Ikiz anaları ve ikiz anne adayları buyrun sohbete :)))

valla gözüm korktu biz böyle gayet mutlu mesut yaşıyoduk yanmışız haberimiz yok desene allah hepimizin yardımcısı olsun gerçi sizin de yaklaşık 5 haftanız kalmış bitirdiniz sayılır allah güç kuvvet ve sabır versin hepimize ne dielim :)))

bende ikiz teyzesiyim....
Şimdi ise 6 yaşındalar bizim paşalar... Büyütmek zormuş ablam öyle diyor ama büyüdükten sonra çok rahatladılar...
Hiç canları sıkılmıyor...
Nişanlıyım nişanlımın da ikiz kuzeni var inşallah bizimde ikizlerimiz olur :))

mrb canım bende haziranın 5inde kanamam olmuştu hastanede yattım 1 gün bebegimin biri aşşagı inmişti hasteneden çıkınca anneme gittim ayamın altına iki yastık koyup yattım 10 gün sonra kontrole gittimde bebiş yukarı geri çıkmıştı şimdiye kadar orda yattım bir yemege bir laboya kaltım birde 5 yaşında kızım var annem ilgilendi evdede yatıyorum şimdi eşim yardım ediyor işlerde kızımda üzmüyor beni maşşallh hatta o bile yardım ediyor kuzucum kardeşlerim ufu olmasın diyorfazla ayakta duramıyorum biraz oturdummu belim agrıyor ileriki aylarımı düşünemiyorum benimkiler çift yumurta ikizi 2side erkek bende korkuyorum erken dogurrum diye ama napalım kısmet artık saglıklı gelsinlerde dikkat edersen geri çıkar yukarı bebişin inş bol bol dinlen canım. iki bebiş birden doguruyoruz çok şanslıyız ayrıcalıklıyız etrafımda kıskan çok insan var çekemeyen arkadaşlarım oldu bu zor günlerimde aramadılar bile aramasınlar gerekleri de yok bebişlerim dogunca orta yerlerinden çatlarlar

ikiz anneleri nasilsiniz nasil gidiyor .... ben dun dok. gitim tam20 kilo almisim simdiye kadar dok. daha 10 rahat alirsin diyor ALLAH bize kolaylik versin

ikiz anneleri nasilsiniz nasil gidiyor .... ben dun dok. gitim tam20 kilo almisim simdiye kadar dok. daha 10 rahat alirsin diyor ALLAH bize kolaylik versin

valla ben suanda 15 kılo aldım sanırım 30 uncu haftaları gorursek ınsallah bende 20 kıloyu bulurum dıye dusunuyorum..
bende erken dogumdan cok korkuyorum cunku bende serklaj yaptırdım..
dunde doktorumuz bebeklerden bırı gunuyle uyumlu dıgerı 10 gun fark atmıs bu kotu erken dogumu getırebılır dedı 32 lerı gorsem bı oh cekıcem kısmet bakalımmm..
gecenlerde gorumcemın eltısı dogum yaptı zamanında ama reflusu varmıs bebegın 1 hafta hastanede durucak dıye cok uzgundu aglıyordu..evlat tabı herkez uzulur ama o an ıcımden dedım ben napım ben hep bu kokuyla yasıyorum aman bıse olur mu dıye gercekten rabbım bızlere kolaylık ve sabır versın ınsllah...

ikiz anneleri size bir soru
ben de ikiz gebeyim çift yumurta ikizi..
çift yumurta ikizlerinde bebişlerin boyutu aynı ise aynı cinsiyet arada biraz farklılık var ise farklı cinsiyet olma gibi bir durum varmı
biri kız biri erkek olursa erkek kıza göre farklı olabiliyormu o yüzden biraz biri önde diğeri arkada olabiliyormuş
benimkiler en son gördüğümde biri 1,64 cm biri 1,65 cm idi ..yani hemen hemen aynı
ben de acaba aynı cinsiyetlermi diye düşünmeye başladım

ben 21. haftamdayım şimdilik 6 kilo aldım bebeklerin gelişimi de çok normal ikisi de aynı hızla büyüyo aldığım kiloların hepsi karnımda toplanmış zaten bakalım sizin zamanınıza ne kadar kilo almış olucaz

kilo büyük problem vallahi ben 18 haftalığım ve 8,5 kilo aldım :O(
çok üzülüyorum çookk...

