- Konu Sahibi TopaLsoLucaNn
-
Allah bağışlasın.
Nasıl korkuyorum erken doğum olucak diye,
Bizimm de biri kız diğeri erkek,
Oğlum biraz daha aşağıdaymış.
Eğer rahim açılırsa dikiş atıcaz dedi doktor.:18:
Gerşekten bir mucize yaşıyoruz.
İki tane bebek aynı anda,
Rabbim evlatlarımızı bizlere bağışlasın inşallah........
ikiz anneleri nasilsiniz nasil gidiyor .... ben dun dok. gitim tam20 kilo almisim simdiye kadar dok. daha 10 rahat alirsin diyor ALLAH bize kolaylik versin
ikiz anneleri nasilsiniz nasil gidiyor .... ben dun dok. gitim tam20 kilo almisim simdiye kadar dok. daha 10 rahat alirsin diyor ALLAH bize kolaylik versin
ben 21. haftamdayım şimdilik 6 kilo aldım bebeklerin gelişimi de çok normal ikisi de aynı hızla büyüyo aldığım kiloların hepsi karnımda toplanmış zaten bakalım sizin zamanınıza ne kadar kilo almış olucaz
valla ben suanda 15 kılo aldım sanırım 30 uncu haftaları gorursek ınsallah bende 20 kıloyu bulurum dıye dusunuyorum..
bende erken dogumdan cok korkuyorum cunku bende serklaj yaptırdım..
dunde doktorumuz bebeklerden bırı gunuyle uyumlu dıgerı 10 gun fark atmıs bu kotu erken dogumu getırebılır dedı 32 lerı gorsem bı oh cekıcem kısmet bakalımmm..
gecenlerde gorumcemın eltısı dogum yaptı zamanında ama reflusu varmıs bebegın 1 hafta hastanede durucak dıye cok uzgundu aglıyordu..evlat tabı herkez uzulur ama o an ıcımden dedım ben napım ben hep bu kokuyla yasıyorum aman bıse olur mu dıye gercekten rabbım bızlere kolaylık ve sabır versın ınsllah...
ikiz anneleri size bir soru
ben de ikiz gebeyim çift yumurta ikizi..
çift yumurta ikizlerinde bebişlerin boyutu aynı ise aynı cinsiyet arada biraz farklılık var ise farklı cinsiyet olma gibi bir durum varmı
biri kız biri erkek olursa erkek kıza göre farklı olabiliyormu o yüzden biraz biri önde diğeri arkada olabiliyormuş
benimkiler en son gördüğümde biri 1,64 cm biri 1,65 cm idi ..yani hemen hemen aynı
ben de acaba aynı cinsiyetlermi diye düşünmeye başladım
ben 21. haftamdayım şimdilik 6 kilo aldım bebeklerin gelişimi de çok normal ikisi de aynı hızla büyüyo aldığım kiloların hepsi karnımda toplanmış zaten bakalım sizin zamanınıza ne kadar kilo almış olucaz
ikiz anneleri size bir soru
ben de ikiz gebeyim çift yumurta ikizi..
çift yumurta ikizlerinde bebişlerin boyutu aynı ise aynı cinsiyet arada biraz farklılık var ise farklı cinsiyet olma gibi bir durum varmı
biri kız biri erkek olursa erkek kıza göre farklı olabiliyormu o yüzden biraz biri önde diğeri arkada olabiliyormuş
benimkiler en son gördüğümde biri 1,64 cm biri 1,65 cm idi ..yani hemen hemen aynı
ben de acaba aynı cinsiyetlermi diye düşünmeye başladım
canım valla cınsıyet dusunulcek en son sey cunku sende hamılelıgın daha cok basındasın bence bunu dusunme oluruna bırak...
dusuk olmasın dıye dusunurken sımdı erken dogum olmasa dıye dusunuyoruz..senınde rabbım gonlune gore verır ınsallah...
erken doom korkusu bendede cok bebeklerin odasini elbiselerini cocuk arabasini herseyi hazirladim hastane cantasi kalmis birde ufak tefek suler benim dok. 30 haftadan sonra hersey olabilir demisti bana ben ozaman daha 24 falandim ve kilomda iyidi 13 sadece gobisim vardi bu son iki haftada 6 kilo birden aldim kalca cikti eler ayaklar sisti ....ikiz hamileleri goruyordum has. benim durum iyi diyordum ama simdi iki haftada bende onlar gibi oldum .... ALLAH hepimize yardim etsin canim kolay deyil biz iki can tasiyoruz sicaklarda baslari .... bol bol dinlen yat .... ben simdi yatigim zaman beni biri kaldirmasi lazim tek basima kalkamiyorum .... bebisimin biri cok asada ve oturup kalkirken korkuyorum ona zarar veririm diye ....
CİNSİYET DÜŞÜNMÜYORUM benim için cinsiyetin önemi yok zaten
ama insan merak ediyor
bu da gayet normal birşey
sağolasın amin inş.
hayır beim hiç öyle duygularım olmadıınsan ıkı tane olunca farklı cınsıyet olsada bır kerede bıtse ne guzel olur ıkı evladın tadınıda tatmıs olurum dıye dusunuyor..
bu ıstatıstıklerın dogru oldugunu sanmıyorum...ben ruyamda ıkı erkek cocugum olucak dıye gormustum hamıleyken oylede hıssedıyordum,ve oylede oldu ben annenın hıslerıne daha cok guvenyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?