alalım dio bnde çocuğun ne masrafi.olck emerek bi de bez i dedim bide bnm sağlık sorunlarimi dert edio
Burdan bakınca doğru diyor gibi

Sağlık sorunun varmış maddi durum da sıkışıkmış biraz daha büyüsün demiş

Back
X