İkiyüzlülük

Yatay gecis yapamaz misiniz?
Nefret edilen bir kocayla ayni evi, ayni yatagi paylasmak korkunc!
Sorumlu hocamla oturduk konuştuk. Geçeceğim ünide alttan çok dersin kalıyor dedi. Hani geçebilirim, notlarım yüksek ancak geçersem yarım dönem fazladan gitmem lazım bu sefer de kpssye yetişemem.
Her yolu düşündüm, çok zor verdim bu kararı ne yazık ki.

Sevmediğiniz halde nasıl yaşayacaksınız birlikte?
Her şeyi düşünün, yatakta ne yapacaksınız mesela?
Ya hamile kalırsanız?
Böyle bir hayatı seçmezdim ben olsam, ille de boşanacaksam bir an evvel yola çıkardım.

Beni yanlış anlama ancak hem üniversite hem evlilik gerçekten çok zor ki notlarım çok yüksek diyorsun.Acaba okuyacağım diye eşini ailesini ihmal mi ettin?Evliliğinizi bu raddeye getiren ne?Senin de yanlışların olabilir.Eşinin ailesi senden yakınlık bekleyebilir ki bu çok normal.

Sorumlu hocamla oturduk konuştuk. Geçeceğim ünide alttan çok dersin kalıyor dedi. Hani geçebilirim, notlarım yüksek ancak geçersem yarım dönem fazladan gitmem lazım bu sefer de kpssye yetişemem.
Her yolu düşündüm, çok zor verdim bu kararı ne yazık ki.
1 sene daha geç girin kpss ye. Zaten kpss hazırlığı 1 sene sürüyor.

Cinselliği nasıl engelleyeceksiniz 1,5 sene? Kazara hamile kalırsanız ne olacak?

Beni yanlış anlama ancak hem üniversite hem evlilik gerçekten çok zor ki notlarım çok yüksek diyorsun.Acaba okuyacağım diye eşini ailesini ihmal mi ettin?Evliliğinizi bu raddeye getiren ne?Senin de yanlışların olabilir.Eşinin ailesi senden yakınlık bekleyebilir ki bu çok normal.
Okula başlamadan önce de aynı sorunları yaşadık ben affettim.
Ben yakındım ki zaten, şakalar gülmeler kahkahalar herşeyi yapardım. Ellerimle doğum günü pastalarını yapardım. Hastalandılar baktım ancak hepsini silip attılar ne yaptın ki oldum. Mesela yemek yaptıysam neden çay yapmadın oldum. Allah razı olsun kızım eline sağlık olmadı.

Çok yoruldum, umut etmekten çok yoruldum. Sadece bitsin istiyorum, sadece şu okulu bitirip kendimi işe adamak kendimi kaybetmek istiyorum. Çok yoruldum inan.
Ailen haklı simdi ayrılıp orada bir kiraya cıkıp okula devam etmeyi bile düsünsen ne ailesi nede kendisi seni bir sekilde rahat ettirmezler okulundanda olursun gibi hissettim sık disini biraz daha kimseye rol yapmak zorundada degilsin sivrilme herseye yeter

1.5 sene çokta uzun bir zaman değil. Geleceğin var işin ucunda. Hem belki bu süreçte eşinle aran düzelir ne bileyim burdan konuşmak çok kolay ya sen karar vermelisin aynı evde yaşayabilecek misin o kadar zaman

çok mantıksız bir yaklaşım bence. bu kadar sevmiyorsanız aynı şehirde okumaya devam edip boşanmış olarak hayatınızı sürdürebilirsiniz.
ayrı bir ecde oturmak sizi maddi olarak zorlayacaksa, notlarınız yüksekmiş, eminim sizin için bir yurt imkanı olulşturulabilir. bu gibi şeyler için hocalarınız destek olabilir diye düşünüyorum.
hem eşiniz 1.5 sene aynı evde ayrı yatakları neden kabul etsin ki anladığım kadarıyla kendisinin boşanma talebi de yok.

Merhaba arkadaşlar, önceki konularımdan anlaşılacağı üzere çok pişman olduğum bir evlilik yaptım. Tabi yeni uyanıyorum, Allahtan çocuk yapmadım. Yeniden üniversiteye başladım, şimdi soruma gelecek olursam, ben boşanacağım o kesin. Tek sıkıntım idare etmem gereken 1.5 sene var. Bu süre içinde, asla sevmediğim o adam ve ailesi bana bulaşmasın diye nasıl davranmalıyım. Sevmiş gibi yapıp gülmeli miyim?
Bu çok kötü bir davranış biliyorum ama inanın beni bu raddeye getiren onlar, hangi kadın mutlu yuvasını dağıtır? Lütfen bunu gözönünde bulundurup bana yol gösterin, illa benim durumuma düşmüş olan vardır.
bence kesinlikle öyle yap,onun pislik ailesine en iyi gelin gibi davran.Kocana aşırı aşık gibi davran.Bu süre içinde maddi olarak da üç beş bişey biriktirmeye çalış,amacına ulaştığın gün .... gibi ortada kalsın hepsi eşşekten düşmüş karpuza dönsün,aşırı haz alırsın

Ailen haklı simdi ayrılıp orada bir kiraya cıkıp okula devam etmeyi bile düsünsen ne ailesi nede kendisi seni bir sekilde rahat ettirmezler okulundanda olursun gibi hissettim sık disini biraz daha kimseye rol yapmak zorundada degilsin sivrilme herseye yeter
Tabi ki ben neden okul bitince ayrılırım diyorum. Salça olacaklar çünkü. Çok şükür biri anladı.

bence kesinlikle öyle yap,onun pislik ailesine en iyi gelin gibi davran.Kocana aşırı aşık gibi davran.Bu süre içinde maddi olarak da üç beş bişey biriktirmeye çalış,amacına ulaştığın gün .... gibi ortada kalsın hepsi eşşekten düşmüş karpuza dönsün,aşırı haz alırsın
Ya ben okulu bitireyim kim naparsan yapsın, tek derdim şimdi bu okulu sağ salim bunlar bana salça olmadan bitirmek.

Onun tek derdi annesi çünkü. Bundan önce de cinsel hayatımız rengarenk değildi yani. Pek bir şey değişmedi. Ona annesi gel oğluşum ye iç yat desin tamam.

Ne alakası var Allah aşkına. Anneci olabilir, size zerre değer vermiyor olabilir ama o başka evlilik hayatındaki temel şeyler bambaşka. Burası hergün eşinden şiddet görüp, aldatılıp akşamına hamile kalan üyelerin konularıyla dolu.
Sen kendini kandırabilirsin ama ben yerinde olsam kendime asla bu saygısızlığı yapmaz, boşanacağım adamın koynuna girmezdim.

Ne alakası var Allah aşkına. Anneci olabilir, size zerre değer vermiyor olabilir ama o başka evlilik hayatındaki temel şeyler bambaşka. Burası hergün eşinden şiddet görüp, aldatılıp akşamına hamile kalan üyelerin konularıyla dolu.
Sen kendini kandırabilirsin ama ben yerinde olsam kendime asla bu saygısızlığı yapmaz, boşanacağım adamın koynuna girmezdim.
Yani açık açık yazmayayım dedim anlarsınız dedim ama neyse peki.

Back
X