erken doom korkusu bendede cok bebeklerin odasini elbiselerini cocuk arabasini herseyi hazirladim hastane cantasi kalmis birde ufak tefek suler benim dok. 30 haftadan sonra hersey olabilir demisti bana ben ozaman daha 24 falandim ve kilomda iyidi 13 sadece gobisim vardi bu son iki haftada 6 kilo birden aldim kalca cikti eler ayaklar sisti ....ikiz hamileleri goruyordum has. benim durum iyi diyordum ama simdi iki haftada bende onlar gibi oldum .... ALLAH hepimize yardim etsin canim kolay deyil biz iki can tasiyoruz sicaklarda baslari .... bol bol dinlen yat .... ben simdi yatigim zaman beni biri kaldirmasi lazim tek basima kalkamiyorum .... bebisimin biri cok asada ve oturup kalkirken korkuyorum ona zarar veririm diye ....

meraba canim benimkilerde cift yumurta ikizi ve 6 hafta onceye kadar biri biraz daha buyuktu diyerinden ama simdi ikisinin arasinda hic fark yok ve iki kiz ......... oyle boyla kiloyla ayri cinsiyet oldunu sanmiyorum ALLAH sana neyi nasip etisa o olur .......

evet ben 47 kiloayla hamile kaldım aslında 5 ay sonunda almam gereken kilodayım bebeklerin boy ve kiloları da normal ama sizleri duyunca endişe etmiyor değilim acaba bebeklerimin gelişimini olumsuz etkiler mi die korkuyorum allah yardım etsin bu mübarek kandil gecesinde hepinize dua edicem:)))

canım valla cınsıyet dusunulcek en son sey cunku sende hamılelıgın daha cok basındasın bence bunu dusunme oluruna bırak...
dusuk olmasın dıye dusunurken sımdı erken dogum olmasa dıye dusunuyoruz..senınde rabbım gonlune gore verır ınsallah...

CİNSİYET DÜŞÜNMÜYORUM benim için cinsiyetin önemi yok zaten
ama insan merak ediyor
bu da gayet normal birşey
sağolasın amin inş.

canım yatmak ne mumun ben calısıyorum daha ısten ızne ayrılmadım sanırım 30. haftada cıkarım ancak...
bende ayakta cok kalırsam rahmıme muthıs bır baskı gelıyor sankı cocuk fırlıcakmıs gıbı ordan hemen dınlenıyorum..,
bazen yururken elımle karnımın altından destek veresem gelıyor o derece yanı...
ben bır tek egılıp kalkarken zorlanıyorum senın zamanına gelınce muhakkk bende oyle olurum...
bırde yatarken cok uyyanıyorum yattıgım tarafda pıtpıtlıyorlar uyanıyorum yada rahatsız oluyorum donerken uyanıyorum hemen...
ısım dusundunuz mu bebıslere bu arada

CİNSİYET DÜŞÜNMÜYORUM benim için cinsiyetin önemi yok zaten
ama insan merak ediyor
bu da gayet normal birşey
sağolasın amin inş.

ınsan ıkı tane olunca farklı cınsıyet olsada bır kerede bıtse ne guzel olur ıkı evladın tadınıda tatmıs olurum dıye dusunuyor..
bu ıstatıstıklerın dogru oldugunu sanmıyorum...ben ruyamda ıkı erkek cocugum olucak dıye gormustum hamıleyken oylede hıssedıyordum,ve oylede oldu ben annenın hıslerıne daha cok guvenyorum.

hayır beim hiç öyle duygularım olmadı
zor elde ettiğim için cinsiyeti önemsemedim hiç hep önemsediğim sağlıklı bir şekilde doğmaları
sadece merakımdan sordum
bana da hep iki erkek diye geliyor baştan beri
hayırlısı olsun
sadece cinsiyetin boyutlarla alakası varmı onu merak ettim.

ben de boyutlarla alakalı olduğunu düşünmüyorum merak etmekte haklısın zaten cinsiyetlerini öğrendikten sonra ne olursa olsun gayet mutlu oluyorsun çünkü kimliği oluşmuş oluyor
kafanda planlar yapmaya başlıyorsun çok doğal bişey merak etmen zaten hamile bi kadının sağlıklı olmasından başka bişey ümit edeceğine ihtimal vermiyorum benim de iki oğluşum olucak inş isim telaşına başladık şimdiden:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…