ikiyüzlülük veya ...

Ben recep ivedik de sevmiyom ıssız adam da,ben neyim acaba

Ben recep ivedik de sevmiyom ıssız adam da,ben neyim acaba

ay ben ergenlik dönemimdeki erkek arkadaşlarımla izleyip gülerdim ya çok utanıyorum ama onların gülmesine gülerdim

ayrıca Recep İvedik'i sevmesi ekşicilere karşı olduğunu gösterir, ki ben tanıştığım her erkeğe önce "ekşici misin" diye sorarım

ben kocama sorsam ekşicimisin diye o ney ya ekşi sevmem der valla anlamaz bile ha :)))

recebime laf söyletmem

oh işte en temiz erkek :) hiç de tanışmasın "ekşi"yle.

söylemedim kiii, şimdi izlesem kesin gülerim de artislik yapıyorum. e büyüdüm artık

büyüdüm derken benden büyük değilsindir heralde her filmini izleriz biz ailecek

harbi özelden ne yazıştınız bakem

ben ekşi'de yazıyorum ama ekşici sevmiyorum ekşici farklı bir şey; sivilceli, entel geçinen, bakir, 18-25 yaş arası erkeklere denir :)

zaten kocam otomatik olarak bu olaydan eleniyor yaşdan kaybediyor sivilceden entlikden ekşiyle tanışamaz zaten face ben sokuyorum acaip teknoloji özürlüdür şifrelerini bana sorar :)))) bana bile sürekli gelip orda hep erkek var ha diyip duruyo :)))

ben ekşi'de yazıyorum ama ekşici sevmiyorum ekşici farklı bir şey; sivilceli, entel geçinen, bakir, 18-25 yaş arası erkeklere denir :)
O inci'ci tip değil miydi? =) Bir ara çok lafı geçti, açtım okudum birkaç başlık, sarmadı, cinselliğin ne olduğunu yeni öğrenen çocukların muhabbetine benziyor.
Ekşide faydalı pek çok şey var inciye kıyasla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…