- 22 Temmuz 2015
- 1.323
- 573
- 73
- 38
- Konu Sahibi Eslemimbebem
Neresi erken ya gezip tozmak mi istio acepYas 24 eşim 26 2 yıllk evliyim erken dio
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neresi erken ya gezip tozmak mi istio acepYas 24 eşim 26 2 yıllk evliyim erken dio
5 yıldır gezdik tozduk biraz rahatına düşkündür bide maddi açıdan yetememek korkusu işteNeresi erken ya gezip tozmak mi istio acep
Allah onun rizkini verir cnm5 yıldır gezdik tozduk biraz rahatına düşkündür bide maddi açıdan yetememek korkusu işte
Bu lafada inanmıor çok sölüyorum ama sıkıntı çekeriz ne gerek var diyor hep bi sorumluluk diyor bilmiyorum napcaz böleAllah onun rizkini verir cnm
Ee ne zaman a kadar böyle sürecek onun olgunlasmasini mi beklicen bk resimdeki e bnm kizimBu lafada inanmıor çok sölüyorum ama sıkıntı çekeriz ne gerek var diyor hep bi sorumluluk diyor bilmiyorum napcaz böle
Maşallah pek tatlı Allah bağışlasın..Ee ne zaman a kadar böyle sürecek onun olgunlasmasini mi beklicen bk resimdeki e bnm kizim
Ne demem gerekirdi ki eşim istemediği için bn istiyorum dedim.o istemeden zaten olmazki2. Yavrumu istiyorum nedir allah askına sanki tamamen sana ait olacak. Yanlış düşünceler ifadene yansımış. Bence kocan istemeden yapma hersey ters gidebilir. Sonra ben istememiştim diye tutturur..
Sağol cnm cumlemizin kini.ewet zorla değil de bnce yanlış dusunuyo kendi bilirMaşallah pek tatlı Allah bağışlasın..
Bilmiyorm ne kadar devam eder bıraktım ısrar etmeyi kendisi bilir zorla olacak iş değil çünkü cnm
Bişey demen gerekmez bn örnek verdim bunun maddi manevi yönü de var herkes bilio o kısaca ornekBebegi bir bez ve emme sorumlulugu kadar gören zihniyete ne desem valla ben bilemedim.
Düşünürüm cnm çok sagolBosver Sen elestirileri, tavsiyelere önem ver. Seni cok iyi anliyorum Canim. Ama yazdiklarimi bir düsün . Hayirlisi olsun
Îşte benimki istemiyor :-( bir gün ikna olur diye bekliyorum yada kaza olur belki nasip herşeyCok üzüldüm cnm mekanı cennet olsun yavrunun.ee şimdi yapsanız ya
Uslup lutfen.Ne diyosun sen ya
2 yaşında bi kızım var ikinci bi bebek istiyorum eşim i ikna edemiyorum sizce erkenmi