- Konu Sahibi TopaLsoLucaNn
-
ben de boyutlarla alakalı olduğunu düşünmüyorum merak etmekte haklısın zaten cinsiyetlerini öğrendikten sonra ne olursa olsun gayet mutlu oluyorsun çünkü kimliği oluşmuş oluyor
kafanda planlar yapmaya başlıyorsun çok doğal bişey merak etmen zaten hamile bi kadının sağlıklı olmasından başka bişey ümit edeceğine ihtimal vermiyorum benim de iki oğluşum olucak inş isim telaşına başladık şimdiden:))
günaydın ikiz anneleri nasılsınız bakalım bebişler nasıl
valla ben de başta eşimin adı yiğit olduğundan biri yiğitali biri de mertali olsun dedik eşim bayıldı şimdi de vazgeçiremiyorum :)))
günaydın iyiyiz çok şükür sen nasılsın
aklıma geldi rahim ağzı uzunluğuna ne zaman bakılıyordu bana daha bakmadı da doktor
günaydınnnn gayet iyi gidiyo hep böyle olmasını ümit ediyorummmmmmm
canım sende daha önceden varmıydı bi sıkıntı ben sadece tedbir amaçlı 20.haftamda baktırmıştım bi sıkıntı yoktu
bende bugün hafif bulantı ve baş ağrısı var
gunaydin canim iyiz arada bas donmesi oluyor ama iyiz
o banada oluyor hatta şuan biraz var..bu hafta 2.tetanoz aşımız var:18:bide şeker yüklemesi olur sanırım size kaçıncı haftada yaptılar şeker yüklemesini:26:
26 haftada kan aldilar sekerim varmi diye baktilar birsey cikmadi .... tatanoz asisini size mi yapcaklar .....
ewet bana yapıcaklar 2.doz bu arada sende açık renk böyle yeşille sarı arası bi akıntı oluyormu
ewet bana yapıcaklar 2.doz bu arada sende açık renk böyle yeşille sarı arası bi akıntı oluyormu
canım yatmak ne mumun ben calısıyorum daha ısten ızne ayrılmadım sanırım 30. haftada cıkarım ancak...
bende ayakta cok kalırsam rahmıme muthıs bır baskı gelıyor sankı cocuk fırlıcakmıs gıbı ordan hemen dınlenıyorum..,
bazen yururken elımle karnımın altından destek veresem gelıyor o derece yanı...
ben bır tek egılıp kalkarken zorlanıyorum senın zamanına gelınce muhakkk bende oyle olurum...
bırde yatarken cok uyyanıyorum yattıgım tarafda pıtpıtlıyorlar uyanıyorum yada rahatsız oluyorum donerken uyanıyorum hemen...
ısım dusundunuz mu bebıslere bu arada
benim gibi bulantısı olmayan oldumu hiç aranızda merak ettim
benim gibi bulantısı olmayan oldumu hiç aranızda merak ettim
benim olmadı bu bir nimet haftada bir kez bulantım oldu toplamda 6 kez saydım o da hiç rahatsız edici boyutta olmadı 12.haftadan sonra tamamen bitti
bulantinin olmamasina sevin bence benim okadar cok oldu ki hap iciyordum onlar bile fayda etmedi okadar cok olduki zorlanmadan kanamam bile oldu acilik oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?