- 25 Nisan 2014
- 4.057
- 7.504
- 168
erkekler kadınlardan daha çok dedikodu yapıyor zatenhelede kahvehanelerde
Ahah, katılıyorum =)erkekler kadınlardan daha çok dedikodu yapıyor zatenhelede kahvehanelerde
ben de Recep İvedik izledim ve Issız Adam'la dalga geçtim. yoksa ben erkek miyim ya :26: Mune gelip banlıycak beni bu cümle üzerine
evet evet alakasız yerlerde salak salak anekdotlar paylaştı aklınca kültürünü gösterdi :) tam bir ekşici.
ayy pardon kültürlü erkeyimmm kıpss, zirveye gidelim mi beraber
Ya ben anlamadım o profil sahibi erkek miymiş?
O eski üye değil miydi?
Kafamda deli sorular
Ben recep ivedik de sevmiyom ıssız adam da,ben neyim acaba
Ben recep ivedik de sevmiyom ıssız adam da,ben neyim acaba
recep hastasıyım ıssız adamda fena değildi benim kategorim yok heralde
ay ben ergenlik dönemimdeki erkek arkadaşlarımla izleyip gülerdim ya çok utanıyorumama onların gülmesine gülerdim
ayrıca Recep İvedik'i sevmesi ekşicilere karşı olduğunu gösterir, ki ben tanıştığım her erkeğe önce "ekşici misin" diye sorarım
ay ben ergenlik dönemimdeki erkek arkadaşlarımla izleyip gülerdim ya çok utanıyorumama onların gülmesine gülerdim
ayrıca Recep İvedik'i sevmesi ekşicilere karşı olduğunu gösterir, ki ben tanıştığım her erkeğe önce "ekşici misin" diye sorarım
recep hastasıyım ıssız adamda fena değildi benim kategorim yok heralde
ben kocama sorsam ekşicimisin diye o ney ya ekşi sevmem der valla anlamaz bile ha :)))
recebime laf söyletmem
bu saçma kafaya göre milena cinsiyetsiz, ben erkek, sen de hermafrodit
Ben de ekşiyi okuyorum, Issız Adam'ı da hiç sevmiyorum. Erkek miyim neyim =)
oh işte en temiz erkek :) hiç de tanışmasın "ekşi"yle.
söylemedim kiii, şimdi izlesem kesin gülerim de artislik yapıyorum. e büyüdüm artık
Yahu bu arada seninle ne konuştu o,ne yazdı?Buraya yazabiliyor muyuz?Site kurallarına aykırı mıdır?
ben ekşi'de yazıyorum ama ekşici sevmiyorumekşici farklı bir şey; sivilceli, entel geçinen, bakir, 18-25 yaş arası erkeklere denir :)
O inci'ci tip değil miydi? =) Bir ara çok lafı geçti, açtım okudum birkaç başlık, sarmadı, cinselliğin ne olduğunu yeni öğrenen çocukların muhabbetine benziyor.ben ekşi'de yazıyorum ama ekşici sevmiyorumekşici farklı bir şey; sivilceli, entel geçinen, bakir, 18-25 yaş arası erkeklere denir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?