Ikiz anaları ve ikiz anne adayları buyrun sohbete :)))

ALLAH bagislasin canim tum doomus ve doomamis cocuklari onlar bizim mucizelerimiz ... benimde iki yil surdu tedavim ... ALLAHIMA sukurler olsun ki oldu ...ALLAH tum isteyen ve tedavi goren arkadaslarada nasip etsin en kisa zamanda .............

ayy benimkilerde çift yumurta ikizi canım bak şimdi şaşırdım ben hep farklı cins olurlar sanıyordum ondan sordum..ayy neyse rabbim korusun meleklerini kuzum

bende farkli cins olurlar saniyordum canim ve dok. demisti yuzde seksen farkli oluyorlar .ama olsun ALLAH nasip etmis vermis onemli olan salikli olmalari .... ben onlari cok seviyorum simdiden sasiriyorum onlara ne alim .......

bende farkli cins olurlar saniyordum canim ve dok. demisti yuzde seksen farkli oluyorlar .ama olsun ALLAH nasip etmis vermis onemli olan salikli olmalari .... ben onlari cok seviyorum simdiden sasiriyorum onlara ne alim .......

hayırlısı tabi canım rabb,im hepimizin yüzünü güldürsün..hepimizin bebişlerini korusun

slm herkeze. Bu topiğe başlarda yazmıştım ne güzel ikiz anneleri çoğalıyor Benimde iki minik kızım var. Bende bebeklerime yıllar sonra tedaviyle kavuşabildim .34. haftada kucağıma aldım onları çok şükür sorunsuz bir şekilde.Şimdi büyütmeye çalışıyorum :) Şu anda hamile olanlara hayırlı doğumlar dilerim Sağlıkla kucaklarına almak nasip olsun

Son düzenleme:

AMINNNNNN canim cok saol ALLAH senin kizlarinida sana bayislasin ....ALLAH isteyen herkeze nasip etsin .. herkeze hayirli doomlar nasip eder

selamlar herkese
bende ikiz annesiyim
2 tane dünyalar tatlısı kızlarım var.
11 Şubatta 36 + 2 de dogum yaptım ve Allaha şükür saglıklı bir şekilde kucağıma aldım.

ikiz anne adayları olanlara Allah kolaylık versin Allah sağ salim kucağınıza vermeyi nasip etsin, size tavsiyem fırsatınız varken bol boll dinlenin ve uyuyun.
ben hamile değilmişim gibi çalıştım kendimi çok yordum şimdi aklım olsaydı yan gelip yatardım
kızlarım nerdeyse 3 aylık olacaklar ve bu son 3 ayda deliksiz 6 saat uyudugumu hatırlamıyorum ama şuda bir gerçek bir gülücük attıklarında hiç bir yorgunlugum kalmıyor.

ikiz anneleri sizler nasılsınız nasıl gidiyor ikizleri büyütmek?

ALLAH sana kizlarini bayislasin ...insalla sorunsuz bir sekilde bende kucama alirim bebislerimi ..tavsiyelerini dinlicam bol bol dinlencam

Merhaba...
Daha önce de yazmıştım bu topiğe ama uzun zamandan beri gelemiyorum. Malum ikizler fırsat bırakmıyor.. Anne adaylarımıza şimdiden hayırlı doğumlar dilerim.. Arkadaşımızında dediği gibi bol bol uyuyun :))) Benim ikizlerim çok sık uyanırlardı..Korkutmak gibi olmasın ama 20 aylık olana kadar geceleri sadece oğluma 6 kez kalkıyordum...Yani saat başı uyanıyordu:))) İnşallah sizlerin bebekleri öyle olmaz.. Burada en büyük ikizlere sahip olan benım sanırım.. Sormak istediğiniz birşeyler olursa yardımcı olmak isterim.. Keşke daha çok ikiz annesi gelse de topiğe bende onlardan çözümler bulabilsem :))
Herkese iyi günler dilerim...

offf gecede 6 kez!!! çok şükür bende öyle bir sorun yok
ilk başlarda 2 kez uyanıyorlardı ama son 1 aydır 1 defaya düstüler çok sükür
sen nasıl besledin ikizleri, mama mi anne sütümü?
benimkiler 3 aylık artık gülüyorlar oyun istiyorlar hangi birine ilgi verecegimi şaşırıyorum, sen nasıl yaptın bunu?
her zaman olur ya ikizlerin biri aksi olur, bendede var sürekli ilgi istiyor digerine zaman ayıramıyorum.
uyudugunda digerini seviyorum oyun oynuyorum ama hemen uyanıyor ve aglıyor tam bir cadı anlayacagınız :)
çözümü o uyurken diger kızımla başka bi odaya geçmekte buldum.

Öncelikle bebeklerinize maşallahhh...Özellikle gece 1 kez uyanmaları süper birşey.. Benımkiler 26 aylık oldular hala geceleri en az 2 kez uyanırlar..Hiç uyanmadan yattıklarını bilmem.. ( Özellikle oğlumun..
Bebeklerimi genelde mama ile besledim. 4 ay anne sütü aldılar. o da mama takviyeli tabii ki...Ben hiç dinlenemediğim için sütüm de fazla olmadı. Allaha şükür sağlıkları gayet yerinde olarak büyüdüler..
Benim oğlum aksi maalesef..İlgi olayına gelince hangisi çok ağlarsa onu alıyordum kucağıma :)) Diğeri de yanımda kim varsa onun kucağındaydı. Beş buçuk aylık olana kadar annem ve kayınvalidem ile dönüşümlü baktık. Ya onlardan biri geldi ya da biz onlardaydık. Allaha şükürler olsun ki çok zor günlerin ardından bugünlere geldik.. Darısı hepinizin başına..

kizlar nerdesiniz gelin paylasalim neler yapiyoruz nekadar kilo aliyoruz bebislere neler hazirladik ............uhuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ikiz anneleri gelin

kizlar nerdesiniz gelin paylasalim neler yapiyoruz nekadar kilo aliyoruz bebislere neler hazirladik ............uhuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ikiz anneleri gelin

Benim kilolarla başım dertte.. 16 kilo aldım, şimdilik

Bebişlerimin alışverişine gelince, kıyafet işlerini tamamladım diyebilirim. Çok beğendiğim birşeyler çıkmazsa başka alacak birşey yok. Battaniye, yastık,yorgan, vs araştırıyorum şimdi. Bir de bebek şekeri, süsü falan bakınıyorum.

Aysonu iznim başlıyor ve 30. haftaya kadar birçok şeyi bitirmeye çalışıyorum.

Sen neler yaptın ??

Hangi saatlerde girebiliyorsun nete ? Ben akşam 18'e kadar ara ara girip bakıyorum. Saatlerimizi bilirsek karşılaşabiliriz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…