- Konu Sahibi Eslemimbebem
Valla bencede tam zamani benim oglumda 2.5 kardesi olana kadar 3 olucak esim cok istedi benim simdi dusunuyorumda en iyisini yapmisiz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sadece ikinci çocuk sorumlulugundan kaçıyor tek başımıza nasıl bakarız,bunu büyütene kadar neler çektik,birbirimizden ayrı kaldık...bla bla çocuğumun tek kalmasını hiç istemiyorum kardeş çok değerli birşey ama kocaya anlatamadım.ailesiyle sorunları var pek gorusmuyorlar herhalde bundan değerleri farklı kardeş açısından olan benle çocuğuma oldu Allah ol desin olur o istediği kadar yok desin ;-) eşiniz 1yıl sonra demiş ne onun gönlü kalsın ne sizin bence budurumda bekleyebilirsiniz sonra en ufak ofunuzda ben demiştim sen acele ettin der yardimcida olmazNeden istemio peki bnmkinin sebepleri var ama bna göre geçerli dgl
Anlıyorum cnm bu istek gitmio bi türlü belki ikna ederim umudu iste
Sağol cnm esimi nasıl ikna edebilirim yaValla bencede tam zamani benim oglumda 2.5 kardesi olana kadar 3 olucak esim cok istedi benim simdi dusunuyorumda en iyisini yapmisiz
Güzel düşünce cnmmama yıpranıyorsun
ne olur bir sene sonra olsa
sen de onları yaz
içinden geçeni dök
hem ferahlarsın hem de belki de seninkiler de makuldür
eşine de böyle dersin diye açıklarız
bir sene sonra olsa ne kaybedilir hayatınızda, neden şimdi istiyorsun
düşün ve yaz
bizimle paylaşmazsan bile eşinle paylaş
zira o bir sene ertelemeye gerekçe söylüyor sen de ertelememeye gerekçe söylemelisin
Esini anlıyorum da buyuyunce o da rahat etck neden kacioki cnm o sorumluktnSadece ikinci çocuk sorumlulugundan kaçıyor tek başımıza nasıl bakarız,bunu büyütene kadar neler çektik,birbirimizden ayrı kaldık...bla bla çocuğumun tek kalmasını hiç istemiyorum kardeş çok değerli birşey ama kocaya anlatamadım.ailesiyle sorunları var pek gorusmuyorlar herhalde bundan değerleri farklı kardeş açısından olan benle çocuğuma oldu Allah ol desin olur o istediği kadar yok desin ;-) eşiniz 1yıl sonra demiş ne onun gönlü kalsın ne sizin bence budurumda bekleyebilirsiniz sonra en ufak ofunuzda ben demiştim sen acele ettin der yardimcida olmaz
Spiralli kondomlu geri çekilmeli hatta ameliyat ile bağlayanların çocuklarının doğumuna bizzat gidenlerdenimÖyle tbi cnm da spiral i cikartmazsam zaten olmz dmi
Keşke bnada olsaSpiralli kondomlu geri çekilmeli hatta ameliyat ile bağlayanların çocuklarının doğumuna bizzat gidenlerdenim![]()
Vallahi ben anlamıyorum kocamı.rahatına düşkün keyfi bozulacak beyfendinin.ben annemi 2,5yıl önce kaybettim kızımda hep annem elimiz kolumuz olmuştu özellikle 40çıkarırken.kaynana var ama yok sen anla artık işte eşimde kimsesiz yok diye neyapariz felan diyo halbuki artık tecrubeliyiz o zamanki cahillik yok üstümüzde bakarım ama cesaretlenmiyor bi türlü off çok doluyum uzun uzun yazıyor o yüzden pufff:$Esini anlıyorum da buyuyunce o da rahat etck neden kacioki cnm o sorumluktn
Benim iki kardesimde (biri kız,biri erkek)geri çekme yöntemiyle çocukları oldu istemiyorlardı,diyorum ya ikinciyi ben istiyorum aynı yöntemle korunuyoruz vay arkadaş bende olmuyorSpiralli kondomlu geri çekilmeli hatta ameliyat ile bağlayanların çocuklarının doğumuna bizzat gidenlerdenim![]()
Sans işi cnm bndede spiral le olsa göbek atcmBenim iki kardesimde (biri kız,biri erkek)geri çekme yöntemiyle çocukları oldu istemiyorlardı,diyorum ya ikinciyi ben istiyorum aynı yöntemle korunuyoruz vay arkadaş bende olmuyor![]()
Yaz cnm dertlesiyoruz şurda nolck.kaynanan çocuklara nasıl bnmki çok iyi severim onuVallahi ben anlamıyorum kocamı.rahatına düşkün keyfi bozulacak beyfendinin.ben annemi 2,5yıl önce kaybettim kızımda hep annem elimiz kolumuz olmuştu özellikle 40çıkarırken.kaynana var ama yok sen anla artık işte eşimde kimsesiz yok diye neyapariz felan diyo halbuki artık tecrubeliyiz o zamanki cahillik yok üstümüzde bakarım ama cesaretlenmiyor bi türlü off çok doluyum uzun uzun yazıyor o yüzden pufff:$
Inşaallah rabbimin hediyesi olurda kazayla gebe kalırız :-! Kocalarimizda oturup tırnaklarını yerler bence maddi sıkıntı yoksa bir kadın anne olmak istedimi hiç bir erkegin hakkı yok onu elinden almaya bu içgüdü yaratılışımızda var haksizmiyimSans işi cnm bndede spiral le olsa göbek atcm![]()
Malesef kv den yana pek yüzüm gulmedi pek gorusmeyiz eşimde görüşmüyor çok nadir giderizYaz cnm dertlesiyoruz şurda nolck.kaynanan çocuklara nasıl bnmki çok iyi severim onu
Yuh,düzgün yorum yapalım lutfenSiz de ceza olarak baskasindan yapin bebeginizi! Hatta Danimarka spermi getirtin, tas gibi sarisin bebekleriniz olsun.
Cok iyi niyetle yaptim bu yorumu. Cok ciddiyim.Yuh,düzgün yorum yapalım lutfen
Haklısın spiral le hamile klsam eşim bişe diyemez nerde o gunleeerrrInşaallah rabbimin hediyesi olurda kazayla gebe kalırız :-! Kocalarimizda oturup tırnaklarını yerler bence maddi sıkıntı yoksa bir kadın anne olmak istedimi hiç bir erkegin hakkı yok onu elinden almaya bu içgüdü yaratılışımızda var haksizmiyim
Ne diyosun sen yaSiz de ceza olarak baskasindan yapin bebeginizi! Hatta Danimarka spermi getirtin, tas gibi sarisin bebekleriniz olsun.