İkinci yavrumu istiyorum eşim istemiyooorrr:(

2. Yavrumu istiyorum nedir allah askına sanki tamamen sana ait olacak. Yanlış düşünceler ifadene yansımış. Bence kocan istemeden yapma hersey ters gidebilir. Sonra ben istememiştim diye tutturur..

• Beğen
Reactions: anu
Bosver Sen elestirileri, tavsiyelere önem ver. Seni cok iyi anliyorum Canim. Ama yazdiklarimi bir düsün . Hayirlisi olsun

3yaş benmerkezciliğin kritik dönemi... Erken buyüzden bırakın bebekliğini yaşasın ideal olan uzmanlara göre 4yaş... Bende tecrübe ettim iki kızımın arası 4yaş hiç skntı yaşamadım...

Bencede hemen yap esini ikna et.benim 6 yıl sonra kizim geldi olmadi malesef tedavi ler falan şimdi 35 oldum hemen ekim de korunmayı birakicsm bir kizim var inşallah bir kizim daha olur esim de çok istiyor.28 de evlendim bir yıl sonra çok istedik çocuk olmayınca olmuyor.yoksa şimdiye ikinciyi de yapmış olacaktim ama nasip kusmet çocuk kesinlikle Allahın vakti saatinde verdiği en güzel hediye...
35 e bırakma ama daha 30 sun bir sene daha bekle hem esinde ikna olur.kızın biraz daha büyümüş olur...

2 yaşında bi kızım var ikinci bi bebek istiyorum eşim i ikna edemiyorum sizce erkenmi

Çok şanslısınız. Burada hep dertlere yorum yazarım, çare bulmaya çalışırım. Kendi dertlerimi neredeyse hiç yazmadım. Sadece, 30 yaşında olmayı, 2 yaşında bir çocuğum olmasını, 2. çocuk için eşimi ikna etmeye çalışacak kadar iyi bir evliliğim olmasını, eşim bir yıl sonra dedi ama ben şimdi istiyorum diye dert etmeyi gerçekten çok isterdim.

Sakın yanlış anlamayın. Derdinizi küçümsemiyorum. Herkesin derdi kendine büyük. O durumda ben de dert ederdim muhtemelen. Sadece bazı konularda ne kadar şanslı olduğunuzu hatırlatıp mutlu olmanızı istedim. Her şey gönlünüze göre olsun, hep çok mutlu olun inşallah.

Back
X