Ikiz anaları ve ikiz anne adayları buyrun sohbete :)))

Evet büyük olanları var birde ben tek bakıcam dogum yaptımda kırkım çıkana kadar annemin orda kalacam orayada götürebilirim rahatlıkla evdede rahat istedim odaya götürrüm daha mantıklı yazada odalarını yapacam zaten mobilya alsam sonra nere koyacam derdi var

kızlar biraz üşütmüşüm ve boğazım iltihaplanmış, gece ılık ılık birşey geldiğini hissettim, kan geldi sandım kalktım baktım sarı renkte akıntı gelmiş,kasıklarım da da ağrı var, kafama taktım herhalde gece hep düşük yaptığımı gördüm rüyamda, uyuyamadım sonra, sabah doktorumu aradım izinliymiş, pazartesi için randevu aldım, aranızda böyle şeyler yaşayan oldu mu? çok endişeleniyorum bebişlerime bir zarar gelecek diye, herhalde ben doğum yapana kadar panik atatk olacağım bu gidişle

evet canım insan ister istemez tedirgin oluyor bendede çok akıntı var çamaşır değiştiriyorum devamlı bazen bende kanamamı diye tedirgin oluyorum ama değil allahtan gerçi doktorum olabilir panik yapma dedi....sen dua et güzel şeyler düşün allahın izniyle bbeişlerimiz gelecek..o akıntı hormonların fazla olmasından canım ..

29 agustos sezeryan tariihi . :) ikizler geliyor
i

Sanki bana tarih verilmiş gibi oldum birden:) şimdiden kolay gelsin, Allah saglikla kavuştursun sizi birbirinize canım...ilk baslarda yogun olursun tabii ama arada yine internete girip bizi haberdar et gelişmelerden...karısı vaktiyle biz sıradakilerin basına inşallah:)

Nurhancim, boğazınla beraber idrar yollarında enfeksiyon kapmış olabilir... İdrar yolu enfeksiyonu erken dogumu tetikledigi için hamilelik için hiç iyi degil, idrarını yaparken yanma oluyor mü? İstersen yarin bi idrar tahlili ve kültürü yaptır, tahlilde enfeksiyon olup olmadıgı 1-2 saat icinde çıkar zaten, hatta rutin olarak ayda bir herkes idrar yollarını kontrol ettirmeli hamileliği boyunca...bu arada 13. Hafta icindesin yani 2. Trimestriye girdiğin icinde hormonel degisikliklerden dolayı vücudun yaptıgı bir seyde olabilir ama hem boğazlarından dolayı hem de sarı renkli olmasından dolayı idrar yollarına mutlaka baktir derim...

bende panik atak var :):):):)

geçmiş olsun benimde olmuştu.doktor fitil vermişti.geçti.birde benimki kanımsı akıntı idi.

bende bi uyurdum beş dk sürmezdi o anda suyumun geldiğini görürdüm 5-6 aylık hamileydim.korku ile kalkar bakardım hiçbirşey olmazdı.çok düşünüyoruz ve korkuyoruz bu yüzden etkileniyoruz ....

birde magnezyum kullan kasılmaları önler.kiloyu dert etme doğumdan sonra hepsi gidiyor.doğumdan 2 hafta önce 21.400 düm.herhalde iki hafta da 22 kg olmuşumdur.hamur işleri sana kilo aldırır ama ben tutaamzdım yerdim herşeyi de yedim :):):) şimdi de kilo almak için çareler arıyorum 49 kiloyum (

Yani herkesin vücut yapısı farklı iç karnımız genişmiş napalım yani. evet bebişlerimiz sağlıklı ya o yeter kurban olurum onları veren ALLAH'a çok tatlılar şimdiden dogunca akıldan oluruz heralde kız az kaldı bizede sağlıkla alırız inş haftalar su gibi geçiyor bana önceden geçmiyordu günler bile.çok zayıfmışın kız[/QUOTE]

benimde iç karnım genişti.herkes ikiz olduğunu duyunca şaşırırdı.nohut yutmuş solucan diye espri yapıyorlardı :) en son ay sumo güreşçisi gibi olmuştum :)
cinsiyet sorduklarında ikiz demeye çekinirdim :)

