Ikiz anaları ve ikiz anne adayları buyrun sohbete :)))

AYNEN çok doğru söyledin
tek dileğim sağlıklı olmaları
benim iki erkek ismim hazırda var kız olursa düşünürüm artık :))
hayırlı olsun senin de

valla ben de başta eşimin adı yiğit olduğundan biri yiğitali biri de mertali olsun dedik eşim bayıldı şimdi de vazgeçiremiyorum :)))

günaydın iyiyiz çok şükür sen nasılsın
aklıma geldi rahim ağzı uzunluğuna ne zaman bakılıyordu bana daha bakmadı da doktor

canım sende daha önceden varmıydı bi sıkıntı ben sadece tedbir amaçlı 20.haftamda baktırmıştım bi sıkıntı yoktu
günaydınnnn gayet iyi gidiyo hep böyle olmasını ümit ediyorummmmmmm

bende bugün hafif bulantı ve baş ağrısı var

geceleri bende cok uyaniyorum neredeyse uyumuyorum desem yeridir ....onlara 9 yil sonra kavustum onlar benim mucizelerim onlar icin gerekirsa hic yatmam ... salikla kucamiza alsak dunyanin en mutlu insanlari biz olucaz .... isim icin ben daha hamile oldumu bilmiyordum ruyamda bir kiz bir erkek gordum ozaman esime dedim isimler Toprak Yaprak olucak oda kabul eti sonra hamile oldumu orendim ikiz oldunu orendim ve isimler oyle kaldi .... iki kizim olucani oyrendim TOPRAK YAPRAK olabilir YAGMUR YAPRAK olabilir kesin kararimizi vermedik daha ..... siz dusundunuzmu isim

benim olmadı bu bir nimet haftada bir kez bulantım oldu toplamda 6 kez saydım o da hiç rahatsız edici boyutta olmadı 12.haftadan sonra tamamen bitti

bulantinin olmamasina sevin bence benim okadar cok oldu ki hap iciyordum onlar bile fayda etmedi okadar cok olduki zorlanmadan kanamam bile oldu acilik oldum

çok şükür hiç bulantım yok bu zamana kadar bi kere bile olmadı
bundan sonra da inş. olmaz
ikizlerde iki katı olurmuşya bulantılar bende olmayınca ilginç geliyor
ama çok şükrediyorum valla hiç hamile gibi değilim
kilo da almadım şişkinlik de yok eski ben nasılsam şimdi de öyleyim
bana da bu zamana kadar olmadıysa bu saatten sonra daha olmaz diyorlar inş.öyle olur
yine de korkuyorum çok karıştırmamaya çalışıyorum midemi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…