ikiyüzlülük veya ...

ben pek iplemedim açıkçası cinsiyetini, ama şikayet ederken "bu kadın/erkek" diye diye şikayet ettim okuyorsa sevindiriyim biraz, bence 19-21 yaşları arasında bakir bir çocuk :)
ergeyim benim, aygırımmm, harika bir konuşmaydı, keşke kocişim de senin gibi olsa ((((((((((((((((((((((((((((((((((

Özel mesaj kutunuza bakın,sanırım sonsuza kadar uzaklaştırılmıştır ben öyle tahmin ediyorum

Teşekkür ederim :) gerçekten beyinlerini yediklerini düşünüyorum. Ellerine ne geçiyor böyle yapınca anlamadım. Erkeklerin de ciğerini biliyor gibi yorumlar yapmış, bariz belli etmiş kendini.

'Şekerim , erkek sarılıp uyumak istiyorsa tekmeyi bas '. yazmış , dürüst çocukmuş .Okudukça güldüm

Son düzenleme:
Özel mesaj kutunuza bakın,sanırım sonsuza kadar uzaklaştırılmıştır ben öyle tahmin ediyorum

İyi ki açtın konuyu, dikkatli oluruz bu kişiye karşı...

o yine geri gelecek ama çok yalnız çünkü. zaten milena da taktik veriyor, troll'lük koçluğu yapıyor

ya iki meme görecem diye çektiği eziyete bak ya bi eşarp bağlayıp aramızda oturmadığı kaldı tuh olmamış patteessss

ya evet anlamıyorum, amatör prno da var yani, böylesi memeye en yakın olduğu durum herhalde. prnolar genelde yabancı oluyor, Türk kızına çamur atarlar, sonra sıradan Türk kızı memesi görmek için kocişim, cicişim diye helak olurlar
gadınlar forumunda meme gördüm laaaaaan!

hahhahaa

Buldum, baştan okuyorum 4 sayfadayım. Konu da fake sanırım, hangi kız gidip evli ne olduğu belirsiz birisiyle puba gider ki, canını yolda mı bulmuş =)

konu fake olmayabilir, evli leş adamlarla takılan bir sürü tip var. okudukça gerçek olduğunu düşündüm ben, gerçek değilse de kızın rahatsız olması falan çok güzel düşünülmüş. zekice bir troll'lük örneği :)
babasının ilgisini çekmeye çalışan ergen bir kız gibi.

ekleme: gerçi tacizci adamın arabasına binmeleri ve sonra polisin falan olaya karışmaması fake gibi.

Son düzenleme:
Hay Allah ım ya , cidden sorunlu bir tipmiş .

Bacak elleme olayından sonra adamın onu tenhaya çektiğini söylüyor ama başka bir yerde de insanlara ve kalabalığa rezil ettiğini bağırdığını söylüyor, tutarsızlıklar var. Ben de aileden uzakta okudum, rahat kız çok gördüm, kimse dikkat çekeceğim diye tecavüz ettirmeye çalışmaz kendine, bacak elleyen adaın ne yapacağı belli, sen arabasına biniyorsun. İstiyormuş demek ki. Başka bir açıklaması olamaz bence.

Yahu kimi Türk erkeklerinin sorunu bu işte:Kızları,dedikodu yapmalarını,kısır günlerini,kadın muhabbetlerini Kezban diyerek aşağılıyorlar ancak kendileri bulundukları seviyenin farkında değiller.O kızlar beraberken ağda geyiği yapıyor da sanki kendileri edebiyat kuramları üstüne felsefi bir sohbet yürütüyorlar.Kendileri de karı kız muhabbeti,futbol muhabbeti...Yani Issız Adam filmini seviyor diye kadınlarla dalga geçen adamlar bayıla bayıla Recep İvedik izliyor.Bir de meme fotoğrafı görmek için kk'ya üye olan arkadaş kendini entel sanıyor.Valla söz konusu arkadaş inşallah bunları okuyorsundur,sen kendine aynayı tutamıyorsan biz tutarız seve seve.

Son düzenleme:

rahatlıktan değil psikolojisi çok bozuk olduğundan. babasının ilgisini çekmeye çalışıyor bilinçsiz olarak. tacize uğramış, o zaman bile ilgilenmemiş babası, gerçekten de hiç ilgilenmiyormuş babası yani. intikam almış aklınca, ama umursanmamış; o yüzden çok hırçın. ben de bu tespiti yaptığımda çok sinirlenmişti, demek ki doğru söylemişim :) bütün olay babada, başlıkta bile babası var.

erkekler kadınlardan daha çok dedikodu yapıyor zaten helede kahvehanelerde

Yazık, üzüldüm öyleyse. Baba ilgisini çekecek diye daha neler yapacak kim bilir.

ben de Recep İvedik izledim ve Issız Adam'la dalga geçtim. yoksa ben erkek miyim ya :26: Mune gelip banlıycak beni bu cümle üzerine

evet evet alakasız yerlerde salak salak anekdotlar paylaştı aklınca kültürünü gösterdi :) tam bir ekşici.
ayy pardon kültürlü erkeyimmm kıpss, zirveye gidelim mi beraber

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…