Yasaklanınca insanın canı daha çok istiyor ya bebişler alsın kiloyu ben almim kızımda aldım kiloları verememiştim bunlarda hayatımda daha çok koşuşturmaca olaca için çabuk verim heral kilolarıBugün soldaki ogluştan öle bir tepik yedimki kaburgamın altına yerimden hoplattı beni korkuttu anneme anlattım kız kaburganı kırmasınlar sabırsızlanıyorlar gelmek için kuzularım diye gülüyorlar babamla

uykusuzluk yorgunluktan yemek yemeye fırsatın olmicağı için çok çabuk verirsin :) benimde öyleydi bi tekme atardı oğlum yerimden zıplatırdı bazende acırdı.birde ben kaburga acısı çok çektim sırt ve bel ağrısı da çok çektim.doğumdan sonra geçmişti fakat şimdide sırtım çok ağrıyor ya reflüden yada bebekleri kaldırıp indirmekten sırt fıtığı mı oldum anlamadım.

şimdi onlarda çok heyecanlılardır.benim annem torunlarımı özledim deyince eşim hemen biletini kesti.rabbim nasip ederse eylül başında geliyor :):):)

Arada sırt ağrım oluyor bazen geceleri tutuyor uyutmuyorBende kızımı dgurdumda sırtım çok agrırdı gaz sancısı çok olurdu kuca almaktan uykusuzluktan dayanamadım zaman anneme giderdim 1hafta falan kalırdım dinlenir gücümü toplar geri gelirdim eve birde kaynanayla beraber oturuyordum ozaman iyi geliyordu anneme gitmek ALLAH'tan eşim götürmem falan demiyordu saolsunSenin annede yanına gelirse daha iyi hissedersin kendini burnunda tütmüştür şimdi torunları hayırlısıyla gelir inş

ııııığğğyyyy " k " sını duymak istemiyorum . tüylerim ürperdi .

annem bi gelsin hastane postane işlerimi halledip bol bol yüzücem kaslarım için.inşallah kas yaparım.birde bende boyun fıtığı var zor oluyor hem bebekler hem ev ama bebeklerimi de sevmeden edemiyorum doya doya öpüp koklamak istiyorum.senin bebeklerin erkek mi ?

yaaaaa ne güzel bana da tarih versinler artık lütfeeeeeeen.....
doğumdan sonra unutma bizi mutlaka haberlerini alalım:)))

tabi o zamana kadar suyun gelmezse :):) allah şimdiden analı babalı büyütsün :):)::)

sağolun.:) şu an hiç bişi hissediemiyorum, şaka gibi her şey.. ara ara aklıma gelir gibi oluyor , o zaman da korkuyorum.:) bambaşka bir hayat..

herkesler fırsat olmayacagını söylüyor ama fırsat buldukça ben gelirim gene . daha bunu tecrübeli annelerden tecrübe edinme kısmı var:) iş sadece doğumla bitmiyor ki.:)

nurhan 28. hftmda kontrole gittiğimde dr şikayetin var mı diye sordu. kasıklarımdaki çook hafif sancıyı söyledim. madem öyle bi nst ve idrara bakalaım dedi. idrara yanma sızı olmadıgı halde sağlam bir enfeksiyon çktı, nst de ise orta şiddetli ritmik sancılar. aynı gün yatışım yapıldı, 3 gece hastanede kaldım. enfeksiyon erken doğumu tetklermiş, yattıgım süre boyunca erken doğumu önlemek ve enfeksiyonu gidermek için tedavi gördüm. ciğer geliştirici iğneler yapıldı. bol bol nidilat verildi. nidilat kasılmaları engelleyen bir hap.
o günden bugüne de nidilatı kullanıyorum ve evde sürekli istirahatteyim. hastaneye gitmek için dışarı çıkıyorum sadece.

dr um ikiz gebelik nankör gebeliktir, en ufak bir şikayeti ihmal etme diye taa en başından uyarmıştı, sözünü iyi ki dinlemişim.

çok geçmiş olsun

İşlerini hallet kendine bak evet erkek benimkiler Ay ozamanlar bebim için kabustu resmen bir daha öle birşey olmaz inş ellerinden gelse birleştirirlerde artık eşimde istemiyor istese bile bana söz geçiremiceni bilyor cazgırım biraz ondanda çekiniyorlar valla insanın kendi evisi gibi bişey yok ya kafam rahat şimdi canım istedi zaman gidiyorum yanlarına aynı mah oturdumuz halde

merka etme düzenini oturtunca girersin.ben girebiliyorum baksana :) bebişlerimde yerlerde dönüp duruyorlar :)birde uyuduklarında giriyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…