İkiyüzlülük

Atlantistebiranka

Thank you mario but princess is in another castle.
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2019
2.724
9.219
158
Merhaba arkadaşlar, önceki konularımdan anlaşılacağı üzere çok pişman olduğum bir evlilik yaptım. Tabi yeni uyanıyorum, Allahtan çocuk yapmadım. Yeniden üniversiteye başladım, şimdi soruma gelecek olursam, ben boşanacağım o kesin. Tek sıkıntım idare etmem gereken 1.5 sene var. Bu süre içinde, asla sevmediğim o adam ve ailesi bana bulaşmasın diye nasıl davranmalıyım. Sevmiş gibi yapıp gülmeli miyim?
Bu çok kötü bir davranış biliyorum ama inanın beni bu raddeye getiren onlar, hangi kadın mutlu yuvasını dağıtır? Lütfen bunu gözönünde bulundurup bana yol gösterin, illa benim durumuma düşmüş olan vardır.

ne gibi sebeplerden eşini sevmiyorsun? mutsuz oldugun bır yerde sırf kendi özel durumun içinmi üniversiteye basladın anlamadık bıraz açarmısını yardımcı olamya calısalım

okulunu bitirmeden ailenin yanına neden geçmiyorsun canım seni sevmedıgın bırıyle ki yuzluluk yaparak evlı kalmaya calısmak bana hıc ama hıc dgru gelmedı ustelık kendını cok yıpratarak bazı seylere katanacakmışssın yazık boye dusunme bence

ne gibi sebeplerden eşini sevmiyorsun? mutsuz oldugun bır yerde sırf kendi özel durumun içinmi üniversiteye basladın anlamadık bıraz açarmısını yardımcı olamya calısalım
En ufak tartışmamızda annesigili doldurup üstüme getirdi, onlar asla arayı bulmaya çalışmadı gece 3lere kadar ağlattılar. O kadar saçma sapan sebepler ki, mesela oğlu bana çay dolduramazmış gibi. Aileme Bana hakaretler, tüm bunları yaptıran eşim demeye dilimin varmadığı kişi. Kavga sebebi de Hergün annesine gitmek istememem. Bana aldıkları çöpü bile başıma kalkarlar, kabul etmem almak istemem kaç kere karşı çıktım bu sefer de ne almıyorsun büyü mü yaptık sana diye kavga çıkarıyorlar. Anlayacağın tutulacak tarafları yok.

İnan çok karışığım ne yapacağımı bilmiyorum. Tek kesin olan bu evlilik sürmeyecek.

Anladığım kadarı ile okulunuz ve aileniz farklı şehirlerde bu yüzden hemen boşanıp okulunuza ailenizin yanında devam edemiyorsunuz? Öyleyse 1.5 sene bekleyin tabii ki. Zaten çokta uzun bir süre sayılmaz fakat bu sürede iki yüzlülük demeyelim de rol yapmak diyelim mutluymuş rolü yapmak zorunda değilsiniz. Ki boşanacaksınız o kesin o zaman bu zaman zarfında ne ailesine gülmek zorundasınız ne de eşinizle mutluymuş gibi insanlara numara yapmak zorundasınız normal mesafeli ve duvarlarınız örülü bir şekilde hayatınıza devam edebilir çok katı ve sert olmadan kendinize de saygısızlık edilmesine izin vermeden ve sevmediğiniz eşiniz ve ailesi ile yüz göz olmadan bu süreyi doldurabilir o sırada okulunuzu bitirebilir ve sonrada boşanıp bu aile ve eşten kurtulabilirsiniz.

hiç hoş şeyler değil anlattıklarınız,bence en akıllıcası aileniz ile bu konuyu görüşüp boşanmak istediğinizi söyledin onlar size en dogru yolu zaten soyler okulunuzdan asla ama asla vazgecmeyın..o okulu bıtırıp adam gbı bıleziği kolunuza takın. kendi geçiminizi sağlayın kimseye byun eğmeyin kendinize ve ailenize laf soyletmeyın hakaret ettirmeyin

Evet, farklı şehirlerde. Keşke aynı olsaydı 5dk beklemezdim.

Konuştum, ailem bu bölümü ne kadar çok istediğimi bildiği için 1,5 sene dayan dediler. Ben bu tip insanlarla ömür geçirmem.her kelimenin altında art niyet arıyorlar. Artık acaba yanlış anlarlar mı diye konuşmaya çekinir oldum. Psikolojik şiddetin en üst boyutunu yaşattıyorlar, yaşattılar.
Zaten ben hakaret ettirmediğimden kuyruklarına basılmış gibiler. Nefret ediyorum hepsinden.

Bu kadar nefret ederken aynı evde nasıl 1,5 sene yaşayacaksınız? Allah yardımcınız olsun gerçekten iki ucu şeyli değnek.

eşiniz size hiç arka çıkmıyor mu?hiç sizi koruyup kollamıyor mu? zaten size laf söyletiyor ise ailesi böyle çirkin iftiralar atarken sizin yanınızda durmuyor ise o eşten Vazgecin!cok net o sızın esınız degıl aılesıne asık onlarla yasamaya devam etsın bence

Bu kadar nefret ederken aynı evde nasıl 1,5 sene yaşayacaksınız? Allah yardımcınız olsun gerçekten iki ucu şeyli değnek.
Halbuki nasıl başladığımızı görseniz, bakan bir daha bakardı. Ne zaman bu adamın beni asla korumadığı aksine her fırsatta ailesine beni çekiştirdiğini öğrendiğim gün nasıl hissettiğimi anlatamam. Ben bu evlilik bitiyor diye üzülmüyorum ki, salaklığıma fedakarlığı sadakatime üzülüyorum.

Arkamda dursa ailesi bana bunları söyleme cesareti bulamaz, destek değil daha çok gider herşeyimi anlatır. Hata yapsam bilirler. İnsan eşim dediğine destek olmaz mı? Vazgeçtim işte o yüzden. Baktım annesinin göğsünden ayrılmıyor ben çekildim aradan.

Üzülmeyin yaşamadan tecrübe edemiyoruz maalesef hayatı. Önünüzde mis gibi yeni bir hayat var, sizi mutsuz eden insanlarla ömür geçirme düşüncesi daha korkunç. O yüzden üzülmeyin, alın tecrübelerinizi, atın yüklerinizi ve önünüze bakın. Bazen kötü kapanan kapıların arkasından öyle güzel kapılar açılıyor ki... Umarım sizin için de öyle olur.

Çok yoruldum, umut etmekten çok yoruldum. Sadece bitsin istiyorum, sadece şu okulu bitirip kendimi işe adamak kendimi kaybetmek istiyorum. Çok yoruldum inan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…