- 22 Temmuz 2015
- 1.323
- 573
- 73
- 38
- Konu Sahibi Eslemimbebem
2 yaşında bi kızım var ikinci bi bebek istiyorum eşim i ikna edemiyorum sizce erkenmi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
30 yaşındayım cnmBana biraz erken geldi ama yaşlarınız kaç o da önemli
Kac olmalı snceBence erken.
BN ikisini bir büyütmek istiyorum bcmÇocuk konusunda eşi ikna etme olayını anlamıyorum. Çocuk iki kişi de kendiliğinden isterse yapılır , bi tarafın hatrına yapılmaz . İkna ve ısrar sonucu olunca da adamlar bunalıyor . Doğru zamanı bekleyin ve 2 yaşındaki çocuğunuza odaklanın bence
Ederim cnm niye etmim ama spiral vr klamiomBaş edebilirim diyorsan yap 2.yi. arkadaş gibi olurlar kardeş kardeş ne güzel
Senin yaş kaç cnmBenimkide üçüncuyu istemiyor. Kandiramadim adami bi turlu off.
Neden istemio peki bnmkinin sebepleri var ama bna göre geçerli dglŞimdi gebelikle birlikte kızınız 3yaşlarında doğum yaparsınız bence ideal birinci çocuk okula başlamadan ikinciyi de doğurup büyütmek en iyisi yoksa okul felan derken ikinci zor oluyor bende kızım yaşlarındayken 2.istemiştim eşimin hayırlarıyla şimdi kızım 5yasinda ben 32. Ve adam hala yok diyor delirtiyor beni neyse vazgeçtim zaten kendi bilir hayırlısı :-(
Mesela ne sebepler var?Neden istemio peki bnmkinin sebepleri var ama bna göre geçerli dgl
Mesela 1 sene fln bklylm dio büyüsün seni iyi anlar yorulursun dio zaten 3 yaşına gelicek o zmn elimiz bollassin ev alalım dio bnde çocuğun ne masrafi.olck emerek bi de bez i dedim bide bnm sağlık sorunlarimi dert edioMesela ne sebepler var?
Öyle de cnm bn araları olsun istemiyorumBu kararı tek başına veremezsin istemiyorsa istemiyordurbelki erken diye düşünüyor çok üstüne düşme
yap diyenlere bakma kocan nediyor ona bak
Peki sence butun bunlar gecersiz sebepler mi? Gayette mantikli bence bu adam. Bir sene bekleyince nolacak ki? Bekleyin,oyle yapin. Adami skbogaz etme bence iki taraf da gonluyle istemedikce olmaz bu isMesela 1 sene fln bklylm dio büyüsün seni iyi anlar yorulursun dio zaten 3 yaşına gelicek o zmn elimiz bollassin ev alalım dio bnde çocuğun ne masrafi.olck emerek bi de bez i dedim bide bnm sağlık sorunlarimi dert edio
Burdan bakınca doğru diyor gibiMesela 1 sene fln bklylm dio büyüsün seni iyi anlar yorulursun dio zaten 3 yaşına gelicek o zmn elimiz bollassin ev alalım dio bnde çocuğun ne masrafi.olck emerek bi de bez i dedim bide bnm sağlık sorunlarimi dert edio
Ameliyat olma durumum vr olursam en az 2 sene çocuk ypamicmPeki sence butun bunlar gecersiz sebepler mi? Gayette mantikli bence bu adam. Bir sene bekleyince nolacak ki? Bekleyin,oyle yapin. Adami skbogaz etme bence iki taraf da gonluyle istemedikce olmaz bu is