• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İkisinin arasında kaldım yardım edin kızlar sipariş vermem lazım (Resimli)

Evsarona

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2012
363
4
0
İstanbul
Kızlar ikisinden birini almayı düşünüyorum rengine karar veremedim gitti.
Esmerim ben böyle biraz koyuca esmerlerden.
Model turkuazla çok güzel olmuş gibi ama pudrayı daha çok seviyorum renk olarak.
birde fazla dikkat çekmeyecek olmasıda önemli turkuaz çok mu göz alıcı renk olarak ?
Son olarakta gündelik hayattada kullanmak istiyorum öyüzden pudra olsun diyorum ama
turkuaz ayrı bir güzel olmuş sanki bu modele ne dersiniz ?
$1016104_498146553589893_1101770688_n.webp$pinar_aksam_yarasakol_elbise_2282_01_01-391x600.webp

Kızlar ikisinden birini almayı düşünüyorum rengine karar veremedim gitti.
Esmerim ben böyle biraz koyuca esmerlerden.
Model turkuazla çok güzel olmuş gibi ama pudrayı daha çok seviyorum renk olarak.
birde fazla dikkat çekmeyecek olmasıda önemli turkuaz çok mu göz alıcı renk olarak ?
Son olarakta gündelik hayattada kullanmak istiyorum öyüzden pudra olsun diyorum ama
turkuaz ayrı bir güzel olmuş sanki bu modele ne dersiniz ?
Eki Görüntüle 742636 Eki Görüntüle 742637

canım 2. çok güzelmiş bana daha canlı geldi. canlı renkleri severim ben :16:

esmersen pudra rengi kumral yada sarışınsan diğerini seçmelisin ikiside çok güzel

imkanın varsa 2sinide al turkuazı günlük kullan diğerini eklemeler yaparak şık bir davet, düğün vb şeklinde kullanırsın aklın kalmamış olur :)

imkanın varsa 2sinide al turkuazı günlük kullan diğerini eklemeler yaparak şık bir davet, düğün vb şeklinde kullanırsın aklın kalmamış olur :)

sence turkuaz daha mı gündelik giyime uygun canım ?
ovv ikiisini almak hem çok güzel olurdu hemde çok zorlar aldığımıda taksitli alıcam zaten:)))
Bunun fiyatı 280
dümdüz elbise gerek yok okadara diktireyim diye terziye fiyat sordum
oda el emeği 250 olur kumaşıda sen alırsın dedi :D

canım hiç düşünme pudra rengi al
hem kendin diyorsun pudrayı severim diye
model öyle turkuaz da çıkmış falan da değil bence
hadi diyelim model turkuaz da çıkmış
sen yine kendi ağzınla 3 tane daha madde söylemişsin
1 ben esmerim pudra gider bana
2 pudra rengini seviyorum
3 pudra rengi günlük kullanım için daha iyi
gibi şeyler demişsin turkuaz içinse sadece model daha belirgin çıkmış demişsin
3e 1 yani
herkes kendi sevdiği rengi söyler önemli olan senin nasıl düşündüğün
sana analizini bile yaptım hadi hayırlı olsun :D

Pudra renkte,turkuaz renkte çok güzel ama ikisinden birisini alacaksan turkuaz olanı al derim şal olarak belindeki renkten alma istersen altın sarısı degil mi o renk mankenin başındaki şaldan al.:51:

Son düzenleme:
canım hiç düşünme pudra rengi al
hem kendin diyorsun pudrayı severim diye
model öyle turkuaz da çıkmış falan da değil bence
hadi diyelim model turkuaz da çıkmış
sen yine kendi ağzınla 3 tane daha madde söylemişsin
1 ben esmerim pudra gider bana
2 pudra rengini seviyorum
3 pudra rengi günlük kullanım için daha iyi
gibi şeyler demişsin turkuaz içinse sadece model daha belirgin çıkmış demişsin
3e 1 yani
herkes kendi sevdiği rengi söyler önemli olan senin nasıl düşündüğün
sana analizini bile yaptım hadi hayırlı olsun :D

ahaha canım sen ne güzel yorum yapmışsın öyle eline sağlık her topiğimde beklerim artık ona göre :P :D evet mantıklı söylediklerin ..
turkuazı alma sebebim sadece modelin sanki onda daha güzel durmuş olması olurdu biraz koyuca bir esmerliğim var elbet zenci değilimde bronz yanık bir ten diyelim :D turkuazla çok siyah beyaz zıtlığında olurmuyum diye korkuyorum :D

Pudra renkte,turkuaz renkte çok güzel ama ikisinden birisini alacaksan turkuaz olanı al derim şal olarak belindeki renkten alma istersen altın sarısı degil mi o renk mankenin başındaki şaldan al.:51:

eevet canım altın sarısı kemerler farklı renkmi bilmiyorum sanki pudrada altın sarısı turkuazda daha açık daha hoş bir sarı var o tonlarda şal alırım diyordum ama dediğinde mantıklı alakasız bir renkte şalda güzel durabiliyor
benim kafa sabit biraz galiba :D o renkte kemer aynı renk şal çanta ayakkabı öyle düşünmüştüm

ikiside çok güzel çanım renk olarak pudrayı sevdiğini söylemişsin eminim pudra rengi birşeylerin vardır bende maviyi çok severim ama ne kadar pudra rengi bişeylerin varsada hangisi içine siniyosa onu al pudra yazıyodum vaz geçtim bi daha baktım resimlere maviyi al çok canlı ve tam bir yaz rengi

Son düzenleme:
ikiside çok güzel çanım renk olarak pudrayı sevdiğini söylemişsin eminim pudra rengi birşeylerin vardır bende maviyi çok severim ama ne kadar pudra rengi bişeylerin varsada hangisi içine siniyosa onu al ben pudra rengi olanı al derim hem daha yumşak duruyo ve gözü yorumuyo tatlı sıcak bi havası var.

sağol canımmm . Evet genelde pudra pembe tonlarını çok severim .
Turkuaz aldığım hiçbirşey yok bu ilk olucak alırsam

bence pudra rengı hoş..diğeri yeşil ördek misali çok turkuaz ya.....:44::44::44:

benım en sevdıgım renk turkuazdır ama bunda pudrayı begendım nıyeyse.....dışarda gunluk gıyınmek ıcın daha uygun geldi bana....

esmersen zaten kesınlıkle pudra.....

hmmm pudra baskın gibi kızlar :) Peki sizce diktirmek mi satın almak mı daha iyi ? Kumaşı krepmiş netten baktım metresi onbeş tl .
Hazırı 280 tl .

Son düzenleme:
Back
X