- Konu Sahibi TopaLsoLucaNn
-
kizlar merhaba gecmise hic bakmadim ben doom etim cadilar geldi kizim Yagmur 2 540 Yaprak 2 460 hepimiz cok iyis darisi sizin basiniza hepinizi opuyoyum
kizlar merhaba gecmise hic bakmadim ben doom etim cadilar geldi kizim Yagmur 2 540 Yaprak 2 460 hepimiz cok iyis darisi sizin basiniza hepinizi opuyoyum
kızlar ikiz bebekleriniz için 2 tane yatak mı alıyorsunuz? yada kendinizce bir çözümünüz var mı? biliyorum benim için erken ama şimdiden araştırmaya başladım, çalıştığım için çok gezecek zamanım yok, benim yatak odamda fazla yer yok, çocuk odası da ilk aylarda pek kullanılmıyormuş, tek yatak alsak bebekler birbirlerini uyandırır mı acaba diye kafam karıştı, sizlerden fikirlerinizi ve çözümlerinizi bekliyorum şekerler
merhaba arkadaşlar ben gebeliğimin 4. ayını tamamladım ve bel ağrısından yatamıyorum geceleri....geceler kabusum oldu göbeğimi bir o tarafa bir bu tarafa çıldırıcam geceleri...ikiz diyemi böyle anlamadım benim gibi olan varmı....
Canım tekil gebelikte de oluyor ama bu kadar erken başlamıyor, benim ilk hamileligimde (tekildi) 6. Aydan sonra başlamıştı, bunlarda ise 4-4,5 gibi başladı... Sırt üstü yatmamaya çalış, rahim direkt beline baski yapmasin, bir de ilerleyen donemde yan yatmaktan kaburga ve omuzlarda da ağrı oluyor, oda normal...
teşekkürler canım aman sağlıklı olsunlarda çekerim ağrıları.....
bence aynı yatakta yatırma fikri çok sağlıklı değil sonuçta küçük dahi olsalar birbirlerine çarpabilirler...ben iki tane büyüyen beşik bi dolap bide şifonyer alıcam...bebişlerime çok güzel bi oda yapmak istiyorum..
mrb kızlar bugün nasılsınız bakim bebişlerinizle perşembe günü kontrole gittim bebişlerim iyilerdi 950 gr olmuşlar şeker yüklemesi yapıldı normal çıktı şükür ama bu ay 4 kilo almışım biraz fazla kaçırdım bu ay çörekti, tatlıydı,çikolataydı, ekmekti derken almışımşimdiye kadar toplam 8 kilo aldım yürüyüşe gerek yok sadece hamur işleri yeme dikkat et dedi kıramplar başladı bende kalsiyum verdi. sizler kaç kilo aldınız[/
8 kilo gayet iyi valla ben 13 kilo almışım çok zayıf hamile kaldığım için kimse farketmiyor ama yine de rahatsız ediyor beni, fazla ağırlık yapıyor bana belim ağrımaya başladı ama olsun bebeişlerim çok sağlıklı herşeye değer ben de 10 gün önce gitmiştim 900 gr olmuşlardı çok şükür allah yardım etsin hepimize
8 kilo gayet iyi valla ben 13 kilo almışım çok zayıf hamile kaldığım için kimse farketmiyor ama yine de rahatsız ediyor beni, fazla ağırlık yapıyor bana belim ağrımaya başladı ama olsun bebeişlerim çok sağlıklı herşeye değer ben de 10 gün önce gitmiştim 900 gr olmuşlardı çok şükür allah yardım etsin hepimize
yok canım yaa odalarının siparişini verdim 10 güne gelir inşallah ondan sonra alıcam ama yavaştan bişeyler almadan edemiyorum doğum yapan arkadaşlarıma hediye alıcam bahanesiyle benimkilere de bişeyler alıp geliyorum eve napıyım tutamıyorum kendimi hele odaları gelsin saatlerce alışveriş yapıcam kuzularıma
evet çok zayıfım boyum da 170 olunca 46 az kalıyo gerçi hamilelikten önce verdim 48 49ken iyiyydim ama çok şükür çok sağlıklıyım kan değerlerim en üst seviyede oldu hep hiç girp nezle olmam kan ilacı kullanmadım hiç oğluşlarım da annelerine benzer inşallah seninkilerin cinsiyeti ne isim düşündün mü
Benimde fazla bir eksim kalmadı çıktıkça aldım insan görünce dayanamıyor alıyoryatata park yatak alicam kımda aldım sepet beşikte var.maşşallah boyunda varmış ondan aldın kilo göze görükmez iyi kansızlık sorununda yokmuş şükür bende hiç kansızlık yaşamadım.ikiside erkek birinin adı kayınbabamın adı olucak ahmet faruk öbür bebişiminkini düşünüyorum daha seninkilerin cinsiyeti ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?